Ηoolifan: Πουγκί στη θέση της καρδιάς


hoolifan_trifylli.net

Μόνο για σένα σήμερα Γεώργιε μόνο για σένα

Ναι ρε ένα άρθρο ούλλον αφιερωμένο για σένα, θεώρα το τιμή σου……. Αλήθκεια…πόσα πάει η τιμή σου καραγκιόζη

Ήρτα που την παραλία ανοίγω το εξυπνοτηλέφωνο μου. ΣΟΚ τι να δω!!! Δεν το πιστεύω, αυτό που φοβόμουνα έγινε. Ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια μου……..Η αγαπημένη μου μπύρα θα πωλείται πλέον 15 σεντ πιο ακριβά!!

Αλλάσω ιστοσελίδα. Όπως εσερφάρισκα πέφτει το μάτι μου πάνω σε μιαν είδηση που γράφει Ο Εφραίμ στο αποερλ, έξυσα λίον το αριστερό μου αρχίδι και συνέχισα να διαβάσω το ζώδιο μου που με ενδιέφερε!

Ρε παλιόκοτα, χογλαστούι βουτυρομπεμπέ που τζιαμέ τζαι τζι τζαι να μας γράφεις σε ροζ φύλλα χαρτιού και να μας βάζεις φιλάκια κάτω δεξιά με το κραγιόν σου παπάρα.

Εν με εστεναχώρησες καθόλου, απλά εθύμωσες με. Τζε εσύ τζαι τζίνοι..

Εθύμωσες με γιατί παίζεις με τη νοημοσύνη μου. Τζαι δεν γουστάρω η νοημοσύνη μου να παίζει με φλώρους…..

Τζαι τζίνοι εθυμώσαν με γιατί ανεβάσαν τόσο πολλά το κασέ για να σε κρατήσουν. Πιο κασέ ρε ? Πιον Εφραίμ ρε? Κάσχιαααα σφράγισμα σταμπάρισμα τζαι όξω που δαμέσα άτεεε να καθαρίζουμεν

Φκάλε σέλφι που τον εξώστη ρε Εφραιμάκη τζαι παρέτα μας

Φκάλε μια duckface με τον Χατζηλιασή να γίνεται φιλενάδες

Βούρα έβρε τις μιτσιές που θέλουν να τις γκαστρώσεις να φκάλεις μια τελευταία φωτογραφία γαμώτο. Ενόμισες εν με τα like που παίζουν μάππα.

Αν ήταν έτσι έλα μέσα να σε παίξω ρε μαλάκα να σε κάμω να συγκάψεις

Βάρτα πόδκια σου παλιό λέσχι, βάλε τσαμπουκά ρε βάλε πείσμα γαμώ το θεό σου μέσα, είσαι ποδοσφαιριστής εσού ρε όξα μαθητριούλα?

Έσχει μαθήτριες η ΘΥΡΑ 9 ρε φλώρε που εν να σε κάμουν να κατουρήσεις πάνω σου που τον τσαμπουκά που έχουν, κάμνεις μου τζαι τον επαγγελματία

Περιπαίζεις μας ούλλο το χρόνο μιαν πονεί σε το πόδι σου μια το αυτί σου μια είναι αυτές οι μέρες του μήνα άτε ολαν ασιχτήρ που δαμέ

Μόνιμα τραυματίας γαμώτο, αντί να κάμνεις παγοθεραπεία έκαμνες κομπρεσούες με τα πεντακοσάευρα για να σου περάσει παπάρα.

Εσένα εν τζαιν γιατρός που σε εγιάνσικε Γιώρκατσε μου, εν ο banker σου που σε εγιάνισκε μαλάκα κάθε φορά που σου ελάλεν ότι εκαταθέσαν σου τα ριάλια

6 γκολ και 1 ασιστ τα τελευταία τρία χρόνια σε ντέρμπι. Για αυτό φευγεις Γιώργο μου? Εν αντέχεις να εν πουπάνω σου στα στατιστικά……ο Αλαμπί????

Περιπαίζεις μας ρε παπάρα και απαιτάς και τα ρέστα. Ερκουντε τα ρέστα Γεώργιε έρκουνται ετοίμαστον κώλο σου τον κουμπαρά

Τζαι στήριξη τζαι στήριξη και μαλακίες ελαλούσαν μας μερικοί. Μα ήντα που είμαστεν εμείς ρε δεκανίκια?

Άγια ολάν πάρε φόρα τζαι πισκάλα κανένα του κώλου σου ρε Γιώργο τζαι κανεί. Τζαι αν μεν σε κανέσει πισκάλα τζαι κανένα τροχοκάθισμα

Στου κουτσού το κώλο όσο θέλεις βρόντα. Ναμπον εν σου άρεσε η παροιμία? Να σου πω άλλη μια. Ο κλέφτης τζαι ο ψεύτης…..τον πρώτο χρόνο σχιέρουνται…….

