Ηγέτης της επανάστασης πρέπει να είναι ο ίδιος ο λαός


Βήμα Φιλάθλου

Βήμα Φιλάθλου

Λύση μόνο μια στην κατάσταση που έχουμε περιέλθει. Αν δεν περάσουμε τα κριτήρια θα είναι η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία μας. Με την απογοήτευση που υπάρχει είναι ανέφικτο να περαστούν.Δυστηχώς η Διοικούσα επιτροπή δεν πείθει. Αυτή την στιγμή ο κόσμος θέλει ένα νέο όραμα μια καινούργια επανάσταση με ηγέτες που πείθουν.

Αλλα επειδή σήμερα ηγέτες δεν υπάρχουν και είναι όλοι κλέφτες και ψεύτες ηγέτης της επανάστασης πρέπει να είναι ο ίδιος ο λαός.

Προκήρυξη άμεσα καταστατικής συνέλευσης εντός μιας εβδομάδας και τροποποίηση του καταστατικού με προσθήκη άρθρου που θα αφορά την εγγραφή νέων μελών και άμεσο δικαίωμα ψήφου στις εκλογές καθώς και συμμετοχή τους στο νέο ΔΣ. Προκήρυξη εκλογών αρχές Μαρτίου έτσι με την νέα τάξη πραγμάτων να προλάβουμε να σώσουμε την ομάδα.

Δημιουργία εντός μηνός αυτόβουλα μικρών επιτροπών σε διάφορες περιοχές που με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο να μαζευτούν χρήματα. Εν πάροδο χρόνου αυτές οι επιτροπές να νομιμοποιηθούν και θα είναι ο πυρήνας της νέας τάξης πραγμάτων.

Δεν υπάρχει άλλη λύση. Οποιος από τη διοικούσα επιτροπή μένει ακόμα έστω και μια ημέρα διαπράττει έγκλημα εις βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δεν την αγαπάει. Δεν μπορούν να πείσουν τον κόσμο. STOP. O κόσμος έχει την δυνατότητα να σώσει την ομάδα και το λέει αλλά όχι με αυτούς.

Τα λεφτά που χρειάζονται μαζεύονται σε 5 ήμερες από τον κόσμο.

Ελπίζω να δημοσιευτεί και να το δει ο άνθρωπος που με μια διαταγή του όλα γίνονται σε μια ώρα. Αρκετά έκανες, μεγάλη η προσφορά σου αλλά μέχρι εδώ. Βγήκες εκτός πορείας. Δεν χρειάζεται να μας πάρεις όλους μαζί σου στον γκρεμό.

ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ- ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ – ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΠΙΑ

Φιλικά

ΧΒ

ΥΣ: Επειδή είμαι σίγουρος πως θα ενημερωθεί για το κείμενο, ελπίζω πως του έμεινε κατι ανθρώπινο μέσα του.