Hoolifan : ” 14 Φλεβάρη “


Γεια σας ερωτευμενάκια μου γειά σας ξετρελαμένες μου. Τι κάνετε? Πως τα περάσαμε? Εφάτε lacta τζαι εσπάσετε γαμώ το κανεί είπαμε να γιορτάσετε όχι να βάλετε τζαι δέκα κιλά

14 Φλεβάρη !! Αχ…

Άνοιξα τα μάτια μου και ένα περίεργο χαμόγελο βρισκόταν ήδη στα χείλη μου. Σηκώθηκα και έτρεξα στο λιβάδι. Τα μάζεψα με κόπο και αγάπη. Απάνω τους είχαν ακόμα στάλες από την πρωινή βροχή. Τα έκοψα απαλά να μην τα καταστρέψω, τα σκούπισα απ΄το βρεγμένο χώμα και τα έβαλα το ένα δίπλα στο το άλλο. Με τα βίας χώραγαν στη μια μου παλάμη. Έτρεξα χαρούμενα στη πόρτα της και της χτύπησα. Η καρδιά μου πάει να σπάσει σαν ξεπροβάλει στο κατώφλι. Παίρνω θάρρος και της λέω

– Αγάπη μου…….…..έφερα αγρέλια!!!!

Κάπου εκεί καταλαβαίνετε ετέλειωσε η γιορτή των ερωτευμένων για μένα…….

Και δεν εννοώ την γυναίκα μου. Εννοώ τα αγρέλια που είμαι ερωτευμένος μαζί τους! Εν μου τα εμαείρεψεν !

Για να σοβαρευτούμε λίγο. Εν γελούμεν για τα αγρέλια !!!

Που λέτε

Ξέρετε, έφαα κάτι παράνοιες προχτές και σκέφτηκα ότι τα άτομα που τα λένε actual Βαλεντίνο και Βαλεντίνα πρέπει να έχουν τραυματικές εμπειρίες που τούτη τη γιορτή τόσα χρόνια

Σκεφτείτε.

Π,χ μπορεί όλη μέρα να περίμενε μήνυμα που την αγάπη του και να χτυπά το κινητό η ώρα 3 το πρωί…….και να ήταν ένα «χρόνια πολλά για την γιορτή σου Βαλεντίνο μου» που τον θείο Κωστάκη στην Αυστραλία !! Μπορεί να έγραψε μήνυμα και αντί να πατήσει sent έσυρε το κινητό ως την Αυστραλία που τα νεύρα του

Π,χ μπορεί να περίμεναν λουλούδια που το Βαλεντίνο τους…….και να χτυπούσε η πόρτα και να ήταν η γειτόνισσα η Κατίνα με το γαλακτομπούρεκο! Φορεί της το πας τη κκελλέ τζαι κάμνει το κατείφι που τες τρίσχιες!

Προτείνω δωρεάν ψυχολογική στήριξη από το κράτος. Πριν να αρχίσουν να οπλίζουν καραμπίνες οι Βαλεντίνοι και οι Βαλεντίνες κάθε 14! Nα οργανωθούν ομάδες ψυχοθεραπείας εδώ και τώρα!! Απαιτούμε Κράτος Πρόνοιας μουαχαχχαχαχααχχ!!! Κράτος Πρόνοιας! Που τα βρίσκω ρε γαμώτο, θεός θεός.

Σκεφτείτε.

«Σήμερα στο γκρουπ μας να καλωσορίσουμε την Βαλεντίνα. Κάντε την να νοιώσει άνετα παιδιά συστηθείτε»
-Γεια Βαλεντίνος
-Χαίρεται Βαλεντίνα
-Βαλεντίνος χάρηκα.
-Βαλεντίνος και εγώ. Καλώς την…

ΜΟΥΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ θα σκότωνα να πάω σε έτσι meeting!

Καλάν σκέφτου meeting ψυχοθεραπείας με Βαλεντίνες ξανθιές μαλάκα μου να πάθεις πλάκα. Να μιλά η μια..

-Όλα ξεκίνησαν 14 Φλεβάρη όταν ήμουν 15 χρονών..

-Περίμενε. Περίμενε. Και εμένα το ίδιο. 14 Φλεβάρη του 2000 ξεκίνησε η τραγωδία μου..