Στα παπάρια μας αν σε επεριπαίζαν Εφραιμάκη για τα ριάλια σου. Μάντεψε…..περιπαίζουν ουλλο τον κόσμο στις μέρες μας για τα ριάλια του

Η διαφορά Εφραιμάκη ότι εσυ αν πληρωθείς ένα μισθό μπορείς να φκάλεις ουλλη τη χρονιά. Ο κόσμος αν πληρωθεί μόνο ένα μισθό φκάλει καμια δεκαπενταρκά μέρες γιατί τα άλλα πιάνουν τα οι τράπεζες για τις δόσεις.

Τζαι τούτος ο κόσμος παλιο αχάριστε εφύλαεν τζαι ριάλια για να αγοράζει διαρκείας τζαι για να γοράζει φανέλλες σου παλιο μπινέ.

Εννεν εμείς που σε επεριπαίζαμεν Γιώρκο εν τζίνοι. Ακούεις? Στα παπάρια μας τζαι εσύ τζαι τζίνοι. Εμάς εν μας κοροιδεύκει κανένας. Ότι θέλεις κάμε τους τζοίνους. ΕΜΑΣ ΜΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙΣ ΑΚΟΥΕΙΣ?????

Να παίξεις για τούτο το μαλάκα τον κόσμο που άφηνε οικογένειες τζε δουλειές για να ερτει να σας δει στο γήπεδο ρε αθεόφοβε και μόλις τελειώσει η χρονιά να τους σύρεις τα παπούτσια μες τα μούτρα τζοίνους που φταίσιν τζε να τους πεις φέφκω. Ο κόσμος ήταν ναν μαζί σου, ούτε κιχ εν θα άκουες που λλόου μας.

Να παένει ο κόσμος φυλακή για την ομάδα που ξεφτιλίζετε εσείς τζαι τζίνοι μες τα γήπεδα, για την ομάδα που την γαμούν οι διαιτητές που τωρά εν να σου διούν τα πέναρτι μαλάκα, να χάνει δουλειές να καταστρέφει οικογένειες για να έσχει ένα παλαβούι που κάμνει ότι του πει ο παπάκης του να τον περιπαίζει ρε????

Μα ποιον εν που νομίζεις ότι περιπαίζεις ρε. Αν ενόμισες ότι εμείς θέλουμε έγκριση που τους τζιρούες μας για να κάμουμε κάτι είσαι γελασμένος….

Τζαι προτίμα ναν κοπελούθκια που να έβρεις μπροστά σου……τζαι όχι τους τζιρούες μας γιατί τζιαμέ εν να δεις την γλύκα

Ρε να δόκουμε πανω σου τζαι εσένα τζαι του παπά σου εν να κλείσετε ολόισχια………..Εισιτήρια για εξωτερικό

Προταιρεότητα μου να παίξω στο εξωτερικό λαλεί ο παπάρας. Ποιος να σε πιάσει ρε? Άτε εσύ φκάλεις τα δοκιμαστικά ο παπάς σου φκάλει τα ρεεε??? Ενόμισες όπου πάεις εν να τον παίρνεις μιτά σου?

Ότι σου πει γαμώτο ότι σου πει. Που να παντρεφτείς πάρτον στο κρεβάτι μαζί σου να σου παρατζέλλει μαλάκα. Άτε αστιχτήρ καραγκιόζη γαμώτο. Τζαι προσοχή στα τραβήγματα μαλάκα

Να έρτω εγώ που εν φοούμαι να βάλω…..τα πόδια μου να δεις ήνταλως εν να της αρέσει

Τζαι εγώ αγαπώ τζαι σέβομαι τον τζίρη μου ρε, τζαι τζινός το ίδιο. Ξέρεις όμως γιατί ρε μαλάκα. Γιατί θωρεί με να τραβώ το δρόμο μου τζαι όχι τον δικό του, θωρεί με να κάμνω τις επιλογές μου τζαι όχι τις δικές του, θωρεί με που είμαι εγώ. Εγώ ο γιός του. Και όχι εγώ, το υποχείριο και μαριονέττα του!

Έχεις πουγκί στη θέση της καρδιάς παλιο μισθοφόρε. Εμείς έχουμε καρκιάν τζαι αγαπούμεν αληθινά, εσύ αγαπάς αναλόγως με το τσέκκι και τα μηδενικά. Εμάς η καρκιά μας εν γεμώνει ποττέ που την αγάπη για τούτη την ομάδα εσένα το πουγκί σου κάποτε εν να γεμώσει τζαι τζιαμέ εν να καταλάβεις ότι εννεν ούλλα για τα λεφτά σε τούτη τη ζωή Γιωργάκη μου εννε ούλλα για τα λεφτά. Το παν είναι να είσαι άθρωπος ρε, να περπατάς μες το δρόμο μάγκας και ξηγημένος, τζαι όχι να γυρίζεις σαν την άδικη κατάρα επειδή θα φοάσαι μην σε αναγνωρίσουν. Να σε θωρεί ο κόσμος τζαι να βλέπεις σεβασμό μες τα μάθκια τους τζαι όχι να βλέπεις απέχθεια.

