Ηοοlifan: Social media serial killers!!!


hoolifan_trifylli.net

Γεια σας ρε αλανιάρηδες! Τι κάνετε ωρέεεεεε!!!! Όλα καλά? Όχι? Ακόμα καλύτερα. Αυτό σημαίνει ακόμα πονάτε για την ΟΜΟΝΟΙΑΚΚΑ μας τη σχιλλάκκα μας. Και αυτό από μόνο του δεν μπορεί παρά να είναι θετικό…

Χαιρετίσματα να στείλω και στην ειδική ομάδα cyber-ρουφιάνων που συστάθηκε μετά από καταπληκτική φαεινή ιδέα του μίστερ Ιωνάς και τώρα μας διαβάζουν !

Πηγαίνετε φέρτε ντόνατς ρε γουρουνάκια γιατί εν να σας αρέσει πολλά τούτο. Ξεκινήστε εντοπισμό της διεύθυνσης του Hoolifan σε 3….2….1

Είναι θέμα τιμής! Αν μεν μπουκάρουν μέσα ως αύριο τρεις ουλαμοί της ΜΜΑΔ να με συλλάβουν να με πάρουν στο τμήμα εγώ παραδίδω το πληκτρολόγιο μου στον υπουργό

Όπως καταλάβατε ένα είναι το στάτους που θα μας απασχολήσει σήμερα!!!

Που λέτε. Ο φόβος και ο τρόμος του διαδικτύου, ο big brother, o Tσακ Νόρις του facebook o Στήβεν Σηγκάλ του κυβερνοχώρου!

Τώρα εξηγείτε μαλάκα μου γιατί ενεκατώθηκες τζαι ποδά. Άκουσες κυβερνοχώρος «ώπας» λαλείς, για να δούμε αν παίζει και κανένα υπουργείο δαχαμε…..μιχμιχμιχμιχμιχ!!

Σαγόνια του καρχαρία και πελλάρες. Τρέμετε «σέρφερς» έτον Ιωνά με τη μάσκα και τα πέδιλα. Α σόρρυ μόνο με τα πέδιλα εν η φάτσα του τζίνη….

Είχε λοιπόν ο κύριος Ιωνάς την δημοκρατικότατη ιδέα να στείλει απαγορευτικά σε οπαδούς της αελ γιατί πόσταραν φωτογραφίες με φωτοβολίδες στο facebook!

Δηλαδή………έφυεν η φάτσα προφιλ μου μαλάκα!

Απαγορευτικά…..για φωτογραφίες στο facebook!!!! Γεια σου Κύπρος μεγάλη και ευρωπαϊκή!! Γεια σου κοινωνία σύγχρονη και δημοκρατική!!!

ΡΕ αν εζούσεν ο Χίτλερ ήταν να σας πει ΦΑΣΙΣΤΕΣ ρε !!!!!

ΕΛΕΟΣ !!!!! Σοβαρά. Υπάρχει οτιδήποτε άλλο πιο ΗΛΙΘΙΟ που δεν εκάμετε ακόμα ρε μπάτσοι? Ή μάλλον ναι ΥΠΑΡΧΕΙ

Εν σας εκανούσε η μια ηλιθιότητα εκάμετε τζαι άλλη !!! Εκαλέσαν για ανάκριση τζαι όσους εκάμαν like πάνω στην «επίμαχη» φωτογραφία !!! Α χα χα χα χα χα

Όσοι εκάμαν κοινοποιήση απλά εκατηγορηθήκαν γραπτώς και αφεθήκαν ελεύθεροι !!!!!

Αν κάμεις event δηλαδή πάεις για ηθικός αυτουργός ένα πράμα. Μάλιστα…..

Έλαγιεμου.

Social Media Serial Killers !!

Πάει εχάλασεν η πιάτσα. Να κάθεται τώρα ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Κώστας ο Πεταλλούδας και το Μαρακιaeloveyou να τα λένε στη στενή!!!!

Να έσχει ο ένας πάνω του tattoo νεκροκεφαλές, ο άλλος δάκρυα να συμβολίζουν πόσους εσκότωσεν ως τωρά στην εγκληματική του καριέρα, και η άλλη………. το σήμα του like στο επίμαχο σημείο!

Εν να σου κάμω ρα πελλή εν θα σου κάμω? Like like like lick lick lick lick…..!!!!!

Να θέλει ο ένας το τηλέφωνο του να πιάσει το δικηγόρο του, να θέλει ο άλλος το τηλέφωνο του για να πιάσει το παρέα να πάει να καθαρίσει τη σκηνή από τα τεκμήρια, και να θέλει η άλλη το smartphone της για να φκάλει selfie πίσω από τα κάγκελα!!!

Κάποιος να πει στη κοπέλα ότι απαγορεύεται το duckface στη γραμμή παράταξης γαμώτοοοοοοοο!!!!!

