Αντιεπαγγελματίες μέχρι τη τελευταία ώρα


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή μας Γκιγκίεβιτς. Η υπό παραίτηση διοίκηση που επαναδιεκδικεί σε λίγες ώρες αφού πολλοί από αυτούς θα είναι στο συνδυασμό των πρώην με τον Νίκο Χαραλάμπους να προεδρεύει μάλιστα μέχρι τώρα, παίρνει απόφαση να λύσει συνεργασία με ποδοσφαιριστή της 1 μόλις ημέρα πριν το νέο Δ.Σ αναλάβει καθήκοντα.

Τραγικό ότι δεν δικαιούμαστε να αναπληρώσουμε το έγκλημα τους. Η ανακοίνωση τους δεν δικαιολογεί απολύτως τίποτα ως προς τον λόγο που φεύγει ο ποδοσφαιριστής μας. Κάποιοι φαίνεται να σούζουν τα πόθκια τους προτού καβαλιτζέψουν αφού με την κίνηση τους δείχνουν πως θεωρούν τα μέλη αρνιά και δεσμεύουν την ΟΜΟΝΟΙΑ με μια απόφαση 6 ώρες πριν την ολοκλήρωση της θητείας τους και όλα αυτά χωρίς προπονητή !!!

Δεν κρίνουμε εδώ αν πρέπει ή όχι να αποδεσμευτεί ο ποδοσφαιριστής, ειδικά όταν πρόκειται για λύση συνεργασίας κοινή συναινέσει, αλλά συζητάμε για την προκλητική στάση του υπό παραίτηση συμβουλίου να πάρει μια απόφαση που αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, λίγες ώρες πριν τις εκλογές.

H ανακοίνωση:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Λούκας Γκικίεβιτς και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα.

Αυτούς θα ψηφίσεις ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ?