Χαμένος στ’ όνειρο: Ο προδότης και οι προδότες


xamenos st' oneiroΓεια σας αδέρφια ΟΜΟΝΟΙΑτες και ΟΜΟΝΟΙΑτισσες μόνο,

εξαιρουμένων μερικών ΟΜΟΝΟΙΑτων που αναφέρω πιο κάτω.

Σήμερα πολύ διαφορετικό το κείμενο μου, θα αλλάξω την μορφή του μπας και γίνουν ορισμένα θέματα πιο κατανοητά.

Λοιπόν, αν κρίνω από τον μηχανισμό (ισάξιο αυτού του κόμματος) που στήθηκε για υποστήριξη του προδότη αλωνεύτη τις τελευταίες μέρες, βγάζω το εξής συμπέρασμα:

Προφανώς υπάρχουν πολλοί ΟΜΟΝΟΙΑτες από εσάς, που έβγαλαν πάνω κάτω 2 εκατομμύρια από την ΟΜΟΝΟΙΑ και θα υπόγραφαν στο αποελ σε περίπτωση που τους έδιωχνε η ΟΜΟΝΟΙΑ για να έχουν ένα ισάξιο συμβόλαιο.

Ειλικρινά σας λυπάμαι εσάς που λέτε μας χάρισε λεφτά. Είστε για λύπηση. Το 99% από εσάς δεν θα βγάλετε 2 εκατομμύρια ευρώ ούτε μέχρι να πεθάνετε, ενώ αντίθετα δεν θα δεχόσασταν ποτέ να πάτε στη κερκίδα του αποέλ, ούτε αν σας έκαναν ΔΩΡΕΑΝ seasonticket για 50 χρόνια.

Άρα προφανώς τα επιχειρήματα σας βασίζονται στην μιζέρια σας και την ηττοπάθεια σας για την φθίνουσα πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα τελευταία χρόνια. Για ένα τίτλο θα πουλούσατε και την ιδεολογία σας, και τα πιστεύω σας. Κάτι τέτοιο έκανε και ο προδότης τον οποίο προσπαθείτε να δικαιολογήσετε. Για να πείσετε τον ευατό σας πως με μερικούς παίκτες η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δυναμώσει και μπλά μπλα μπλα..

Και το τραγικό; ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ; Στη διοίκηση που μα τον θεό είμαι σίγουρος πως θα δικαιολογούσατε όταν κάποιοι αλήτες έλεγαν πως είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι για την ΟΜΟΝΟΙΑ!!! Όταν έγραφαν ολόκληρα άρθρα μερικοί και αναρωτιόντουσαν που θα οδηγήσουν βαλτές και διορισμένες διοικήσεις που χειρίζονταν τους παίκτες σαν σκουπίδια, όπως και στην περίπτωση του Ιούδα που ήσασταν ρε ήρωες εσείς;

Λέτε πως εμείς τον διώξαμε. Καλά ρε ξευτίλες, ήσασταν και εσείς στα γραφεία; Εσείς του ανακοινώσατε πως φεύγει;

Θα πεταχτεί τώρα ο έξυπνος από την γωνιά και θα ψιθυρίσει: Πόσον ηλίθιος είσαι ρε Χαμένε. Άμαν λέμεν εμείς εννοούμε η παλαβή η διοίκηση που είχαμε τότε. Τι φταίει ο στάθης; Τζιε εσύ αν σε έδιωχναν τι θα έκαμνες.. μπλα μπλα μπλα…

Τζιε τον Βέντσελ εδκιόξαν τον με τον ίδιο τρόπο ρε ήρωες, εν σας είδαμεν να στεναχορηθείτε τόσο. Δηλαδή αν υπόγραφε στο αποελ την επόμενη ημέρα θα του λέγατε και Respect ή θα άκουεν ως σήμερα; Πόσο μάλλον άμαν το κάμνει πρώην ΟΜΟΝΟΙΑτης ρε ξεφτίλες. Θα του πούμε και μπράβο;

Μπράβο θα του λέγαμε αν έβγαινε δημόσια να πει ότι τον έφαεν η κόντρα με τον Chicken και πως ήταν η ιδανική αφορμή για να γλυτώσει ο κάθε Μιλτής τες λίρες του τζιε να μεν καταστραφεί. Aς έδειχνεν @@ας και να τα πει!!  Εξάλλου την ζημιά εν να την πληρώσει ο κόσμος!! Όπως και το κάμνει μέχρι σήμερα. Εν αφήσαμε πράσινη γωνιά της Κύπρου να μεν κατεβούμε για έρανο και μερικοί θεοποιούν τους προδότες απλά και μόνο επειδή δεν έπιασε το 4ο χρόνο του συμβολαίου του!!

Εχάρισεν μας μας 1 εκατομμύριο!!! (ΠΟΥ ΕΝ ΕΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!))

Εσύ αν δουλέψεις σε μιαν εταιρία με συμβόλαιο και υπογράψουν σου ότι 4 χρόνια θα είσαι υπάλληλος και θα πιάνεις 20 χιλιάδες το χρόνο και στην 3η χρονιά σε έδιωχναν και δεν έπιανες τες 20 χιλιάδες του τελευταίου χρόνου, θα πρόδονες και την μάνα σου για να έβρεις αυτές τες 20 χιλιάδες; Σκέφτου όμως ότι έκαμνες τζιε 3-4 μήνες διακοπές το χρόνο επειδή έτυχε να είσαι και δημοφιλής.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΕΡΙΚΟΙ.. ΕΛΕΟΣ!!

Ξυπνάτε να μεν σας ξυπνήσουν απότομα οι κλάππες του μέλλοντος. Κανεί με τους πουλημένους τζιε τους προδότες. Κανεί!! Εν εβαρεθήκετε;;; Μετά μερικοί που σας γράφετε και στα facebook. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω ‘ απ όλα.. Δεν θα σ’ αφήσω ποτέ.. και άλλα πολλά.

Εμένα κάτι μου λέει πως εσείς οι λίγοι που γεμίσατε με postτο facebook και θέλετε τον προδότη πίσω, θα κάμνατε το ίδιο με σχετική ευκολία. Αν δεν σας πειράζει ούτε τούτο τι άλλο να πω;;; Ξέρουμεν σας ρε, βλέπουμε σας κάθε μέρα. Πάμε στοίχημα πως αν διαβάσετε οι ίδιοι τα status σας πριν 2-3 χρόνια θα διαφωνείτε και με τον εαυτό σας.

ΒΛΑΚΕΣ!!

Τι να πω; Μπορεί εγώ να είμαι ο κομπλεξικός της παρέας σας, μπορεί να μεν κόφκει ο νους μου. Οκ επείσετε με. Είσαστε ήρωες.. Άτε ρε στάθη κάρφωστους.. !!

Όσοι θέλουν προδότες πίσω στην ομάδα, είναι και οι ίδιοι προδότες

Τα λέμε,

Χαμένος στ’ όνειρο