Το τσέκκι Γεώργιε να ξέρεις έσχει ημερομηνία λήξης πάνω , έσχει όριο, έσχει ποσό, εν τζιαμέ μια φορά το εξαργυρώνεις πάει ετέλειωσε.

Η καρκιά η δική μας τζαι η αγάπη μας παλιόφλωρο εν έσχει τελειωμό, εν εξαργυρώνεται που να κόφκουν λίρα ούλλες οι κεντρικές τράπεζες του κόσμου, που να φακκά πάνω του το ΔΝΤ εν μας καλύφκει. Ούτε λήγει όπως το τσέκκι σου. Εν συνεχόμενη, εν ασταμάτητη, αστείρευτη αγάπη για τούτη την ιδέα, εμεταδώσαν μας την οι παλιοί, τζαι θα την μεταδώσουμε τζαι εμείς στους νέους, θα συνεχίσουμε τούτη τη σκυταλοδρομία ώσπου να κολλήσει ούλλος ο κόσμος την ανίατη πελλάρα που κουβαλούμε. Εν καθημερινή εν δαμέ μαζί μας σε κάθε μας βήμα τζαι σε κάθε μας πράξη, σε κάθε μας βλέμμα όπου γυρίσει το μάτι μας πρώτα θωρεί ΟΜΟΝΟΙΑ τζαι μετά τον υπόλοιπο κόσμο

Τζαι ξέρεις τι άλλο εν αστείρευτο Γιώρκο…… Το μίσος μας για τους προδότες. Αγνό, καθαρό ατόφιο μίσος. Δυνατά τζαι περήφανα ώσπου να ψοφήσουμε ούλλοι να πάμε στα ανάθεμα θα φωνάζουμε όπως τις άγριες φυλές ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΤΖΕΡΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ !!!!! ΟΜΟΝΟΙΑ ρε ΠΡΟΔΟΤΕΣ με αφρούς να φκαίνουν που το στόμα μας τζαι κραυγές που ακούει τζαι η ίδια η ψυσχή σας τζαι φοάτε. Ωσπου να βάψουμε τα πρόσωπα μας με το γαίμα σας, να μασήσουμε τις αμυγδαλές σας όπως τα στραγάλια, να βράσουμε τα σωθικά σας να τα ταήσουμε τους σχοίλλους μας που πεινούσιν ρε ΔΚΙΑΟΛΕ!!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ σιχαμένη φάρα φτύνω τζαι ξαναφτύνω που σας φέρνω στη σκέψη μου, γεμώνει το στόμα μου πίκρα τζαι χολή με το που θορώ τη φάτσα σας, γεμώνει ο νους μου ακανόνιστο χάος τζαι βία. ΒΙΑ γαμώ τα ιερά σας μέσα. Φύετε που ομπρός μου πριν κάμω κάτι…..ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΝΩΣΩ ΠΟΤΤΕ ΜΟΥ!!!

Σόρρυ Εφραιμάκη μου αλλά η φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος εν πιο βαρετή που τα στριγκ που θέλεις να φορήσεις.

Τράβα το δρόμο της πουστιάς λοιπόν όπως εδιάλεξες, τράβα και μην γυρίσεις πίσω. Γιατί το μόνο που θα δεις είναι το πράσινο λαό να σε στοιχειώνει σε κάθε βήμα σου.

Ο τύπος που θα σε βλέπει με το μισό τους το καφέ. Ομονοιάτης….

Η γυναίκα που σε αγριοθωρεί δίπλα σου στο μπακάλικο στο ράφι με τις μότες…..Ομονοιάτισσα

Ο μιτσής στο σκολείο που εν κοντέφκει να πιάσει αυτόγραφο σου…Ομονοιάτης

Το τραπέζι δίπλα σου στη ταβέρνα…Ομονοιάτες. Άτε πκιέρωσε τζαι φύε να μεν γίνεις μεζεδάκι

Ο τύπος στη γωνιά που σε ακολουθεί εδώ και ώρα μες τη νύχτα……Εγώ….

Παντού Γεώργιε, παντού. Και όχι μόνο σήμερα και αύριο. Για πάντα….

 

Υ.Γ Ο επόμενος που θα φορέσει το περιβραχιόνιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρώτα να το βάλει γυρώ που το….εργαλείο του τζαι μετά στο σχέρι του. Αν έσχει τόσο πάχος, και άλλα τόσα να κρέμμουνται που κάτω να το πιάσει δικαιωματικά. Κανεί με τα ππουττουθκια

Υ.Γ 2 Το ΒigΒang δημιούργησε το σύμπαν. Eμείς δημιουργήσαμε το ΒigΒang… GFUCKINNINE τζαι φκάρτε τον σχίστον ούλλοι σας.

Υ.Γ 3 Γεώργιε τζαι Ευστάθιε τσιμπάτε που ένα αρχίδι του Χριστοφή γιατί ο πελλο κοτζινοχωρκάτης έσχει τα πολλά βαρετά τελικά τζαι τζερνά σας παλιο φλωρούμπες.

Hoolifan | [email protected]