15 φασίστες μουνιά

366

stefani

15 πούτσες μαραμένες φορώντας μαύρες καπότες στο κεφάλι, εισέβαλαν σήμερα στο σχολείο(Γυμνάσιο) του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ μαθητή, που είχε αναρτήσει στο Facebook υβριστικό σχόλιο, λίγες ώρες μετά το θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα, του 16χρονου Γιώργου Γκουγκουρη.

Τα 15 μουνιά, περικύκλωσαν τον ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ μαθητή Γυμνασίου, φοβερίζοντάς τον ενώ δεν δίστασαν να χειροδικήσουν. Τώρα ζητούμε και απαιτούμε από τα ΜΜΕ που παρουσίασαν ένα σχόλιο στο Facebook ωσάν την έναρξη του Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου, να παρουσιάσουν με το ίδιο σθένος τη σημερινή φασίστικη ενέργεια.

Ζητούμε επίσης από μίζερες ιστοσελίδες, κατευθυνόμενες εκπομπές και τηλετακετυθυνόμενα δελτία ειδήσεων να απολογηθούν γιατί είναι οι ηθικοί αυτουργοί της σημερινής ενέργειας. Με τον προκλητικό τρόπο που παρουσίασαν ένα σχόλιο κάποιου σε κάποιο Facebook, το μόνο που κατάφεραν ήταν να φουσκώσουν τα διαλυμένα μυαλά κάποιων θρασύδειλων.

Και περνάμε σ’ αυτούς. Με τη δειλή σας κίνηση νομίζετε ότι τώρα τιμήσατε τη μνήμη 16χρονου; Όσο άνανδρα θεωρήσατε ότι ενήργησε στο προσωπικό του Facebook ο μαθητής Γυμνασίου, άλλο τόσο άνανδροι είστε εσείς. Το μόνο που καταφέρατε είναι να αμαυρώσετε την μνήμη του αδικοχαμένου που εμείς με την ανακοίνωση μας και την γενικότερη μας στάση τιμήσαμε.

Αν αρχίσουμε τα προσωπικά κτυπήματα θα γίνετε αυτό που μισάτε. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΘΥΡΑ 9