Περήφανα ως τη τελευταία πνοή


logos omonoia nicosia in history

Πολλή συζήτηση γίνεται τώρα τελευταία στα ΟΜΟΝΟΙΑτικα στέκια για το τι στάση θα πρέπει να κρατήσει η ομάδα μας στους αγώνες των μπαράζ. Και δεν είναι ανάγκη να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας ακούγονται κάποιες ακραίες απόψεις από μερικούς πως πρέπει να «σκύβουμε» σε κάθε αντίπαλο που μπορεί να διεκδικεί πρωτάθλημα για να μην το πάρει στο τέλος το αποερλ…

Εμείς θα ξεκαθαρίσουμε την θέση μας και πιστεύουμε πως έχουμε μαζί μας και την πλειοψηφία του ΟMONOIAτικου κόσμου. Το να παρακαλάς να χάσει η ομάδα σου για να…. ρίζουν οι άλλοι στο πρωτάθλημα και να το κόψουν του αποερλ είναι η μεγαλύτερη κατάντια που μπορεί να φτάσει ένας οπαδός μας. Δεν είναι δυνατόν ο αντιαπολεσμός μας να ξεπερνά την αγάπη μας για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η ομάδα μας πέρασε από μεγάλες φουρτούνες φέτος και δείχνει επιτέλους ας είναι και τώρα να προσπαθεί να μπει στο σωστό δρόμο, το δρόμο που ονειρευόμαστε. Θέλουμε να ξαναδούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ βασίλισσα, φόβο και τρόμο όλων των αντιπάλων. Θέλουμε πάθος και τσαμπουκά και τον βλέπουμε από τους παίκτες μας. Τι να τους ζητήσουμε δηλαδή τώρα?

Να χάνουν όταν παίζουν με Αελ και Απόλλωνα για να κοντράρουν το αποερλ? Η OMONOIAτικη μαγκιά απαιτεί ψηλά το κεφάλι και οι σημαίες. Περήφανα και λεβέντικα σε όλους τους αγώνες να καταθέτουμε ψυχή και σώμα για την βαριά μας ιστορία και το ασήκωτο μας όνομα. Δεν μπορούμε να μικραίνουμε το εκτόπισμα μας μόνοι μας, δεν νοείται να σκεφτόμαστε καν να μπούμε στα βρώμικα παιγνίδια τους.

Αν έχουμε τον τσαμπουκά να νικήσουμε το αποελλάκι 2 φορές ή έστω να φέρουμε ισοπαλίες και να τους κάνουμε να παρανοήσουν. Θα μας πουν μερικοί, το αποερλ έχει την παράγκα και τα μέσα για να πάρει τις νίκες μαζί μας άρα δεν είναι από το χέρι μας. Εμείς τους απαντάμε αφού ναι έχει και τα μέσα έχει και την παράγκα τότε όπως μας θα μας νικήσει εμάς θα νικήσει και τους άλλους και θα το πάρει. Αν αυτή είναι η απόφαση από τα γραφεία της ΚΟΠ τότε γιατί εγώ σαν ΟΜΟΝΟΙΑ να κάθομαι να ρεζιλεύομαι από τον κάθε αντίπαλο μου? Γιατί να μην παίξω σαν λυσσασμένο σκυλί να τους νικήσω όλους.

Και όσους δεν τα καταφέρω από τα σφυρίγματα, πάλι περήφανος θα είμαι για την ομάδα της ζωής μου Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν γονατίζει σε κανένα κύριοι χωνέψετε το. Όσοι γουστάρουν να γονατίζουν δεν έχουν θέση στις αρμάδες μας. Η λύση για να σπάσει το κατεστημένο του αποερλ δεν είναι η υποταγή στους συνδιεκδικητές του. Θέλει αγώνα και μάχη μέχρι τέλους, θέλει πείσμα και τσαμπουκά. Να κτυπηθεί το κακό από τη ρίζα, να πάρει φωτιά η λυκοφωλιά.

Εδώ να αναλωθούμε, εδώ να προσηλωθούμε. Αυτόν τον αγώνα να δώσουμε και όχι κάθε φορά που βρισκόμαστε εκτός τίτλου να αρχίζουν μερικοί να κάνουν σαν γκομενίτσες που δεν τους μπαίνει το καλό τους τζιν. Γιατί με την λογική μερικών, αν η ομάδα μας είτε λόγο των οικονομικών είτε του κατεστημένου δεν καταφέρει να διεκδικήσει πρωτάθλημα για 20 χρόνια θα κάθετε να κάνει την πόρνη στο καθένα που ίσως μπορέσει να χτυπήσει το αποερλ;;

ΟΜΟΝΟΙΑ ΡΕ, περήφανα ως την τελευταία πνοή. Που θα την χρησιμοποιήσουμε για να φωνάξουμε δυνατά το όνομα της και όχι, Γαμώ το αποερλ.

Ανόρθωση είσαι η επόμενη.. Κοπιάστε!

Φωτογραφία κειμένου από ANDY CAPP - Δείτε περισσότερα