Hoolifan : ” Σαπράις ρε κότες “


hoolifan_trifylli.net

Έλα ρε αλάνια τι κάνετε όλα καλά? Σας πεθύμησα ρεεεεε !!!Είπα σας πεθύμησαααααααααααααααααααα

Τίποτε ά…

Κάποιος να ξυπνήσει τον τύπο που επάτησε καταλάθος το λινκ και εποτζοιμήθηκε πας το κομπιούτερ του και κόφκει μου την αυτοπεποίθηση.  Λοιπόν!

Πολλά και διάφορα θέματα έχουμε να ασχοληθούμε, όσα προλάβουμε κοπέλια μου, αλλά ένα εν το κυρίαρχο θέμα ξέρετε το….

Το θέμα μας που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον θα είναι βέβαια η καταπληκτική αναπαράσταση των μαχητών προς τιμή του Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Σκηνοθέτησαν και εκτέλεσαν άψογα το , « Θα πάρω μιαν ανηφοριά, θα πάρω μονοπάτια!!»

Ειδικά στο σημείο που λαλεί « Μες τα λαγκάδια πέρα, και στις βουνοπλαγιές», τι να πω θεοί, θεοί !!

By the way εφύαμεν μπορείτε να κατεβείτε που τα βουνά…..

Εφύαμεν λαλώ σας…

Eν πιστεύκουν.

Ρε κοπέλια κάμετε check in που το highway να πειστούν!

Λαϊκή απαίτηση να τσιππαριστούν ούλλα τα κοτόπουλα, για να μεν χάνουνται πας τα όρη. Όνομα διεύθυνση και τηλέφωνο ιδιοκτήτη. Τα μισά επήαν έσσο. Να γίνει καταμέτρηση πληθυσμού τωρά! Τα άλλα εμείναν τζιπάνω. Ελευθέρας βοσκής!

Που πάτε ρεεεεεεε κότες!!. Έλα ρε γαμώτο, μα κάθε χρονιά τα ίδια? Εν θα ξανάρτω λαλώ σας το

Αν ηθέλαμε να χάσουμε κιλά ρε μαλάκες ήταν να γραφτούμε γυμναστήριο, ήταν να κάμουμε κανένα crossfit

Κάτσετε ένα τόπο γαμώτο. Έλα πουρι πουρι πουρι. Πίαστον ρε πάνω σου μες τη λαξιά !!

Είπαμε το κυνήγι αρέσκει στο κυνηγό αλλά εν τζαι να βουρά ένα κοτόπουλο μια ώρα. Έσχει τζαι κατεψυγμένα u know….

Αλλά οκ παραδέχουμε το. Άλλον πράμαν η κότα του βουνού! Πάνω τους ρεεεεεεε

Εν να μας κάμετε να ερκούμαστε με τους σχίλλους μας να σας ξετρυπώνουν γαμώτο

Έναν άγχος γαμώτο η ζωή σας με τούτη τη ΘΥΡΑ 9 που εμπλέξετε. Σκέφτου διοξίνες που εγέμωσε το κρέας σας….

Τι σου είναι και τούτο το πράμα. Εν σας εκαταλάβα ποττέ. Γιατί ρε τα αρχίδια σας μεγαλώνουν αντιστρόφως ανάλογα με τον αριθμό των ομονοιατών που έρχονται στο γήπεδο??

Οι στυμφαλίδες όρνιθες………. που γίνουντε κοτοπουλάκια του Πάσχα.

Τρίαντα ομονοιάτες στο κλειστό οι 15 γενέτζιες , ολάν ενομίσαν οι κότες ότι εν απόγονοι του Τσακ Νόρις. Αντα τζιαι άνοιξεν η πόρτα όμως……… τσακ……… Μπόρεις? Όχι εν μπορείς !!!

Ρε αλεπού να μπει στο γουμά εν θα φοηθείτε τόσο.

Εν έσχει έτσι φάτσες την ώρα που εμπήκε μέσα η ΘΥΡΑ 9, πούποτε. Μια φωτογραφία ρε γαμώτο. Ανεκτίμητη. Σαπράις!!!!!!!

Έφυεν η μπάρα σας. Εζάωσεν η μασέλα σας, Ήρτεν το ράμφος σας και ήβρε την κωλοτρυπίδα σας!!

Ρε αν σας στείλει πακέτο στη τηλεόραση ο χαμένος σιαμαίος αδερφός σας που την Αυστραλία που σας εχωρίσαν τον καιρό που ήσασταν δκυο μηνών και εσείς αγνοούσατε την ύπαρξη του μέχρι σήμερα…………………  ΕΝ ΘΑ MANNEΨΕΤΕ ΤΟΣΟ !!!