Σκέφτου μέσα πελλέ. Να πουλά ο ένας μαύρο…..να πουλά ο άλλος άσπρη…..και να πουλά τζαι τζίνη φάντα!

Σοβαρά εν τω χωνεύκω με τίποτε. Ρε απαγορευτικά για μια φωτογραφία ρε ????

ΡΕ που εν ο σεβασμός σας ρε. Επασχίσαμε να κάμουμε ένα καθώς πρέπει όνομα στο χώρο του χουλιγκανισμού και έρκεστε τζαι γαμάτε μας!!!! Εδιαλύσετε μας, εκαταρακώσετε την ψυχολογία μας

Πάω να σπάσω ένα τζάμι και δεν σώννω να σύρω την πέτρα, πάω να δώκω ππουνιά και μηνίσκω τζε βλέπω τις παρανυχίδες μου όπως τον μαλθακό

Πάω να σχίσχω τα λάστιχα των αυτοκινήτων των αντιπάλων και αντί αυτού κάθουμαι όπως τον βλάκα και χτέρνω λυπημένες φατσούες πάνω στα καπώ τους!!!

Περπατώ όπως τον χαμένο μες τες γειτονιές τις νύχτες. Τα παιδιά της γειτονιάς σου με πειράζουνε ένα πράμα. Κάμνουν μου συνέχεια poke….

Ααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!! Εν τη αντέχω άλλο τούτη την ταπείνωση.

ΕΛΕΟΣ. Ενιμπορώ.

Hoolifan feeling depressed….

Ionas Nikolaou likes your status

Ρε ο ανιψιός μου έσχει παραπάνω απαγορευτικά που μένα ρε μαλάκα έλεος. Και εν δεκατριών!!!

Έβαλε προχτές την τούρτα που τα γενέθλια του με τα κεράκια που πάνω τζαι έφαεν τρεις αγωνιστικές!!

Ρε προχτές ήπιεν ένα γάλα με τριαντάφυλλο παραπάνω τζε έπιασε με αγκαλιά τζε με σχεδόν γεμάτα μάθκια λαλέι μου « μαλάκα πρέπει να ξεκόψω εν πάει άλλο τούτη η ιστορία»

Ξέρεις όμως άμαν κολλήσεις με την παρανομία εν τζαι ξεκολλάς! Έβαλε φωτογραφία προχτές πάλε έναν ηφαιστειούι που έκαμε το Πάσχα!!! Αντιμετωπίζει εώς και 5 χρόνια..

Αφού λαλώ σας ρε εν συνάετε ο πελλός!!!!! Original Gangsta !!!!!!! ΔεύτεροΓυμνάσιο crew !!

Ρε γαμώ το καπιλέ σας μέσα να μας συλλαμβάνετε για τα facebook?. Ρε δεν το χωρεί ο νους μου ρε γαμώτο. Εκάμετε με να πάω να κάμω like σε σχόλιο ή φωτογραφία και σκέφτουμαι το σχίλιες φορέ σαντές τζε ρωτά με ο παπάς “ Hoolifan do you take this woman to be your wife??? “

Ρε μαλάκα εσύ αν δκιάβασεις τα άρθρα που έγραψα ως σήμερα τα ισόβια εν τα γλιτώνουμε!!!

Τζαι ελάλου σου το Ηoolifan μου κλέψε κανένα κυβερνητικό ταμείο, φκάλε κανένα χρήμα πόξω που τη χώρα κρυφά, όχι εσού επέμενες να καταπιαστείς με το γράψιμο. Έτα τωρά. Ήταν να είμαστουν μια χαρά μες τους υπόλοιπους…. ανώνυμους και ελέυθερους!

OY ΓΑΜΩΤΟ!! Τωρά που το σκέφτομαι αν θα συλλάβεις και όλους αυτούς που έκαμαν like σε άρθρα μου εν σε κανεί να τελλιάσεις ούλλο το Τρόοδος γυρώ γυρώ να μας βάλεις μέσα ρε γαουρόσπορε! Αγρινά λαλώ σου αγρινααααά!!!

Γιατί ο άλλος! Εσχολίαζε κάτω που τα άρθρα με την είδηση για το facebook και έγραφε «Να πιάσουν τούτους ούλλους τους χούλιγκαν και να τους τσιππάρουν, να τους βάλουν τσιπ, να τους βρίσκουν ανα πάσα στιγμή….»

Εχμ…. Εν να απαντήσετε εσείς όξα να του τα χώσω εγώ? ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ είπα το, είπα το πρώτος!

