Με ανακύκλωση ή με αλλαγή;


Έχοντας διαβάσει το “πλάνο” των παλιών, ένα έχω να πω: άλλο η οριοθέτηση στόχων και άλλο το ΠΛΑΝΟ για το πως θα τους πετύχεις. Αλλά βέβαια αφού έχουν την εντύπωση ότι μιλούν σε βλάκες. Μια ζωή να υποτιμούν την νοημοσύνη του κόσμου. Αλλά αμάν έχεις σίγουρη την εκλογή, γιατί να προσπαθήσεις και ιδιαίτερα?

Είναι ξεκάθαρα τα πράματα φίλοι μου. Υπάρχουν δύο συνδιασμοί που ενδιαφέρονται να αναλάβουν. Ο ένας που είναι και το φαβορί, η δήθεν “σίγουρη λύση” των “δοκιμασμένων” και ο άλλος που είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων. Οι μεν που δε χρειάζετε να αποδείξουν τίποτε λόγο και της σιγουριάς τους για την διαφαινόμενη εκλογή τους στα έδρανα του σωματείου μας και οι δε που έχουν και το περισσότερο βάρος να αποδείξουν το ποιόν τους.

Οι μεν αποτελόύν σύμβολο όλων όσων μας είχαν οδηγήσει στην απελπιστηκή θέση να απαιτούμε μεσσίες τύπου Μιλτή οι οποίοι μας έχουν οδηγήσει στη σημερινή τραγική θέση. Αποτελούν σύμβολο της φθίνουσας πορείας του σωματείου μας τα τελυταία 25 (ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ) χρόνια, σύμβολο οπισθοδρόμησης. Αποτελούν σύμβολο του κατεστημένου που έχει απομιζήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ μας, φέρνοντας την στο χείλος της καταστροφής. Γιατί όσο στέκουν οι κενές κατηγορίες προς την Εναλλακτική Ομάδα ότι αποτελούν πραξικοπηματική κίνηση από τον Λιλλήκκα άλλο τόσο είναι και οι υποσχέσεις που παίρνουμε αν μη τι άλλο από τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα τα τελευταία χρόνια, με το αποτελέσμα το γνωστό σημερινό κατάντημα.

Από την άλλη, έχουμε μια ομάδα από νεαρούς, άφθαρτους ανρώπους, με μπόλικες ιδέες, φρεσκάδα, όνειρα και όραμα. Ανθρώπους που κάθε άλλο απο χορτασμένοι είναι από δόξες του παρελθόντως όπως οι πρώην προέδροι που έζησαν και χόρτασαν από τίτλους κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Νέοι άνθρωποι, που έχουν πλάνο, ανεξάρτητοι από οποιαδήποτε παρενόχληση, όρεξη και διάθεση για αλλαγή.

Καλώ όλους τους αδερφούς και αδερφές ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που θα ψηφίσουν αύριο να μην βάλουν το χέρι στην καρδιά αλλά στο ΜΥΑΛΟ. Και να ρωτήσουν τον εαυτό τους: ‘ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ? ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Ή ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ?΄

Με τιμή,
Νεοκλής Νεοκλέους
Μέλος Α.Σ.Ο.Λ.