– Ε δεν θα το πιστέψετε κορούες. Μιλούμε εν φοιτσιάρικη η σύμπτωση αμάνα μου κάρμα όμως α. Και εμένα το ίδιο. Το πρόβλημα μου ξεκίνησε στις 14 Φλεβάρη. Κλαψ, λυγμ, σνιφ. Νοιώθω ότι βρήκα τις αδερφές ψυχές μου…….ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ !!! Αλήθκεια όμως! Εν μπορώ ανατρίσχιασα !! Αγκαλίτσα αγκαλίτσα!!

Έτσι που λέτε φίλοι με αυτό το περίεργο μπέρδεμα με τα ονόματα τέτοια μέρα.

Άμα δεις γυναίκα πολύ πολύ θυμωμένη τέτοια μέρα κάνε της την ερώτηση « Συγνώμη, μήπως είστε με τη περίοδο σας?». Αν σας πει όχι……………τότε τη λένε Βαλεντίνα

Ή σκεφτείτε και το άλλο το πιο παρανοϊκό. Το δίλημμα της ημέρας! Να σε λένε Βαλεντίνο, να θέλεις να στείλεις κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου……….αλλά να μην θέλεις να αποκαλύψεις το όνομα σου!!! Να θέλεις να το κρατήσεις μυστικό. Δηλαδή μιλάμε έλεος. Ποιο δαιμόνιο μυαλό σκέφτηκε τέτοιο βασανιστήριο !! Με ξεπερνά

« Σου χαρίζω αυτή τη κάρτα. Με αγάπη ο Βαλεντίνος σου……Για να κρατήσω το μυστήριο να πλανιέται δεν θα σου πω το επίθετο μου!!»

Καλά την έσχεις ρε Κωστή εσύ. Τζαι εσύ ρε Αντρέα. Έπρεπε να ήταν η γιορτή των ερωτευμένων στη ονομαστική σας γιορτή να σας δω με πόσην ευκολία θα στέλλατε καρτούλες « Με αγάπη ο Αντρέας σου» ή « Με αγάπη ο Κωστής σου»

Μεν γελάτε. Έννεν αστείο

Εν σάννα τζαι καλούν σε στο surprise party σου !!!!

Εν σάννα τζαι φέρνουν σου δώρο ένα στημένο ποδήλατο τυλιγμένο……….. και βάλουν σε με το ζόρι μισήν ώρα να μαντέψεις τι είναι πριν το ανοίξεις !! ΑΑΑ αααααααααα

Χμ…..για να δω, μοιάζουν με τροχούς, κάτι σε τιμόνι φέρνει αυτό, το βρήκα! Ανεμιστήρας !!! ΕΛΕΟΣ !!!!

Έχω να προτείνω την απόλυτη λύση στους άντρες που ξεχνάνε ονομαστικές γιορτές, επετείους και λοιπά. Ακούτε να δείτε ρε γαουρούθκια μου….. Θα παντρευτείτε στις 14 Φλεβάρη μια γυναίκα με το όνομα Βαλεντίνα και καθαρίσατε!

Ονομαστικές γιορτές check. Γιορτή ερωτευμένων check. Επέτειος γάμου check! Ένα γενέθλιο σου έμεινε ρε μαλάκα μου μεν τα σκατέψεις. Συγκεντρώθου. Κάμε το ταττού τζαι κανεί ρε πρίχταρε.

Καλά……….αν καταφέρεις να βρεις και μια Βαλεντίνα που έτυχε να γεννηθεί και 14 του Φλεβάρη τότε καλά !! Θεούλης !!! Δεν θα φάεις φωνές ως που να πεθάνεις.

Άσε που θα σου έρχεται και πιο οικονομικά. Ένα δώρο και καθάρισες.

« Αγάπη μου για τη γιορτή σου, για τα γενέθλια σου, για την επέτειο μας και γιατί είμαστε ερωτευμένοι τόσα χρόνια ορίστε αυτό το voucher 20 ευρώ να αγοράσεις εκείνες τις παντόφλες που πάντα ήθελες. Φιλάκι?»

Όχι να μου γίνεις πλεονέκτης και να θέλεις να την πείσεις ότι ο Χριστός γεννήθηκε 14 Φλεβάρη να κάμνεις και τα Χριστούγεννα μαζί γιατί μαλάκα θα μας πάρουν πρέφα. Μεν τα θέλεις ούλλα δικά σου ρε παρραόπιστε!

Γιορτή των ερωτευμένων και πελλάρες. Εγώ έτσι όπως το σκέφτομαι για τους άντρες ή της γυναίκες που έχουν γκόμενα/γκόμενο πρέπει να είναι μια ολόκληρη διαδικασία γεμάτη αγωνία και φόβο!

