Hoolifan: Ο κουμπάρος ο Ιωνάς


hoolifan_trifylli.net

Ελα ρε αρωστάκια μου τι κάμνετε ολα καλά?

Απολογούμαι για την καθυστέρηση, είμαι αλλού για αλλού, είμαι στη κοσμάρα μου. Έπιασε με τζαι μια κατάθλιψη τώρα τα τελευταία…… δευτερόλεπτα. ‘Εφαα ένα σκολοατούι με λικέρ και επέρασε μου.

Μεν μου φοάστε! Εν μου τζίζει τίποτε!!!! Ούτε η γυναίκα μου για να καταλάβετε !!!

Ιωνάς mode από εδώ και μπρος, δεν καταλαβαίνω Χριστό, μουσχιαμμάς , γάρος χοντρόπετσος…. εμπρός στα αχνάρια του μεγάλου ηγέτη της ποδκιαντραποσύνης!

Πριν να αρχίσουμε θέλω να καταγγείλω την μεγαλύτερη απάτη που συμβαίνει κάθε χρόνο στη Κύπρο την περίοδο του Πάσχα και δεν είναι άλλο από τις ταμπέλες σε όλα τα κρεοπωλεία «Κυπριακό αρνί».

Όποιος έχει δει τους Κυπραίους να τρώσιν το Πάσχα μπορεί άνετα να καταλάβει πως από την υπερκατανάλωση αποκλείεται να έχει επιζήσει έστω και ένα κυπριακό αρνί μια τέτοια περίοδο. Άρα συμπέρασμα φίλοι μου… την επόμενη χρονιά εν ούλλοι εισαγόμενα που τρώμε. Ε γαμώτο αφού εν αφήκετε πιλέ μου λία να γεννούσιν.

Που λέτε. Πολλά έγιναν τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρω από που να αρχίσω. Να πάμε στις πορείες που αντάμωσαν !!

Ρε μεθυσμένος να είμαι δεν θα καταφέρω να κάμω έτσι πλάνο δράσης ρε αχάπαροι.

Ρε σκουλούτζι να είμαι που το μεθύσι και να μου δείξεις το σχέδιο εν να κλείσω το ένα μου το μάτι για να εστιάσω τζαι θα  σκεφτώ……  «χμ…… νομίζω ότι τούτα τα πορτοκαλούθκια δαχαμέ εν πρέπει να τα σμίξω με τούτα τα τζιτρινούθκια που έρκουνται που πάνω…. Κάτι μου λέει πως υπάρχει ένας λόγος που φοράνε διαφορετικά χρώματα…!!!».

Εσείς πως στο π0ύτσο δεν το σκεφτήκατε ρε? Φέρτε μια μπύρα δαμέ στα παιθκιά να το ξαναμελετήσουν το θέμα.

Πείτε μου πως στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς κταφέρατε να βρεθούν οι δυο πορείες. Πέμου ρε Ιωνά τετραπέρατε πως στο π0ύτσο εκάμετε έτσι ματσαράγκα με 400 αστυνομικούς στις διαταγές σας.

Κάμνω το ίδιο αποτέλεσμα τζαι εγώ άμα θέλω ρε γάρε ΑΛΛΑ ΕΓΩ χρειάζομαι μόνο τζίνο τον πασχή το τροχονόμο που έσχεις !!!

Να σου τους κάμω πάνω τα άλλου, να νέφκει του νιού και να ρέσσει ο άλλος, όχι να έχω επιφυλακή τα τρία τέταρτα της αστυνομίας.

Εσού φαντάζουμε στο μπάτσελορ του κουμπάρου σου…. εκατάφερες τζαι εβρεθήκασην στο ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου ….  νύφη τζαι π0υτάνα ρε αθεόφοβε !!!! « Ελένη από εδώ η Σβετλάνα, Σβετλάνα από εδώ η Ελένη….»

Ξέρω ξέρω, εν τζαι ήταν  δουλειά σου…. Να παραιτηθεί ο ταξιτζής που την έφερε ρε γάρε μου.

Βέβαια υπάρχουν και χειρότερα. Μπορούσες ασπούμε να ήθελες να κάμεις αστειάκια του γαμπρού και να του έστελνες κανένα γεροδεμένο μαύρατσο με το παλαμάρι πόξω έτσι για να δεις αντιδράσεις και να βγάλεις φωτογραφίες και αντί να τον στείλεις στο 203 έστειλες τον στο 103….που μηνίσκουν τα πεθθερικά……

Συμβουλή. Νομίζω σβήσε τις φωτογραφίες..

Η πεθερά δείχνει να το ευχαριστιέται. Ο πεθερός…. απλά να σου πω ότι η φωτογραφία του άνετα κερδίζει σε διαγωνισμό « Η καλύτερη αποτύπωση του ανθρώπινου πόνου….»

Ρε μαλάκα τέλος. Είσαι ο υπουργός της αχαπαροσύνης, ο φάκτορας του σταρχιδισμού.

