Καταζητούνται


katazitunte thira 9

Το λεωφορείο των οπαδών μας μαζί με αρκετά αυτοκίνητα που ξεκίνησαν από τον κεντρικό μας σύνδεσμο έφτασαν κατά τις 17.30 στο κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς. Εκεί περίμεναν 4 αστυνομικοί της ομάδας “Ζ” (ΦΩΤΟ) με σκοπό να ακολουθήσουν τους “εγκληματίες” μέχρι το γήπεδο.

Όταν περάσαμε τον κυκλικό κόμβο εμείς πήραμε τον δρόμο προς Αραδίππου για να συναντηθούμε με τα αδέφλια μας της Λάρνακας στο σύνδεσμο μας στην περιοχή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα σαϊνια που μας ακολουθούσαν να μας χάσουν.

Μη έχοντας άλλη επιλογή και αφού μας είχαν χάσει αποφάσισαν να πλάσουν ένα παραμύθι για να δικαιολογήσουν την ανικανότητα τους. Με ασύρματο ενημέρωσαν τους ΜΜΑΔίτες που βρίσκονταν στο γήπεδο ότι κτυπήσαμε τους 2 από τους 4 και ότι πηγαίναμε ανεξέλεγχτοι προς το Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ως αποτέλεσμα όταν το λεωφορείο μας έφτασε στο γήπεδο μας περίμεναν πάνοπλοι αστυνομίκοι έτοιμοι να κτυπήσουν και να συλλάβουν τον κόσμο μας. Για καλή μας τύχη στελέχη μας που βρίσκονταν ήδη στο γήπεδο άκουσαν το παραμύθι από τους ασύρματους της αστυνομίας και έτσι πρόλαβαν να μας ενημερώσουν πρίν να φτάσουμε.

Για να γλιτώσουμε τα χειρότερα στελέχη της οργανωμένης μας κερκίδας κατέβηκαν από το λεωφορείο πριν από τον υπόλοιπο κόσμο και απαίτησαν από τον υπεύθυνο αστυνομικό της ΜΜΑΔ να φέρει τους δήθεν κτυπημένους αστυνομικούς μπροστά μας εκείνη την στιγμή. Ενώ απαιτήσαμε και τα ονόματα τους που εννοείτε ότι για ακόμα μια φορά δεν μας δόθηκαν.

ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ??? ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.

ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.

ΘΥΡΑ 9 | www.gate9.com.cy | πηγή