Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 9


gate 9 vs apoel

Λεβέντικα αδέρφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε Πράσινε Λαέ,

Διαπιστώνουμε ότι από την περασμένη Παρασκευή μέχρι και σήμερα, βρίσκεται σε ισχύ ένας ύπουλος και βρώμικος πόλεμος εναντίον της ΘΥΡΑ9, από τα ένστολα χουλιγκάνια του βαρόνου με την πορτοκαλιά γραβάτα. Άδικες συλλήψεις, προσωποκρατήσεις, εξευτελισμός μελών μας ενώπιον της οικογένειάς τους, άνευ λόγου και αιτίας.

Και για να μιλήσουμε έξω από τα δόντια, όπως έμαθε να μιλά ο κάθε ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΗΣ: Περασμένη Παρασκευή, 14/03/14, πετοσφαιρικός αγώνας μεταξύ ανόρθωσης και ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είχαμε λάβει πολύ έγκαιρα την πληροφορία( συγκεκριμένα από τη Δευτέρα, 10/3/14) ότι η ομάδα μας, καθώς και οι 27 προσκλήσεις ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ( στην πλειοψηφία γυναικόπαιδα), μετά το τέλος του αγώνα, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, θα δεχόταν επίθεση από τους “οπαδούς” της ανόρθωσης. Όπως και έγινε. Η πληροφορία που είχαν οι οργανωμένοι οπαδοί επιβεβαιώθηκε, δεν χρειάζεται βέβαια να πούμε ότι η Αστυνομία δεν άκουσε τσιμουδιά! Σε ένα παιχνίδι που σημειώθηκαν επεισόδια άπειρες φορές, η αστυνομική δύναμη που υπήρχε στο γήπεδο ήταν έτοιμη να διαλύσει την οποιαδήποτε σύγκρουση, με τους τέσσερις(!!!) απλούς αστυνομικούς… Αποτέλεσμα; Λεβέντες μέλη μας, να επέμβουν για να σώσουν τόσο την ομάδα όσο και τα 27 γυναικόπαιδα.

Τι ακολούθησε; Όλοι γνωρίζουμε. 11 οπαδοί μας, που κλήθηκαν να αντικαταστήσουν την απουσία των αστυνομικών, οδηγήθηκαν στα μπουντρούμια του κυπριακού Αττίλα. Από τους άνανδρους μαθητές όμως, οι οποίοι άρχισαν τα επεισόδια, που παραλίγο να σκοτώσουν σύσσωμη την πετοσφαιρική μας ομάδα, που εμφανίστηκαν με πιστόλια και λοιπά πολεμοφόδια, συλλήψεις μηδέν!

Ασφαλώς και τασσόμαστε εναντίον της κάθε σύλληψης προσώπου, ακόμα και εάν αυτός υποστηρίζει άλλη ομάδα. Το αναφέρουμε όμως, απλά για σύγκριση των δεδομένων. Αυτοί που ξεκίνησαν τα επεισόδια, όπως ήταν ευρέως γνωστό ότι θα γινόταν, έμειναν ασύλληπτοι. Αυτοί που κλήθηκαν να προστατεύσουν, να κάνουν ουσιαστικά όσα θα έπρεπε να είχε προνοήσει η Αστυνομία, είχαν 11 συλλήψεις. Λίγες ώρες αργότερα, οι ένστολοι χούλιγακν του πορτοκαλογραβατωμένου βαρόνου, συνεχίζουν προκλητικά τον πόλεμο: Τετάρτη, 19/3/14, ανήμερα του ντέρμπι αιωνίων. Η Αστυνομία φροντίζει να προλάβει( αναρωτιόμαστε γιατί δεν έπραξε το ίδιο και στο επεισόδιο στο Θεμιστόκλειο) οποιαδήποτε ανεπιθύμητα συμβάντα, περικυκλώνει τον κεντρικό μας σύνδεσμο με ένταλμα, έτοιμη να ερευνήσει το χώρο. Την ίδια ώρα ξεσηκώνει οικίες δικών μας μπουκάροντας μέσα με εντάλματα. Ενώ συλλαμβάνει 3 ακόμη άτομα πριν τον παιχνίδι έξω από το γήπεδο. Πρόληψη θα πει κάποιος; Εάν είναι έτσι, γιατί δεν ακολούθησε ή δεν προηγήθηκε έλεγχος και στο σύνδεσμο των απέναντι; Ή μήπως, αντί για σύνδεσμο διατηρούν εκκλησία; Χωρίς να εννοούμε βέβαια – να το τονίσουμε ξανά- ότι επιθυμούμε άδικη και εξευτελιστική μεταχείριση των οργανωμένων. Απλά το θέτουμε στο τραπέζι προς προβληματισμό, για να συγκρίνει όλος ο κόσμος τα δεδομένα και να αντιληφθούν οι πάντες την άνιση και άδικη μεταχείρισή μας. Δεν κλαψουρίζουμε. Δεν δειλιάζουμε. Δεν λυγίζουμε. Απλά ενημερώνουμε τον κόσμος μας, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ανοιχτός πόλεμος εναντίον της ΘΥΡΑ 9.