Τωρά που το σκέφτομαι………ίσως και να στέκει η ιστορία με το σιαμαίο αδερφό. ΚΟΦΚΩ ΤΗΝ ΣΧΟΙΡΙΝΑ εν τζοίνος που εκράτησε τον εγκέφαλο…….…και εσείς τα πόδια !! Μεμχεμχεμχμεχ

Τι μαλάκας Ηoolifan. Μιλά για κοτόπουλα, κόφκει την σχοιρινά……. Εν νηστείες ρε μαλάκα σεβάστου τον κόσμο !!!

Οι μαθητές πάντως λένε θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω για τα τόσα χαμένα σκηνικά. Ρε τη Τράπεζα Αίματος της Κύπρου ουλλης να ληστεψετε εν θα ισοφαρισετε ποττέ σας !!

Άτε πισκαλάτε κανέναν Α θετικό του κώλου σας τζαι κανεί

Ρε να ανοίξει φαν κλαμπ ο όμιλος γυναικών ΟΜΟΝΟΙΑΣ εν θα καταφέρετε να του πιάτε σκηνικό ρε. Το πολύ πολύ να τον νικήσετε σε κανένα διαγωνισμό μαγειρικής !!

Χωρίς παρεξήγηση συντρόφισσες αλλά σίγουρα δεν θα μπορέσετε να κάμετε καλύτερα ψητό ή ομελέττα που λλόου τους. Αφού το έχουν….στο dna τους!!

Ασπούμε μάθετε πότε να τα παρατάτε εν τζαιν αντροπή. Οκ εν συγκινητικό στην αρχή που προσπαθείτε και προσπαθείτε και προσπαθείτε. Ο επιμένων κουκκουφά, ένα πράμαν…

Ασπούμε βλέπει σας κάποιος και λέει « ννα ένα κοτόπουλο που αξίζει τη σούπα του».

Αλλά να τρώεις πατσαρκές τόσα χρόνια και ακόμα να νομίζεις ότι μπορείς να μας πειράξεις είναι καθαρή περίπτωση σχιζοφρένειας. Φαίνεται το φιλοσοφικό ερώτημα πρώτα η κότα ή το αυγό εφάλλαρε σας τέλεια τον νου

Λαλώ σας το. Εμπήκαμε έσσο σας. Τούτο που να σας πω παρακάτω μπορεί να σας σχιοκάρει αλλά εν η αλήθκεια τζαι ξέρετε το ρε μαχητες. Τούτη η συζήτηση εγίνικε στο φαν κλαμπ σας μετά τη φασαρία….
Συνομιλία.

-Ρε μαλάκα πάλε εφανήκαμε πούττοι ξέρεις το..
-Ε αφού επήαμε να δέρουμε τζοίνους που ήρταν ρε τζαι είχαν μας την στημένη
-Λαλώ σας κάμετε τζαι άλλες μολοτοφ επήαμε έτσι πάλε
-Ρε τζοίνους κάμνει το η καρκιά τους εμάς εκτός που τους δαμε ( παρατσούκλια…)….
-Ρε εν σταματούν τα περιπολικά να παένουν τζαι να έρκουνται ρε. Ατε ρε να το βαώσουμε τζαι κανεί…

Λοιπόν φαντάζομαι τις φάτσες σας ρε μαθητές τωρά που διαβάζετε το άρθρο. Ναι εσάς που εκάμνατε τη συζήτηση. Πως στο δκιάλο έμαθα εγώ για τη συζήτηση, λέξη προς λέξη….?

Έβρετε το τούτο πρώτα.

Και όταν καταλάβετε σε τι επίπεδο παίζουμε, δείτε τις δυνάμεις σας, και αν σας παίρνει ελάτε να μετρηθούμε…… ξανά. Προσέχετε όμως που να συνεδριάζετε. Μπορεί να σας ακούμε…… πάλε….

Άλλο θέμα!!

Δείτε τωρά πως παττίζει το κυπριακό κράτος…

Παίζεται το ντέρμπι της χρονιάς στο βόλει. Στέλνεις 5 αστυμομικούθκια να προσέχουν. Γίνουνται φασαρίες. Εν τα φκάλουν πέρα. Καλείς μια φάουσα ΜΜΑΔ να παρέμβει και έσχεις την να δουλεύκει υπερωρίες ως τα μεσάνυχτα για να κάμνει συλλήψεις. Ανοίγεις τα δικαστήρια Σάββατο ημέρα και πληρώνεις Δικαστή και εισαγγελέα υπερωρίες. Βάλεις και 3 μέρες προσωποκράτηση σε 11 άτομα και έσχεις τους μέσα και πληρώνεις για το φαί τους εξωτερικό μάγειρα, ασχέτως αν το φαί του καταλήγει στο κάλαθο γιατί εν τρώετε. Κάμετε την σούμα….

Να σας κάμω και εγώ την σούμα τη δική μου. Παίζεται το ντέρμπι της χρονιάς στο βόλει. Στέλνεις 20 ΜΜΑΔιτες στη κερκίδα των γηπεδούχων και δεν γίνεται το παραμικρό, ως τες 10 σκολάνουν ούλλοι…….