Άκου να δεις φίλε μου, δεχούμαστε να έρτουμε να μας τσιππάρετε οικειοθελώς. Απαιτούμε όμως λούσιμο μια φορά την εβδομάδα απεριόριστα μπισκοτάκια και όσες παντόφλες μπορούμε να μασουλήσουμε. Επίσης πρέπει να είστε κατανοητικοί, να μας χαϊδεύετε στη κοιλιά και πίσω που τα αυτιά και να είστε υπομονετικοί όταν τρίβουμε τον πούλλο μας πάνω στα πόδια σας όταν έχουμε κάβλες!!!! Και ναι όταν ξαπλώνουμε πάνω στις γενέτζιες σας έννεν επειδή κάμνουμε ναζάκια αλλά επειδή θέλουμε να τζιζουμε πας τα βυζιά τους!!!!

Ρε άντε στο pet shop παλιο γαμήδι που εν να τσιππάρετε τους χουλιγκαν μάνι μάνι ήβρες την λύση.

Άντε πισκάλα ούλλην την Silicon Valley του κώλου σου μαλάκα. Πάρε φόρα που το Σαν Φραντσίσκο και κάτσε πας τα εργοστάσια με τα μικροτσιπ γαμώ την μικροποσότητα εγκεφάλου που κουβαλάς μέσα γαμώ!!!

Το επικίνδυνο ξέρεις ποιόν είναι?. Ότι επρότεινες ένα τέτοιο μέτρο σε μιαν υπόθεση στην οποία οι «χουλιγκανς» εσυλληφθήκαν…… για αναρτήσεις στο facebook. Τσιππαρισμα… για αναρτήσεις. Εσύ δηλαδή ρε παλιοανώμαλε αν μας πιάσουν για καφκά τι εν να προτείνεις?? Να μας κάμουν πειραματόζωα ??!!!

O άλλος?? Λαλεί καλά να τους κάμουν!! Για να έχουν επίγνωση των πράξεων τους!!!!

ΜΠΕΧ ΜΠΕΧ ΜΠΕΧ ΜΠΕΧ ΜΠΕΧ γαμώ σε μαλάκα εφκύκεν το σφράγισμα μου. Εν πειράζει εν ωραία η οδοντρίατρος ευκαιρία να την ξαναδώ

Τι επίγνωση των πράξεων τους ρε παπαρίδη. Για μια φωτογραφία? Για ένα σχόλιο? Ρε αργόσχολε άντε τράβα στο δικαστήριο να ζητήσεις περιοριστικά μέτρα για αυτούς που σου κάμνουν invite στα παιγνίδια τους και παρέτα μας. Παλιοκκομπλέξα

Πόσον αγάμητοι εν μερικοί μες τούτο το νησί επιτέλους! Ρε γενέτζιες κάμετε κάτι. Εν για το καλό όλων μας λαλώ σας το άρκεψαν τζαι φαλλαρίσκουν ένας ένας.

Τούτοι ουλλοι ξέρετε ποιοι είναι. Εκείνοι που μόλις εμάθαν ότι 14χρονη « επηεν» με το Λευκαρίτη είπασιν « α το παλιοπορνίδιο επαράσυρε τον… » …

Άτε έσχιετε γεια . Ραντεβού στο wall !!!

Άσχετο της ημέρας. Όσα χρόνια και να περάσουν όσο και να εξελιχθεί η επιστήμη δεν θα υπάρξει καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψεις από πριν πόσα παιδιά θα κάνεις. Απλά τραβάς με το σχέρι σου το σιτάρι που εφυτρωσε μες το καμπο, φκάλεις εκείνα ούλλα τα μιτσιά μιτσιά που εν όπως τα βελούθκια τζαι σύρνεις τα με δύναμη πας το φίλο σου. Όσα κολλήσουν πάνω του…..Ε ΤΟΣΑ ΚΟΠΕΛΟΥΘΚΙΑ ΕΝ ΝΑ ΚΑΜΕΙ! TRUE FACT!!!

Υ.Γ 1 Σοβαρά τωρά ρε μπάτσοι κάμετε μου μια χάρη. Παίξετε ρώσσικη ρουλέτα με σχιπέτο…… »

Υ.Γ 2 Σε μια άλλη εξέλιξη τα tweets θα επιτρέπονται πλέον μόνο σε περιοχές απαγορευμένου κυνηγιού. ΝΤΙΣΧ !!!

Υ.Γ 3 Από το 58’ και μετά για πρώτη φορά στη 5η θέση… Αυτό δεν είναι κατάντια, ούτε ξεφτίλα. Είναι η αλήθεια που σας φωνάζαμε κατάμουτρα και εσείς μας λέγατε «σιγά…». Είναι η ιστορία που σας λέγαμε θα ρθει να σας χτυπάει το παράθυρο τις νύχτες και εσείς μας λέγατε « ποτέ». Άντε να κοιμηθείτε τώρα, μίζεροι υπαίτιοι της μιζέριας μας…

Υ.Γ 4 Κι αν μας τελειώσετε το πράσινο…  θα σμίγουμε με βία το κίτρινο και το μπλε σας και θα ανατέλλουμε ξανά. (Hoolifan)

Hoolifan | [email protected]