Χαμένος στ’ όνειρο: Στις δικές μας πλάτες


xamenos st' oneiro

xamenos st' oneiro

Γεια και χαρά σας ΟΜΟΝΟΙΑτες και ΟΜΟΝΟΙΑτισσες μόνο,

Μεταγραφικό το σκηνικό τις επόμενες ημέρες. Δεν λέω, μικρός ψηνόμουνα εύκολα με το άκουσμα οποιουδήποτε ονόματος. Ήταν αυτά τα πρώτα λεπτά της άγνοιας για κάθε νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ονόματα άγνωστα με εξωτική προφορά. Μαγεία για κάθε ποδοσφαιρόφιλο.

Μεγαλώνοντας θέλοντας και μη, το άκουσμα μιας μεταγραφής μου προκαλεί μέχρι και πονοκέφαλο. Μπήκα και εγώ στο παιχνίδι να μετρώ τα ευρώ ένα προς ένα και να αναρωτιέμαι αν μια μεταγραφή θα προσφέρει τις χιλιάδες ή τα εκατομμύρια ευρώ που θα πληρωθεί. Βλέπετε το πρόσφατο παρελθόν επί Μιλτιάδη ήταν για τους ρομαντικούς όπως και εμένα, ένα χαριστικό κτύπημα. Το ταξίδι από τον ενθουσιασμό και τις προσδοκίες μέχρι την απογοήτευση και την ταπείνωση ήταν απότομο και σύντομο. Πολύ απλά μια ανώμαλη προσγείωση.

Τώρα, και με το Σωματείο να βρίσκεται υπό συνεχή οικονομική απειλή, δεν μπορώ παρά να απεχθάνομαι βιαστικές κινήσεις για τις εντυπώσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να δει στην ρίζα της. Αργά ή γρήγορα η στροφή στην ακαδημία θα είναι επιτακτική, οπότε γιατί όχι ‘μια ώρα αρχύτερα’;

Είναι πολύ πιο ελαφρύ για τον κόσμο, να ακούσει από το ξεκίνημα της περιόδου πως η επόμενη χρονιά θα έχει διαφορετική φιλοσοφία. Αλλιώς θα αντιδράσει, αλλιώς θα στηρίξει από το να ξεκινήσει φουριόζος για την επιτυχία και στα μέσα της σεζόν να πέσει από τα σύννεφα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ασφαλώς και μπορεί να κτίσει ομάδα για τίτλο τη νέα χρονιά. Θα γίνει αυτό με τρόπο παράλληλο με την οικονομική εξυγίανση; Θα γίνει παράλληλα με την στροφή στην ακαδημία και την ανάπτυξη ταλέντων; Παράλληλα με την σωστή ανοικοδόμηση και λειτουργία του Σωματείου;

Αν ναι, τότε πάμε να τα πάρουμε όλα, αν όχι δείτε επιτέλους την ουσία, κτίστε την ομάδα στις δικές τις πλάτες, βοηθήστε τον κόσμο να σας βοηθήσει. Δώστε στον κόσμο την ενεργή του συμμετοχή στο Σωματείο, αφήστε τις επίκαιρες επιτυχίες και πάμε να φτιάξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ που ζήσαμε, την ΟΜΟΝΟΙΑ που ονειρευόμαστε για το μέλλον.

Τα λέμε

Χαμένος στ’ όνειρο | [email protected]