Ντέρμπι.. Ακατάλληλο για ανηλίκους
- Δημοσιεύθηκε: 18/03/2014

Τιμημένε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ..
Ψηλά το κεφάλι (γιατί είμαστε περήφανοι) , ψηλά τα λάβαρα( γιατί πάμε σε ιδεολογικό πόλεμο), ψηλά οι π0ύτσες ( γιατί πάμε να γ@μίσουμε ένα μπουρδέλλο).
Το λέω και πάντα θα το λέω . Η διαφορά μας με όλους τους άλλους είναι ότι μάθαμε στα δύσκολα. Όχι γιατί είμαστε μαζοχιστές αλλά επειδή κουβαλάμε μια αξιοπρέπεια. Δεν ζητήσαμε ποτέ βοήθεια από διαιτησία , δεν φάγαμε ποτέ ψάρι με προέδρους ομοσπονδίας η άλλων παραγόντων δεν λαδώσαμε ποτέ παίχτες και ομάδες. Από την ίδρυση μας διαλέξαμε το δύσκολο αλλά αξιοπρεπές δρόμο και έτσι χαράξαμε την ένδοξη μας ιστορία.
Άρα στα δύσκολα πρέπει ξανά να δείξουμε τα δόντια μας. Την Τετάρτη πρέπει να αφήσουμε πίσω μας όλα τα προβλήματα.
Πρέπει να κάνουμε το Γ.Σ.Π. ΠΡΑΣΙΝΟ καζάνι να πέσουν μέσα οι φασίστες. Πρέπει να μην τους αφήσουμε να ακουστούνε λεπτό. Πρέπει ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως να ακολουθούν τη ΘΥΡΑ 9. Πάμε με ψηλά το κεφάλι και τραγουδούμε 120 λεπτά. Όλοι ντυμένοι στα πράσινα.
Δεν είναι ένας απλός αγώνας. Είναι ο αγώνας του ΛΑΟΥ ενάντια στο φασισμό, ενάντια στην αδικία, ενάντια στην βρομιά, ενάντια στο κατεστημένο, ενάντια στην παράγκα . Και στην τελική είναι αγώνας ενός λαϊκού σωματείου ενάντια σε μια διεφθαρμένη εταιρία.
Είμαστε, ήμασταν και πάντα θα είμαστε ανώτεροι από αυτούς. Και ξέρετε γιατί?? Γιατί πολύ απλά..
ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ ΓΕΝΝΙΕΣΕ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ
Ενώ
ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΕ ΟΥΤΕ ΓΙΝΕΣΕ, ΚΑΤΑΝΤΑΣ
Πολλοί ερωτούν και προβληματίζονται . Υπάρχει μέλλον στο σωματείο??
Ε ναι αδέλφια με τέτοιους παράγοντες και τέτοιες δηλώσεις ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στην ΘΥΡΑ 9 που για ακόμη μια φορά έδειξε ότι είναι άγρυπνος φρουρός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ.
Αν δεν μπορείτε ρε γουρούνια εσείς να προστατέψετε τους αθλητές άστε αυτούς που μπορούν.
Συγχαρητήρια στους μαθητές που έκαναν ξανά περήφανο και γνωστό σε όλο το κόσμο το Κυπριακό Λαο. Δημιούργησαν ένα σπάνιο είδος όρνιθας με ταχύτητα λαγού. ΠΑΝΤΑ ΣΗΚΩΤΟ.
Είναι καθήκον μας και υποχρέωση μας να είμαστε εκεί. Η ομάδα μας χρειάζεται. Η ιστορία το επιβάλλει.
Καλά στομάσσια και κουράγιο στους φοιτητές .
-ΤΟΥ ΙΩΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ Γ@ΜΙΕΤΕ ΜΕ ΠΡΕΖΟΝΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
-ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ Ο ΓΡΙΒΑΣ ΕΙΧΕ 3 ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ
-Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΤΑΘΑΚΙ ΠΙΠΠ0ΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΠΟΕΡΛΙΣΤΕΣ
-ΜΕ ΑΛΗΤΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Ο ΛΑΟΣ Κ@ΒΛΩΝΕΙ , ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Μ0ΥΝΙΑ ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΟΚΩΛΙ
ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!