Ηοοlifan : ” Θα ξαναθερίσουμε….”


Πριν αρχίσουμε μιαν ανακοίνωση. Σήμερα ξέρω το θα κάμω πολλούς εχθρούς αλλά δεν με νοιάζει. Δεν με ένοιαζε ποτέ. Ένα κουσούρι που κουβαλάω από μικρός. Μια συμβουλή λοιπόν πριν προσπαθήσετε να μου κλείσετε το στόμα με διάφορους τρόπους να σας ενημερώσω πως ο καλύτερος τρόπος να με φιμώσετε ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΜΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Αρχίζουμε…

Γεια σου λαέ μου τι κάμνεις είσαι καλά να σχιέρουμαι? Όι α……

Τι να σας πω. ΟΜΟΝΟΙΑ στην ΟΜΟΝΟΙΑ……..
Άτε ασιχτίρ !!!

Σοβαρά άμαν ακούω τούτο το σύνθημα νοιώθω σαντές και έτρωα 5 μέρες και τωρά …..είμαι δυσκοίλιος.

Συγνώμη. Αλλά έτσι νοιώθω. Πρέπει να σιωπήσω, ότι πρέπει να κλείσω τα μάθκια μου σε τούτα ούλλα που εγίναν τα τελευταία 15 και βάλε χρόνια….για το καλό της ομάδας

Αυτοί που εβιάσαν την ΟΜΟΝΟΙΑ ζητούν μου εμένα να μεν μιλήσω…..για το καλό της….
Να κρατήσω τούτα ούλλα….τα σκατά μέσα μου.

Συγνώμη. Εγώ νοιώθω ότι για το καλό της ομάδας……εν πρέπει να το κάμω τούτο. Νοιώθω ότι πρέπει να ρίξω ένα καλό χέσιμο και να τραβήσω τζαι το καζανάκι….

Να τα κάνουν μπουρδέλο εδώ και χρόνια και να περιμένουν με ένα ΟΜΟΝΟΙΑ στην ΟΜΟΝΟΙΑ να τα ξεχάσουμε όλα. Αλήθκεια όμως?? ΑΛΗΘΚΕΙΑ??????

Τόσο βλάκες μας περνάτε? Τόσον αφελείς? Σεβαστείτε μας νάκκον, πιστώστε μας με λιον IQ.

Έχω σας μια ιδέα. Τωρά που να καταργήσει συλλογικές συμβάσεις και εργασιακά δικαιώματα η κυβέρνηση, τωρά που να ιδιωτικοποιήσει τους ημηκρατικούς, τωρά που να μας βάλει στο ΝΑΤΟ , αν φκει ο φράτζας ο Νικ και πει μας ΟΜΟΝΟΙΑ στην Κύπρο μας θέλω να σχύψετε την κκελλέ σας και να σιωπήσετε……για το καλό της χώρας μας!

Τι? Έννεν το ίδιο???? Όι εν εκατάλαβες. Εν ακριβώς το ίδιο.
ΟΜΟΝΟΙΑ στην ΟΜΟΝΟΙΑ……… Πούρτου ππούρτου γαμώτο.

Εν τζαι εδιαφωνήσαμε σε ήντα κανάλι εν να δούμε στη τηλεόραση ρε τζαι ζητάτε μας να ηρεμήσουμε. Διαφωνούμε σε θέματα αρχής. Εντελώς διαφορετική αντίληψη έχουμε εμείς για τη λειτουργία του σωματείου εντελώς διαφορετική έχουν εκείνοι.

Τζαι εμείς έχουμε τζαι επιχειρήματα των 26 εκατομμυρίων και βάλε, να υποστηρίξουμε την θέση μας!!!!

Άρα εσείς που ζητάτε την ειρήνη μας, ή έστω την σιωπή μας το λιγότερο που έχετε να κάμετε είναι να αντιπαραθέσετε πράξεις σωτηρίας ισάξιου ποσού….

Το λιγότερο που έχετε να κάμετε?. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ με τούτα τα ηλίθια ψεύτικα και ανούσια συνθηματάκια που πλασάρετε στις μάζες! Τζαι δείτε τι εν να κάμετε με τη κατάντια που εφέρετε το σωματείο με τους βαλτούς σου τόσα χρόνια.

