Μεγάλη ‘ήττα’


Ήττα και αποκλεισμός για την ομάδα μας από τους 8 του κυπέλλου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατώτερη των περιστάσεων δεν δικαίωσε την εμφάνιση του πρώτου αγώνα και αποκλείστηκε από την προημιτελική φάση του θεσμού.

Από την καλύτερη διάθεση μετά το παιχνίδι του ΓΣΠ στη χειρότερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά και από τον σημερινό αποκλεισμό.

Άτυχη η ΟΜΟΝΟΙΑ στις περιπτώσεις των τραυματισμών, αδικαιολόγητη όμως σε όλα τα άλλα. Σε καμία περίπτωση δεν θα σταθούμε στους τραυματισμούς, όσο σημαντικοί και να ήταν, γιατί παρόλο που έχασες τους 2 πιο ποιοτικούς σου παίκτες (Ασίς, Αντράντε) από το ημίχρονο, τίποτα δεν δικαιολογεί την εμφάνιση Looser του δευτέρου ημιχρόνου.

Η χρονιά όσον αφορά τους τίτλους τελειώνει άδοξα από τα μέσα Φλεβάρη, κάτι που ήταν συνήθεια για το σημερινό μας αντίπαλο όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό κάνει την σημερινή ήττα ακόμη μεγαλύτερη.

Για την ιστορία το παιχνίδι κρίθηκε με γκολ του απόλλωνα στο τέλος της αναμέτρησης. Το 1-0 σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα, έδωσε την πρόκριση στους μπλε της Λεμεσού.