Απογοήτευση


apsida allileggihs omonoia

Εισφορά αξίας 1000 ευρώ έχει καταθέσει ο Όμιλος Γυναικών ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έτσι εξασφάλισε θέση στην Αψίδα Αλληλεγγύης που θα ανεγερθεί στο «Ηλίας Πούλλος».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ευχαριστεί θερμά τον Όμιλο Γυναικών για την εισφορά που έχει καταθέσει.

Η πιο πάνω ανακοίνωση δημοσιεύεται σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου. Θυμίζουμε πέρσι είχε γίνει μια τεράστια Παγκύπρια εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μέσα σε αυτή την εκστρατεία είχε ανακοινωθεί πως θα ανεγερθεί μια Αψίδα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, όπου στα μικρά τούβλα θα αναγράφεται το όνομα που θα κάνει εισφορά αξίας 1000 ή και περισσοτέρων ευρώ.

Το μέτρο αυτό αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, και έδωσε στην ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω από 580 χιλιάδες ευρώ. Ακούγεται εξωπραγματικό αλλά είναι η αλήθεια, και είναι κάτι που ως σελίδα είχαμε προωθήσει από την πρώτη ημέρα. Είχαμε μάλιστα κάνει αρχή και στην ιδέα του συνόλου και ανακοινώσαμε πρώτοι πρωτοβουλία να μαζέψουμε ως σελίδα 1000 ευρώ για την αψίδα.

Παράδειγμα που ακολούθησαν αργότερα πολλά σύνολα, ιστοσελίδες, ΣΥ.ΦΙ και παρέες, κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Είναι αυτές οι έξυπνες ιδέες που έχουν να δώσουν και κάποιοι κίνητρο στο κόσμο. Θέλουν όμως και συνέπεια, διαφάνεια, σεβασμό.

Δεν έχει ανεγερθεί μέχρι σήμερα καμία αψίδα, παρά μόνο έχουν αναρτηθεί τα σχέδια σε ένα άρθρο εφήμερο στην επίσημη σελίδα του Σωματείου. Πιστεύουμε πως υστερεί η ΟΜΟΝΟΙΑ σε ουσιαστικές λύσεις και ιδέες για να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.

Ιδέες υπάρχουν και ανησυχούμε πως δεν θα εφαρμοστούν όπως πρέπει, γιατί οι ιδέες αυτές βασίζονται κυρίως στην μάζα του κόσμου και στην συνεισφορά όλων, κάτι που η ιστορία μας τα τελευταία χρόνια απέδειξε πως δεν ευνοεί. Η συμμετοχή των λίγων, των εκλεκτών είναι και με πράξεις η προτεραιότητα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Δεν έχουμε δει πρόθεση για νέα μέλη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξίδεψε σε τόσα χωριά και πόλεις αυτές τις ημέρες αλλά η προτεραιότητα της ήταν να συσφίξει τις σχέσεις της με τα ‘εφ όρου ζωής’ στελέχη των ΣΥ.ΦΙ σε κάποιες πόλεις και να προωθήσει την εκστρατεία εισιτηρίων διαρκείας και εισφορών. Λυπούμαστε αλλά η απογοήτευση μας για την διαφορά λογικής, είναι τεράστια.

Μακάρι οι επόμενοι μήνες της θητείας των προέδρων να μας διαψεύσουν και να μας αναγκάσουν να επαινέσουμε το έργο τους. Το ευχόμαστε ειλικρινά, απλά βλέπουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολύ περισσότερη δύναμη από αυτή που δείχνει και μας πονάει αυτό.