ΟΜΟΝΟΙΑ( στο κόσμο) εν θα έσχετε. Όπως εν έχουμε ούτε εμείς….την ΟΜΟΝΟΙΑ μας, εν θα έσχιετε και εσείς…την δική σας. Και για τούτο εσείς ευθύνεστε και κανένας άλλος.

ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ. ΜΗΝ ΓΥΡΕΥΕΤΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ….

Την πραγματική ΟΜΟΝΟΙΑ στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα την πετύχετε με τις πράξεις σας. Μόνο με τις πράξεις σας. Και ως τωρά το βιογραφικό σας και η προϋπηρεσία σας δεν μας κάνει να θέλουμε να καταθέσουμε τα όπλα. Αντιθέτως μας κάμνει να γυαλίζουμε τις κάννες….

Ξέρετε ποια είναι η ειρωνεία

Ότι αν βάλεις τους 673 που ψήφισαν χτες να ξαναψηφίσουν χωρίς έτοιμα ψηφοδέλτια, δηλαδή να πάρουν μια λευκή κόλλα και να γράψουν τα ονόματα των υποψηφίων που θέλουν, τα τρία τέταρτα δεν θα θυμούνταν να γράψουν πάνω από 3!

Ποιους είπαμε ότι πρέπει ρε? Δώρο Πολυκάρπου? Άγης Χαραλάμπους? Σεραφείμ Κώστα?

Ενώ αριθμοί τζιαμέ πελλέ μια χαρά, θωρείς λίον τζαι που τον δίπλα σου να μπου γράφει γράφεις τζαι εσού, νάκκον την κολλούα που μας εδώκαν οι παλαίμαχοι, μια χαρά μια χαρά. Πόμπα πελλέ επεράσαμεν. Εν θα μείνουμεν ιδίαν….

Τζαι επειδή είμαι μαλάκας θα το γράψω ρε. Πως στο πούτσο μόνο 12 άκυρα ρε. Πως εκαταφέραν τζοίνοι ουλλοι οι συνταξιούχοι να κάμουν σταυρό μέσα στο τετραγωνούι χωρίς να φκουν έξω !!!!

Πόσο ερασιτεχνισμός ρε γαμώτο. Επιάναν ψηφοδέλτια και κάθουνταν παρέες παρέες και εψηφίζαν σαντές τζαι επαίζαν όνομα, ζώα, φυτά

Σόρρυ που να το πω αλλά μερικοί υποψήφιοι μετρούν πόντος ΣΕ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΖΑΙ ΝΑ τους ΓΡΑΨΕΙΣ !!!

Γυρίζει μου ρε πελλέ. Γυρίζει μου. Εκάμναμε καταστατικές συνελεύσεις να αλλάξουμε το καταστατικό του σωματείου μας, να βάλουμε μέσα πρόνοιες όπως η ελεγκτική επιτροπή για το καλό της ομάδας μας, για να μεν κάμνει ο καθένας τα καουμποιλίκια του όπως τον Μιλτή, και ήμασταν….230 άτομα με το ζόρι!!!

Μέσος όρος των προηγούμενων συνελεύσεων 250. Και εκατεβήκαν στις χτεσινές εκλογές οι τριπλάσιοι και βάλε!
«Α ώστε εν δαμέ το Hilton Park. Sorry παιδκιά εν το εβρίσκαμεν την προηγούμενη φορά!»

Εκλογές στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Για να πάμε μπροστά για να αγναντέψουμε το αύριο….

Για αυτό το λόγο δώσαμε 25 λεπτά στο Νίκο Χαραλάμπους να μιλά στα μέλη μας για το πικρό χθες σε ένα απολογισμό που θύμιζε Αναστασιάδη μετά την απόφαση για το κούρεμα, και μόλις 10 λεπτά στους δύο συνδυασμούς να μας αναλύσουν το πλάνο τους για το μέλλον

Back…… to the future !!!

