Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 9

181

gate 9

Λεβέντες ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΕΣ, περήφανε Πράσινε Λαέ.

Οι υποχρεώσεις της ομάδας άρχισαν και η ΘΥΡΑ 9 μπαίνει με τη μία στα… βαθιά! Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας γνωστοποιήσουμε μία σειρά ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΩΝ και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΩΝ εκδηλώσεων που περιλαμβάνονται στον Ιούνιο. Αναλυτικά:

*27 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή πραγματοποιείται η πολυαναμενόμενη μπουάτ της ΘΥΡΑΣ 9 στο κεντρικό μας φαν κλαμπ! Με μπόλικη ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΗ όρεξη και εκπλήξεις στα μικρόφωνα , γλεντούμε και διασκεδάζουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε! Η μπουάτ θα αρχίσει στις 9:30 το βράδυ, με μόνο 5 ευρώ είσοδο που συνοδεύεται με ένα ποτό. Να τονίσουμε ότι τα αδέλφια του Larnaca9Crew πραγματοποιούν στις 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν Γενική Ανοικτή Εκλογική Συνέλευση και με την ολοκλήρωσή της θα κατηφορίσουν άπαντες στο κεντρικό φαν κλαμπ για την μπουάτ!

*28 Ιουνίου, Σάββατο στο κεντρικό φαν κλαμπ της ΘΥΡΑΣ 9 θα διεξαχθεί η Γενική Εκλογική Συνέλευση του συνδέσμου. Υποψηφιότητες για τις εκλογές υποβάλλονται στο κεντρικό φαν κλαμπ μέχρι το Σάββατο 21 Ιουνίου. Καλούνται όλοι οι ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΕΣ που θέλουν να συμμετέχουν στην προσπάθεια για περαιτέρω βελτίωση του συνδέσμου να υποβάλουν έγκαιρα τις υποψηφιότητες τους και να δώσουν βροντερό παρών στην Εκλογική Συνέλευση.

* 29 Ιουνίου, Κυριακή μεγάλο πάρτυ του μαθητικού συμβουλίου της ΘΥΡΑΣ 9 στο κεντρικό μας φαν κλαμπ, στις 9:30 το βράδυ! Τιμή εισόδου μόνο 10 ευρώ open bar! Αυτή τη μέρα θέλουμε να ξαναδούμε το φαν κλαμπ μας να ξεχειλίζει από νεολαία.

Τριήμερο φωτιά λοιπόν για όλους τους ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΕΣ! Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά αρχίζει σιγά – σιγά και ήρθε η ώρα να ξαναβγάλουμε την τρέλα μας… Δίνουμε μαζικό παρών σε όλες τις εκδηλώσεις.

ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ = ΔΥΝΑΤΗ ΘΥΡΑ 9 = ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΟΝΟΙΑ

www.gate9.com.cy