Χάρη γαμώτο πιάσμε στο υπουργείο σου να δει η Δρακουλέσκου αποτελέσματα.

Εντωμεταξύ ο Χάρης εν ο μόνο που μπορεί να του την πεις πουμέσα σου…….και να ακούσει! Μουαχαχαχαχαχαχα!!!

Γιατί ο άλλος.

Ρε Ιωνά αν αυτοκτονήσει άλλο κανένας στη θητεία σου εν να αρκέψεις να μπαίνεις ως ποσοστό στις αιτίες θνησιμότητας στη Κύπρο. ΕΛΕΟΣ ασπούμε !!!!

…..

Πάρτε και μια δόση από greeklish υπερηφάνεια !!!!! Ερώτηση? Την Μπουμπουλίνα θα την χτυπούσατε Bouboulina ή Mpoumpoulina????????

yperhfanos ws ellhn

…..

YPERHFANOS WS ELLHN…..μάλιστα

Κανονικά εσένα μάνα μου πρέπει να σου κόψουν το σχέρι σου, να το βαλσαμώσουν και να μπει στο Μουσείο με ταμπελούα « σπάνιο εύρημα ασύγκριτης ανθρώπινης βλακείας»

Κάμε τζαι στο δίπλα ΛΟΝΓΚ ΛΙΒ ΔΕ ΚΙΝΓΚ και έκλεισες…

…..θέση στο ίδρυμα.

Ακούσετε το άλλο. Ακούγεται έντονα ότι τη πόμπα που εβάλαν του Τράττου….εν για γενεκοδουλειές. Και αναρωτιέμαι πραγματικά. Που πάει αυτή η κοινωνία ρε γαμώτο.

Τζαι δεν μιλώ για την πόμπα!

Μα γίνεται σιορ να υπάρχει παντρεμένη γυναίκα, που να απάτησε τον άντρα της…….με τον Τράττο??? Και γίνεται εσύ ρε μαλάκα άντρα …..να ζηλεύκεις τον Τράττο???  Δηλαδή έλεος, που πάμε, εχαθήκαν οι αξίες !!

Με ποιόν ήσουν παντρεμένη κόρη εσύ, με τον Κουασιμόδο???

Πως το έκαμεν η καρκιά σου να πάεις με τον Τράττο? Εθαμπώθηκες που την ομορφκιά του??? Ήταν τα φώτα κόρη φτανή τζαι εφακκούσαν πας τη φαλάκρα του και ετύφλώθηκες.

Να σου το πω έτσι ίσχια χωρίς βέβαια να θέλω να επικρίνω την απόφαση σου ούτε και να σε προσβάλω……. αν και έκαμα τρεις φορές εμετό μόνο που το σκέφτηκα. Είπαμε δεν σε κρίνω..

Αν ήμουν γενέκα ρα φτανάρα, και έδερνε με ο άντρας μου 5 φορές το πρωί και 3 την νύχτα, ετζεράτωνε με καθημερνά και έρκετουν σπίτι μόνο για να φάει τζε να πιεί ( και για να με δέρει φυσικά ) και έκαμνε μου προσέγγιση ο Τράττος και είχα να αποφασίσω μεταξύ τους…..…… ήταν να πιάσω τον άντρα μου τηλέφωνο και να του πω « Αντρούλη μου τι φαγητό θέλεις να σου μαγειρέψω απόψε? Εγέμωσα το ψυγείο μπύρες που σου αρέσκουν. Πε και της Σβετλάνας να έρτει να φάτε μαζί να σου κάμνει παρέα. Α και που είσαι μεν μου κουραστείς, εν να κουτουλήσω μόνη μου δκυο τρεις φορές πας τους πάγκους της κουζίνας. Φιλάκια κούκλε μου, άντρα μου φως μου και καμάρι μου !!!»

ΔΕΝ ΞΕΡΩ……..ΕΠΙΑΣΕΣ ΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΞΑ ΝΑ ΕΒΡΩ ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ?????

Άτε παπαι κοπέλια μου until next time.

Παροιμία της ημέρας. Όπου λαλούν πολλά κοκόρια…..έρχεται η ΘΥΡΑ 9 και φκάλουν φάουσα

Υ.Γ Αρχηγέ καλωσόρισες. Ελπίζω να μεν αναγκαστώ να σου γράψω τζαι αντίο που τούτη τη στήλη.

Υ.Γ 2 Μας έμεινε το γόητρο. Νικήστε τους….. Για μια φανέλα και ένα γαμώτο.

Υ.Γ 3 Μάθετε στα παιδιά σας να λένε ευχαριστώ, να είναι ευγενικά και να σέβονται. Μάθετε τα όμως να λένε «Άντε γαμήσου» σε αυτούς που το αξίζουν. (Ηοοlifan)

Y.Γ 4 Η αλληλεγγύη το όπλο μας. ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΕΡΑ. Είμαστε μαζί σας να το ξέρετε.

o Hoolifan σας | [email protected]