25 λεπτά! Εν θα το πιστέψετε αλλά σε εκείνη τη φάση η αίθουσα έμοιαζε με ένα μεγάλο πείραμα ύπνωσης! Το γερούι δίπλα μου πρέπει να εν τζιαμέ να κοιμάται ακόμα

Α ναι. Εξυπνήσαν τον να ψηφίσει…

Ακόμα πιο γελοία στιγμή. Τέθηκε θέμα μετά τις τοποθετήσεις των δύο συνδυασμών να μπορούν οι παρευρισκόμενοι να θέσουν ερωτήσεις στους υποψηφίους. Έτσι τέθηκε προς ψήφιση στη Γενική Συνέλευση η οποία το…….ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ πανηγυρικά! Μόλις 130 άτομα πάνω κάτω ( δεν θυμάμαι τον ακριβή αριθμό) ήθελαν να κάνουν ερωτήσεις στους υποψηφίους!

Οι υπόλοιποι 550 που καταψηφίσατε να υπολογίσω είχατε κατανοήσει πλήρως τα σχέδια και τα πλάνα των συνδυασμών για το πώς στο δκιάολο θα βγούμε που τον απόπατο μέσα στα….10 λεπτά που σας τα παρουσίασαν!!! Για αυτό δεν είχατε κάτι να ρωτήσετε!

Ή λέω εγώ ο καχύποπτος μήπως δεν εκαταλάβετε γρι που τα πλάνα των συνδυασμών και απλά ηθέλετε να κάμετε τη δουλειά που ήρτετε να κάμετε τζαι να φύετε!

Το αποκορύφωμα. Άτομο που θα κατέβαινε με τον συνδυασμό της εναλλακτική πρότασης και διατυμπάνιζε πως δεν τους μπορεί δεν τους αντέχει τους άλλους, ΤΕΛΙΚΑ αποφάσισε ότι ο συνδυασμός των παλιών προέδρων τον κάλυπτε περισσότερο !! Βέβαια. Τον κάλυπτε περισσότερο στην ανάγκη του……… να καθίσει σε καρέκλα!

Ε γύριστην ανάποδα καλό πάρε φόρα τζαι ΚΑΤΣΕ ΠΑΝΩ. Παλιοκερατά. Αν η έννοια σου εν η καρέκλα να πάεις στο ΙΚΕΑ να πιάσεις όσες θέλεις ρε μαλάκα.

Τζαι αν μεν ικανοποιήσεις την ανάγκη σου……πάρε φόρα τζαι πισκάλα ούλλην την αποθήκη του αγγελίδη Furnihome να πνάσεις λαμόγιο.

Τζαι τούτος ο γάρος να μπαίνει μες την πρώτη εξάδα των ψήφων στο χαλαρό. Να ρωτήσω έναν ένα τα τετρακόσια και βάλε άτομα που σε εψήφισαν να σε δείξουν μες την αίθουσα εν θα σε δείξουν 5 πλάσματα παλιο αρχίδι. Ούτε ο ίδιος σου ο συνδυασμός εν θα σε αναγνώριζε μέσα στο πλήθος.

ΡΕ ΟΥΤΕ Ο ΤΡΑΤΤΟΣ ΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΓNΩΙΡΙΖΕ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΡΕ τζαι ξέρεις ότι εν μάνα πας σε τούτα!

Τόσο πολλά δεν σε ήξερε κανένας ρε ΤΖΑΙ ΗΡΤΕΝ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΚΑΛΕΙ ΜΕΣ ΤΗΝ 6αδα γαμώ τους μηχανισμούς τζαι τα μηχανάκια σας τζαι τα μοτοράκια που κάμνετε σούβλες γαμώ.

By the way ρε Τράττο άκουσα εκάμαν σου παρατήρηση οι γείτονες γιατί άφηκες το αυτοκίνητο……. σε πέντε πάρκιν προχτές μουαχαχαχαχαχαχαχαα !!!!

Γιατί οι άλλοι οι δύο? Εκατεβέναν ανεξάρτητοι και μόλις εδεχτήκαν τα τηλεφωνήματα εκ των άνω…..αποσύραν την υποψηφιότητα τους…..οικιοθελώς.

Και δεν τους εκανούσαν τα άλλα ούλα εκάμαν και δηλώσεις ότι κανένας εν τους απείλησε κανένας εν τους είπε τίποτε. Απλά δυο μέρες πριν τες εκλογές αποφασίσαν ότι…..δεν θα κατεβούν

Μιξ όξα σουβλάκια ρε πελλέ? Σουβλάκια σουβλάκια…..όχι κάτσε. Πίτσα πίτσα….

