Η ΘΥΡΑ 9 ξεκαθαρίζει τη θέση της προειδοποιώντας


omonoia thira 9

Η θύρα 9 με ανακοίνωση της ξεκαθαρίζει την θέση της για τα ‘υποτακτικά’ μηνύματα που αναγράφηκαν στους τοίχους του Ηλίας Πούλλος από άγνωστους, και προειδοποιεί για διαφορετική αντίδραση σε περίπτωση που κάποιοι συνεχίζουν να πληγώνουν το όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της ΘΥΡΑΣ 9 με προσωπικές τους απόψεις αναρτημένες ή γραμμένες σε πανό και τοίχους.

Αδέλφια της ΘΥΡΑΣ 9, τιμημένε Πράσινε Λαέ, Διαπιστώνουμε ότι τις τελευταίες μέρες επικρατεί ένας διχασμός στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με αφορμή το παιχνίδι της ποδοσφαιρικής μας ομάδας εναντίον της αελ και κάποιες σχετικές ενέργειες που έγιναν από μερίδα οπαδών μας.

Και για να μην κρυβόμαστε, μιλούμε ασφαλώς για τα μηνύματα που ανεγράφησαν στους τοίχους του Ηλίας Πούλλος πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς και σε πανό που αναρτήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρες τις θέσεις μας:

* Το συγκεκριμένο πανό, δεν δημιουργήθηκε και δεν αναρτήθηκε από τη ΘΥΡΑ 9 ή στελέχη της, γι αυτό άλλωστε και βρισκόταν κρεμασμένο πολύ μακριά από το χώρο που κατέλαβε η ΘΥΡΑ 9 στο γήπεδο. Αναρτήθηκε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα και μετά κατέβηκε αμέσως πράγμα που δείχνει ότι γνώριζαν ότι ήταν πολύ πιθανόν σαν οργανωμένοι να αντιδράσουμε.

* Τα μηνύματα στον τοίχο του προπονητικού μας κέντρου εννοείται πως δεν ανεγράφησαν από τη ΘΥΡΑ 9 ή στελέχη της και εννοείτε ότι καταδικάζουμε αυτή την πράξη.

Και επειδή δικαιολογημένα επικράτησε παρεξήγηση, προς αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων ανακοινώνουμε ότι αποφασίσαμε:

Να μην ανεχτούμε στο μέλλον την ανάρτηση οποιουδήποτε πανό που υπερβαίνει των αποφάσεων της ΘΥΡΑΣ 9, ειδικότερα εάν το συγκεκριμένο πανό είναι αναρτημένο στην κερκίδα όπου κάθονται οι οργανωμένοι. Δεν θα δείξουμε καμία ανοχή σε πανό ή οτιδήποτε μπορεί να φέρνει τη διχόνοια, σε πέταλα που πατά η ΘΥΡΑ 9. Το γήπεδο δεν είναι χώρος για να εκφράζει ο καθένας την προσωπική του άποψη εκθέτοντας τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και εμάς σαν οργανωμένους και αυτό να μπει καλά στο μυαλό όλων.

Αυτή είναι η θέση μας και είναι σαφέστατη. Από την άλλη θα θέλαμε να απευθύνουμε παράκληση προς όλο τον Πράσινο Λαό και ειδικότερα τους ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΕΣ, όπως δείξουν αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Το παιχνίδι τελείωσε, ας τελειώσουν επιτέλους και οι συζητήσεις γύρω από αυτό. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα στην ΘΥΡΑ 9 στο Τσίρειο στάδιο και μας θύμισε για ακόμα μία φορά ότι στα δύσκολα είναι που δυναμώνουμε, ότι στα δύσκολα είναι που κάνουμε όλους τους άλλους να φαίνονται τόσο μικροί απέναντι μας.

Παράλληλα, σας ανακοινώνουμε και μια σειρά από εκδηλώσεις και υποχρεώσεις που ακολουθούν τις επόμενες μέρες, για να αρχίσουμε σιγά σιγά να γυρνάμε σελίδα:

Τρίτη 15 Απριλίου: Αιμοδοσία στο κεντρικό μας fan club

Τετάρτη 16 Απριλίου: Τουρνουά Μπιγκ πονγκ στο fan club με συμμετοχή μόνο 3 ευρώ και χρηματικό έπαθλο για το νικητή! Τονίζεται, ότι οι τέσσερις πρώτοι, αρχίζουν εντατικές προπονήσεις για τη σύσταση ομάδας ΘΥΡΑΣ 9. Ώρα έναρξης τουρνουά, 6 το απόγευμα. Προκριματικοί αγώνες, 2 νικηφόρα σετ. Τελικός, 3 νικηφόρα σετ.

Σάββατο 19 Απριλίου: Εκρηκτική λαμπρατζιά στο φαν κλαπ!

Δευτέρα 21 Απριλίου: Τόμπολα στις 7μισι το βράδυ με χρηματικά έπαθλα και δώρα!

Τετάρτη 23 Απριλίου: ΟΜΟΝΟΙΑ – Ερμής

Πέμπτη 24 Απριλίου: Επαναληπτικός φούτσαλ εναντίον αποέΡλ

Παρασκευή 25 Απριλίου: Τελικός Κυπέλου Βόλεϊ εναντίον ανόκοτας. Εδώ να συγχαρούμε την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ για τη μεγαλειώδη νίκη της επί του αιώνιου εχθρού και την πρόκριση στον τελικό. Μια παράκληση προς τους υπεύθυνους για το συγκεκριμένο παιχνίδι: Κάντε το στο Θεμιστόκλειο…

ΘΥΡΑ 9 – ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