Να σου έρχονται λουλούδια με αγάπη από τη Βαλεντίνα σου και να ακούς την μουσική από τα σαγόνια του καρχαρία να παίζει μες τα αυτιά σου……… Είναι από τη γυναίκα? Είναι από τη γκόμενα????? Τουμ τουμ τουμ τουμ τουμ τουμ τουμ….

Σοβαρά, τι κάμνεις? Παίζεις πελλό ότι δεν έπιασες την ανθοδέσμη? Πιάνεις τηλέφωνο τζαι σύρνεις όφκερες να πιάσεις γεμάτες? Αυτοκτονάς???

Άσε που στο χειρότερο σενάριο………ΕΝΝΕΝ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥ ΤΕΣ ΔΚΥΟ !!!

Ακούω πολύ έντονα την άποψη που πολλούς « Οι ερωτευμένοι δεν χρειάζονται γιορτές για να δείξουν τον έρωτα τους»

Επιτρέψετε μου να διαφωνήσω

Δοκίμασε να πας σπίτι μια Τρίτη με ανθοδέσμη και σοκολατάκια…..και αν δεν νομίσει ότι την εκεράτωσες να μην με λένε Hoolifan

-Αγάπη μου επαρεξήγησες, εγώ εν τζαι, είπα απλώς να σου εκφράσω τον έρωτα μας

-Ποιόν έρωτα ρε ρεμάλι? Που είναι οι βρισιές για το φαί που δεν είναι ζεστό. Που είναι το ρέξιμο και το κλάσιμο με το που έμπαινες της πόρτας. Λουλούδια και σοκολατάκια ρε? Είσαι ένοχος

Για αυτό σας λέω αφήστε τούτη τη μέρα του κόσμου να γιορτάζει επιτέλους!

Μα να μεν έχουμε μια μέρα να πασαλιφτούμε με σαντιγί και καρύδια ρε κουμπάρε με την ησυχία μας?. Ήντα ζωή εν τούτη!
Μια χειροπεδούλα, ένα βρακάκι βρε αδερφέ!

Βy the way πρέπει να πάω να τσιακαριστώ αν ακόμα είμαι straight. Δεν ξέρω ρε γαμώτο τι σκατά υποσυνείδητα μηνύματα βάζει το Τζάμπο στις διαφημίσεις του, πάντως πιάνω τον εαυτό μου ασυναίσθητα να τραγουδά το « Αχ έλα πάρε μου μία, πάρε μου μία»…..και μάλιστα στο ίδιο τόνο και ύφος. Get your shit together ρε μαλάκα μεν το αφήνεις να σε επηρεάσει…..

…….«δεν είναι αμαρτία…..» ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααα έτο πάλε !!!!!

Γεια σας αλάνια μου καλά να περνάτε !!!

Συμβουλή της ημέρας. Άρχισαν οι απεργίες στην ΑΗΚ. Αλλόθρησκοι ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της διακοπής ρεύματος για να φορτίσετε τους δονητές σας

Άσχετο

Ο τελευταίος των…….επιτηρητών!

« Ο μαλάκας που μου έστειλε μήνυμα ότι δουλεύκουμε Βόρεια σήμερα θα τον γαμήσω….»

Υ.Γ Όταν ήμουν μικρός, ο πατέρας μου για να πλύνω το αυτοκίνητο του, τη μια με φοβέριζε, την άλλη με έπιανε στο φιλότιμο. Ξέρετε πότε το έπλενα καλύτερα? Όταν με πλήρωνε….

Υ.Γ 2 Κόψετε τσιεκκούθκια να δούμε τακκουνούθκια, σχιονόστε λιρούα να δούμε ντριμπλούα !

Υ.Γ 3 Παρακαλώ τα επιτελεία του ΝΑΙ και του ΟΧΙ να είναι έτοιμα με τα τσιμέντα τους και τα κάγκα τους αναλόγως της περίπτωσης αν θα τσιμεντώσουν ή αν θα διαλύσουν. Ευχαριστώ.

Υ.Γ 4 Αν συνεχίσει με έτσι εμπορικούς ρυθμούς η 14 Φλεβάρη βλέπω τον Άγιο Βαλεντίνο σε λίγα χρόνια να ανακηρύσσεται…..ο δεύτερος υιός του ΘΕΟΥ !!! ( Hoolifan )