Είσαι ο μόνος που μπορεί να απειλήσει τον Πόμπο στην πρωτιά πάνω στα ανέκδοτα.

Πέμου τα λίον τζαι για τον Ονουφρίου….όι πέμου τα.

Σοβαρά έκαμε σου show. TheVoice, theX-factor, bigbrotherέκαμεν σου τα ούλλα λαλώ σου, ούλλα!!!

Πέτου να παει τζαι στο Υourfacesoundsfamiliarπέρκιμου τον αναγνωρίσεις!!

Εφκήκεν έπαιζεν ριπές με το G-3 και εκάμετε μιαν εβδομάδα να τον έβρετε??? Σοβαρομιλούμε ρε μες την Κύπρο?

Που να πιω ελάτε μετά που μια εβδομάδα να φυσήσω άλκοτεστ ρε παπάρες.

Που να άψω καμιάν ελάτε μετά που μια εβδομάδα και πιάστε με για το ποτσίαρο του μαρλμπορο.

Που να δέρω κανένα, γυρέψετε με που να γιάνει.

Αστυνομία Κύπρου. Γρήγορη εξυπηρέτηση, άμεση επέμβαση. Προκτές εφατσίσαν μου την πόρτα γιατί είχαν κλήση που τον γείτονα ότι έκαμνα φασαρία. Ήταν για την μέρα που το έβαλε ο Γούμπει για να καταλάβετε χαχαχαχαχα

Ενώ φίλε μου….  αν οι κάλυκες που τες ριπές επετάσουνταν  ως το σπίτι του Τράττου, ήταν να τον αρπάξετε την ίδια ώρα τον ένοχο !!!

Εν τον βρίσκεις εσύ για τόσες μέρες….. και βρίσκει τον ο ρεπόρτερ του πολίτη και πιάνει του συνέντευξη???? Μα σοβαρομιλούμε δαμέσα ρε?? Βάρτε τον δημοσιογράφο υπουργό και βάρτε τον Ιωνά να μας γράφει τα ζώδια.

« Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής θα είναι ανάδρομος……αλλά ΕΝΝΕΝ ΕΜΕΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ να σας πω πως θα επηρεάσει το ζώδιο σας…»

Ρε ο Χίτλερ… είσχε παραπάνω ευθιξία που σένα ρε άχρηστε!

Σοβαρά τωρά μέσα στα εκατομμύρια που εσκότωνε είμαι σίουρος κάποτε μέσα μέσα…. έστω για ένα δευτερόλεπτο έστω για μια στιγμή εσκέφτετουν να παραιτήσει.

ΕΣΥ ΡΕ ΓΑΡΕ ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν σου πέρασε που τον νου! HailIonas!

Είσαι απίστευτος ρε. Κλάνεις μόνος σου μες το δωμάτιο τζαι φταίεις τους βόθρους έξω για τη μυρωδιά!!

Εν να σου το πω ίσια. Δκιό άτομα εμίσησα παραπάνω στη ζωή μου. Εσένα… τζαι τον Τζόφρι !!! μεχ μεχ μεχ

Εντωμεταξύ νομίζω εν να έχουμε πρόβλημα στις επόμενες προεδρικές εκλογές. Εν ξέρω αν σου το είπαν ρε Ιωνά μου αλλά ο επόμενος πρόεδρος συνήθως…… βάλει άλλους υπουργούς.

Ναι, ναι λαλώ σου απίστευτα πράματα, κάμνουν το επίτηδες για να παραιτήσεις.…  Σίουρα εν σχέδιο των αριστερών για να σου κάμουν πραξικόπημα! Μην σου πω…. του Ονουφρίου μεχ μεχ μεμχεμχεμχμε

By the way εδοκίμασα το με την γυναίκα μου. Doesn’work. Τούτο ρε, το… «εμένα εννεν η δουλειά μου…»  Είπα της το την ώρα που μου είπε να φκάλω τα σκουπίδκια έξω… Αποτέλεσμα ανακάλυψα ότι… η πίτσα που επάραγγειλα πριν 3 μέρες…… ακόμα τρώετε, έννεν άσχημη μεχ μεχ μεμχεμεμχ!!

Ο Νίκος μου θέλει να γίνει η ΘΑΤΣΕΡ της Κύπρου. ΠΠεεεεεε.  Έχασε τα τέλεια τούτος. Μιαν παρπέρης, μιαν Θάτσερ. Γαμώ τον σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού που είσχες στο σχολείο και δεν σε εκατατόπισε μαλάκα!!!

Αμ ο άλλος ο Χριστοφόρου…  «Εμείς χάσαμε το παιγνίδι, δεν μας κέρδισε η ΟΜΟΝΟΙΑ…». Μάνα μου ρεεεεεεε givethispoormanacookie!!!

