ΘΥΡΑ 9: Θετική εξέλιξη και έτοιμοι να βοηθήσουμε


Θετική εξέλιξη θεωρεί η ΘΥΡΑ 9 την προκήρυξη εκλογών σε συντομότερο χρονικό διάστημα και την παραίτηση σύσσωμου του Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως αναφέρει σε σχετικό της δημοσίευμα στην επίσημη της σελίδα στο facebook.

Οι οργανωμένοι δηλώνουν έτοιμοι να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να περάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ τα κριτήρια, αλλά τονίζουν πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει τα κριτήρια να χρεωθούν στη νέα διοίκηση, όποια και να είναι αυτή.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο που ανάρτησαν οι οργανωμένοι:

Θεωρούμε θετική εξέλιξη την προκήρυξη εκλογών, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει τα κριτήρια να χρεωθούν στην νέα διοίκηση…

Οι σημερινοί διοικούντες έχουν την ευθύνη να μαζέψουν τα λεφτά για να περάσουμε τα κριτήρια.. Όχι μόνο μαζεύοντας τα από τον κόσμο αλλά και με προσωπικές τους “παχουλές” εισφορές αφού είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση..

Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να περάσει η βασίλισσα μας τα κριτήρια ακόμα και να συνεργαστούμε με άτομα που βρεθήκαμε σε αντιπαράθεση. Μοναδική μας απαίτηση αυτοί που ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη. Δεν θα ξαναπληρώσει ΜΟΝΟ ο πράσινος λαός τα εγκλήματα σας…
Υ.Γ – 200 ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ = 2000 ΕΥΡΩ – 36 ΜΕΡΕΣ ΛΟΤΙΝΑ = 42 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ

ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ – ΜΟΝΑΧΑ ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