Είναι η ώρα που ο καθένας θα πρέπει να αγκαλιάσει τον δίπλα του. Η ώρα που η ΘΥΡΑ 9 θα σφιχταγκαλιαστεί, θα συσπειρωθεί για να μην επιτρέψουμε να αρπάξουν τον διπλανό αδερφό μας. Η ώρα που επιτέλους ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟΣ κόσμος, θα πρέπει να αγκαλιάσει την ΘΥΡΑ 9 και όχι να πιστεύει την πορτοκαλί προπαγάνδα, των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης και των πορτοκαλί γλαστρών που παρελαύνουν καθημερινώς από τους δέκτες μας. Δεν είμαστε αυτοί που σας λένε, είμαστε τα παιδιά σας και σπεύσαμε για να προστατεύσουμε την ομάδα μας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε κάτι σε όσους απέδειξαν τις τελευταίες μέρες το βρώμικο εαυτό τους: Ανοίξατε τον πόλεμο, δεχθήκαμε μία – δύο σφαίρες, μα το ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΟ ντουφέκι δεν θα σωπάσει. Δεν λυγίζουμε ρε κουφάλες. Ακόμα και ένας μόνο δικός μας να είναι ελεύθερος, να είστε σίγουροι ότι θα ενεργήσει σαν να είναι χιλιάδες άτομα. Η ΘΥΡΑ 9 ποτέ δεν λύγισε, περάσαμε φουρτούνες, σχεδόν πνιγήκαμε, μα πάλι καταφέραμε να κολυμπάμε. Δεν θα δειλιάσουμε τώρα, η τρικυμία που προκαλείτε είναι αμελητέα μπροστά στο λόγο ύπαρξης μας. Την τελευταία κανονιά σε αυτό τον πόλεμο- να το θυμάστε θα τη ρίξει η ΘΥΡΑ 9. Επιλέξατε να κτυπήσετε αδύναμους, άτομα που δεν είχαν καμία σχέση, με μοναδικό κριτήριο την ομάδα τους και τη στάση ζωής τους. Οφθαλμών αντί οφθαλμού και δεν απειλούμε κανένα. Για να επιβιώσουμε, θα επιστρέψουμε τα πυρά που εκτοξεύσατε. Θα σας κάνουμε να νιώσετε πως είναι να μην φταις, αλλά τελικά να φταις. Θα σας κάνουμε να νοιώσετε πως είναι να είσαι αδύναμος. Αφού δεν μπορείτε να βρείτε τους αίτιους, ούτε εμείς θα το πράξουμε. Θα ακολουθήσουμε την ηλίθια λογική σας: Δεν φταίει λοιπόν πάντα ο φταίχτης.

ΘΥΡΑ 9 ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ

Υ.Γ: Μην τα βάζετε μαζί μας ρε κουφάλες. Μπορεί να μην μας βλέπετε, μα είμαστε γύρω σας. Όλη η ένδοξη ιστορία μας, ένα πράγμα αποδεικνύει: ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ, ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ. ΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ, ΕΙΤΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ. ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. Για λογικευτείτε λοιπόν και να θυμάστε: Η πάστα των ανθρώπων μας, δεν είναι μαθημένη να κάνει πίσω. Μας δώσατε την ευκαιρία που ψάχναμε. Μας ενώσατε, μας συσπειρώσατε, μας κάνατε ξανά ένα… ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ… Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο δρόμο…!

Καλούμε όλους όσους νιώθουν ΘΥΡΑ 9 όλους όσους θα επιλέξουν σε αυτή την μάχη τον δύσκολο δρόμο του ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΗ σε ανοικτή συγκέντρωση την Παρασκευή η ώρα 20.00 στο κεντρικό μας σύνδεσμο. Αναγκαία η παρουσία όλων. Την ίδια ώρα η πετοσφαιρική μας ομάδα θα αγωνίζεται με την αναγέννηση, η απουσία μας είναι αναγκαστική αφού τυχών παρουσία μας στον αγώνα θα στοχοποιήσει στελέχη μας για τα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας. ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΝΑΧΑ ΘΥΡΑ 9

www.gate9.com.cy – επίσημη ιστοσελίδα ΘΥΡΑΣ 9