ΣΟΒΑΡΟΜΙΛΑΤΕ ΡΕ?. Καίγεται το μουνί μας, θέλουμε υποψήφιους να κατεβούν να ακκάνουν σίδερα πέρκιμου δούμε άσπρη μέρα και εσείς βάλετε και ξι-βάλετε με ένα τηλεφώνημα??

Σοβαρές καταστάσεις. Σοβαροί αθρώποι, μαχητές, ούτε βήμα πίσω. Ο λόος του αθρώπου ότι τζαι νάνε….

Η μόνη μας ελπίδα που απομένει. Οι……… ροκόλοι που απειλήσαν τον Λώρη!!!!!

Απευθύνω δραματική έκκληση. Θέλω τα facebook τους να πάρουν φωτιά. Κάμετε τους να μετανιώσουν τη μέρα που άνοιξαν account! Δείξετε τους τι πάει να πει πραγματική τρομοκρατία. ΟΥΤΕ LIKE ΣΤΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ !!! Στέλνετε του όλη μέρα αιτήματα για παινγίδκια να πελλάνει

Εν μαλακίες που λαλώ έννεν? ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΓΑΡΟΙ που είρτετε μες τα μούτρα μας να μας πείτε ότι ο Λώρης εν μια νυκτί εντελώς ξαφνικά εθυμήθηκε να διεκδικήσει για την ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ετράβησε πίσω γιατί απειλήσαν τον τα μωρά μες το facebook ήσαστεν σοβαροί ρε???????

Γιατί υποτιμάτε την νοημοσύνη μας ρε?

Τέλος πάντων.

« Τώρα είναι η ώρα όλοι μονιασμένοι να προχωρήσουμε μπροστά…». Άντε και γαμηθείτε…Και δεν απευθύνομαι στο κόσμο που πραγματικά μπορεί να νοιώθει έτσι, απευθύνομαι σε αυτούς που τα έκαναν της πουτάνας και τώρα μας καλούν άρων άρων για συνθηκολόγηση

Μπροστά εν να προχωρήσουμε, αλλά ο καθένας το δρόμο του. Συνοδοιπόροι εν θα γίνουμε.

Εμάς η ομονοιάτικη πορεία μας ήταν πάντα ίσχια, ευθεία γραμμή. Εν η δική σας ομονοιάτικη πορεία που πάντα είσχε κούρβες εμπόδια, σταθμούς και σταυροδρόμια.

Μπορεί ο σκοπός να είναι κοινός αλλά υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά…

Με πόσο πάθος κυνηγά την γυναίκα του κάποιος που την απάτησε και προσπαθεί να την ξανακερδίσει?
Και…με πόσο πάθος κυνηγά ένας πιτσιρικάς το κορίτσι της ζωής του και προσπαθεί να κλείσει ένα ραντεβού μαζί της..

Μοιάζουν το ίδιο μα δεν είναι. Το ένα είναι αγνό είναι αληθινό. Το άλλο είναι ήδη λερωμένο από την απάτη..

Εσείς έσχιετε δκιο αγάπες. Και όση αγάπη και να παράξει η καρδιά σας μοιράζετε την αναλόγως. Εμάς κάθε κύτταρο μας ζεί και αγαπά ΜΟΝΟ την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ποιος αγαπά παραπάνω???? Και προπάντων. Τι αγαπά παραπάνω….

Υ.Γ “Εχθρός του καλού, ο καλύτερος”. Νίκος Χαραλάμπους. “Exθρός του dumb o dumber”. Hoolifan

Υ.Γ 2 OMONOIA ωσπου να λερωθεί η ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Υ.Γ 3 Ευτυχώς έρχονται τζαι καρναβάλια να ντυθώ χαρούμενος….

Υ.Γ 4 : ” Η λάσπη σας πάντα θα γίνεται εύφορο έδαφος για να σπείρουμε την Άνοιξη. Και αν δεν μας βγήκε τώρα η σοδειά, δεν θα πεινάσουμε κιόλας. Αντοχές πολλές, το πατάρι μας γιομάτο. Λίγο νερό λίγο κρασί και ένα καρβέλι. Γιατί έχουμε χρέος στα παιδιά μας. Θα ξανασπείρουμε. Μα προπάντων. Θα ξαναθερίσουμε…..”