Αρέσκουν μου τούτα τα παρήγορα. Θυμίζουν μου κουβέντες που λαλούν οι παρέες στο φίλο τους που τον εκεράτωσεν η γκόμενα. Απαλύνουν το πόνο, το κέρατο εν τζιαμέ όμως….

Άκου ρε κλαμένον.   ΕΜΕΙΣ επιάσαμε τους 3 βαθμούς σας αφού το θέλεις έτσι,  και ΕΣΕΙΣ επιάσετε τα 3 μας. Συμβαίνουν τούτα τα μπερδέματα μεν μου αγχώνεσαι. Νίκες π0ύτσες ήττες όλα δισύλλαβα μεν μου αγχώνεσαι….

Υγεία.

Ο Σκέμπρι όμως??? ΑΡΡΩΣΤΟΣ !!!!!

Έπιασε με τζαι ένας παρέας τηλέφωνο που είδε την αελ και το αποερλ  και κάμνει μου έτσι «Ρε μα που εν ο κόσμος τους τούτους ρε? Ρε τόσο κόσμο που επήρασιν… παίρνω στα γενέθλια μου μιχμιχμιχμιχ !!!

Εντομεταξύ αν τον ηξέρετε ήταν να γελούσετε παραπάνω, γιατί εν έσχει παρέες……..

Τζαι μένα εν ξέρω ήνταλως τζε τηλεφώνησε μου, έδωκα του λάθος νούμερο την τελευταία φορά του πρίχταρου !!! μεχμεμχεμεμχ

(Γεια σου αλάνι από το λιμάνι, ήρθε φορτίο με ούζα και περιμένει την επιθεώρηση σου για να φκει που το τελωνείο άχρηστεεεεε !!! )

Σοβαρά τωρά. 5,500 χιλιάδες ο ένας και 3,000 ο άλλος??? Ρεεεεε  το φαν κλαμπ του Γιούρι που το Παραλίμνι έσχει παραπάνω κόσμο που σας ρε αθεόφοβοι. Αν κερδίσει στο Voice άμπα τζε κάμουν σας την….λαγουδάκια της Αρετής γαμώτο! Μεχ μεχ μεχ

Που ήταν οι υπόλοιποι ρε? Εγυρεύκαν τον Ονουφρίου?????

Τελειώνοντας.

Εσένα παχύδερμο που επίτυσες σπρέι γιατί ένα μωρό επέρασε μέσα την μπουκάλα με το στούππωμα ένα θα σου πω και προσπάθησε να με πάρεις όσο σοβαρά μπορείς…. Μην ξαναέρτεις υπηρεσία σε αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αν σε βάλει επίτηδες ο μάστρος σου να έβρεις δικαιολογίες να μεν έρτεις. Εν με κόφτει, εν πάει να πεις ότι είσαι με την περίοδο σου, φρόντισε να γίνεις πιστευτός, αν θέλεις παρτου και σερβιέτες γαιματομένες.

Γιατί αν κάμεις το λάθος και εμφανιστείς οπουδήποτε παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ θα γεμώσω μια μπουκαλούα του νερού με τα δόντια σου παλιο αρχίδι

Τζε θέλεις στούπωστην θέλεις μεν την στουππώσεις…..

 Θα σου δώκω τόσες πουνιές μες τες μασέλες και τα μάθκια, που θα πιτάς peperspray μες τα μούτρα σου για καταπραϋντικό….

Άτε παλιο γαμήδι, διούν σας μια στολή και νομίζετε βαστάτε με που τα αρχίδια…

Chiaooooamigos!!!!

Ανέκδοτο της ημέρας. Ήταν ένας Έλληνας ένας Τούρκος τζαι ένας Γερμανός. Τζαι έππεσε το αεροπλάνο τους στη ζούγκλα. Και έφκαλε ανακοίνωση ο Πετεβίνος και εκαταδίκασε τις συνθήκες μεχμεχμεχμεμχεμεχμ

Υ.Γ ΟΜΟΝΟΙΑ ώσπου να μεν πατούν τσουγκράνες στα μικυμάους τζε να φακούν τα μούτρα τους

Υ.Γ 2 Σκοτώστε όσους θέλετε, φτάνει να ξανακάνει αυτή τη ντρίμπλα ο Νευμάρ που έκανε τις προάλλες και να μας πάρει το μυαλό!…  Με τόσο αίμα που ποτίσατε το γρασίδι, πραγματικά είναι να αναρωτιέται κανείς πως στο διάολο καταφέρνει να διατηρεί το πράσινο του χρώμα….. Παγκόσμιο Κύπελο. Φέτος δες λίγο πιο πέρα από τα φώτα των διαφημιστικών πινακίδων και τα γυαλισμένα μαλλιά των αστέρων…!!

Υ.Γ 3 Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά… ότι και να σημαίνει αυτό στις μέρες μας. (σχόλιο χωρίς ίχνος ειρωνείας προς τους νεκρούς, μα με μπόλικη δόση προς τους ζωντανούς…)

O Hoolifan | [email protected]