Νιώθω περήφανος που αγωνίζομαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ

208

Anthony Scaramozzino

Ξεκάθαρος ήταν σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας ο Άντονι Σκαραμοτσίνο, ο οποίος τόνισε πως νιώθει περήφανος που αγωνίζεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ υπογράμμισε ότι ο λόγος που φρόντισε πρόσφατα να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με το ποδοσφαιρικό του μέλλον, ήταν για να αποφύγει να δημιουργήσει οποιαδήποτε προβλήματα στην ομάδα.

Ο Γάλλος αμυντικός επεσήμανε ότι θέλει να βοηθά την ΟΜΟΝΟΙΑ από οποιαδήποτε θέση και εάν επιλέξει ο προπονητής του, σημειώνοντας παράλληλα πως την περσινή σεζόν απολάμβανε που αγωνιζόταν στο κέντρο άμυνας. Ακόμη, ο ποδοσφαιριστής εκτίμησε πως θα είναι εύκολη η προσαρμογή των νέων παικτών, ενώ διαβεβαίωσε πως αυτός και οι παλαιότεροι συμπαίκτες του, θα βοηθήσουν στον τομέα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις πολύ καλές συνθήκες που συνάντησε η αποστολή της ομάδας μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Γκρόκλιν», υπογράμμισε πως με την απόδοσή τους θα πρέπει να πείσουν τον κόσμο να έρθει μαζικά στο γήπεδο, ενώ δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που παίζει ποδόσφαιρο μπροστά από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Πιο κάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του Άντονι Σκαραμοτσίνο, με πλάνα από προπονήσεις των προηγούμενων ημερών: