Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 9

299

gate 9 vs apoel

Αδέλφια της Θύρας 9, τιμημένε Πράσινε Λαέ,

Ξεκινάμε την ανακοίνωση μας ίσως με το πιο σημαντικό κομμάτι της εβδομαδιαίας οπαδικής μας ατζέντας. Την ερχόμενη Τρίτη 15 Απριλίου και ώρα 7:00μμ, καλούμαστε να συμμετέχουμε, αν είναι δυνατόν όλοι – αν όχι, τουλάχιστον όσοι περισσότεροι έχουμε τη δυνατότητα, στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του κεντρικού μας συνδέσμου στην Παλλουριώτισσα, δίνοντας 10 λεπτά απ’ τον πολύτιμο χρόνο μας για κάποιο συνάνθρωπο που σε κάποιο άλλο μέρος του νησιού μας, χρειάζεται μερικές σταγόνες αίμα για να συνεχίσει να αναπνέει. Και πιστέψτε μας φίλοι της ομάδας μας και μη, είναι μια τεράστια ηθική ευχαρίστηση και ικανοποίηση να μπορείς να δώσεις ζωή απ’ τη ζωή σου κι ας μη γνωρίσεις ποτέ τι φύλο, εθνικότητα, ηλικία, ακόμα και ποια ποδοσφαιρική ομάδα υποστήριζε αυτός που αύριο θα συνεχίσει να χαμογελά και να ελπίζει, χάρη σε αυτό το λίγο χρόνο.

Προχωρώντας στις πετοσφαιρικές υποχρεώσεις μας, την Παρασκευή 11 Απριλίου στο στάδιο Ελευθερία 8μμ, δίνουμε τον πρώτο απ’ τους δυο ημιτελικούς, κόντρα στους «αιώνιους» χαφιέδες της πόλης με μοναδικό φόντο τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Όντας στο τέλος μιας χρονιάς που μας άφησε γλυκό-πικρή γεύση, όσον αφορά τα κατά γενική ομολογία τραγελαφικά που συνέβησαν «σημεία και τέρατα» κατά της λεβέντικης ΟΜΟΝΟΙΑΣ του φιλέ ούτως ώστε να χάσει έναν τίτλο που δικαιούταν πανάξια, μας θυμίζει σίγουρα με ποιους έχουμε να κάνουμε μα πάνω απ’ όλα μας γεμίζει με πείσμα και δύναμη στο να απαιτήσουμε και να πάρουμε μέσα στο κλειστό, το λιγότερο από αυτό που μας έκλεψαν. Δίνουμε λοιπόν βροντερό παρών παίρνοντας συνάμα σκορ πρόκρισης απ’ το πρώτο παιχνίδι και πάμε για τη κούπα απέναντι στους κάλπικους πρωταθλητές της ομοσπονδίας τους. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ!

Κλείνοντας, στα του ποδοσφαίρου, η αναχώρηση μας απ’ το Φαν Κλαμπ στη Λευκωσία για το Κυριακάτικο ματς του Τσιρείου, έχει οριστεί στις 3μμ. Στηρίζουμε όπως πάντα το σπίτι μας, γουστάρουμε όλοι μαζί παρέα ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ και καψουρεμένοι τραβάμε για άλλη μια μάχη.

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9 – WWW.GATE9.COM.CY