ΘΥΡΑ 9: Προέχει η διοικητική και οικονομική εξυγίανση

94

Αδέλφια της Θύρας 9, τιμημένε πράσινε λαέ,

Δυστυχώς ο χρόνος ο πανδαμάτωρ μας βρίσκει κάπου στα μέσα μιας ακόμη αποτυχημένης ποδοσφαιρικά χρονιάς, εκτός πλάνων απ’ τον Φεβρουάριο. Κάποια πράγματα «δομικής φύσεως» βλέπετε, ακόμα κι αυτός ο κατά γενική ομολογία καλύτερος γιατρός, αδυνατεί να παρέμβει αλλάζοντας τα. Και όσο δεν έρχεται αυτός ο αέρας πο’ ννα φέρει τζιαι δροσιάν αλλά κυρίως ποσπασσιάν κύριε Μιγκέλ, ο περήφανος ΛΑΟΣ της ομάδας είναι καταδικασμένος να βιώνει εμφανίσεις άρη-αεκ..

Ορθή και δυναμική έντυπη κριτική στου κουφού την πόρτα, έχει γίνει επανειλημμένα στο παρελθόν.. Αντί αυτού όμως έχουμε εισπράξει αδιαφορία, υποκρισία, ανοιχτό πόλεμο και ρουφιανιά με χτυπήματα κάτω απ’ τη μέση. Οι μόνες «χειροπιαστές» στην κυριολεξία απαντήσεις που έχουμε πάρει χρονολογούνται πρόσφατα, κατηγοριοποιούνται στη «νοηματική» και προέρχονται από συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και μια μικρή μερίδα καθώς πρέπει φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκ ανατολάς και δύσεως, όπως συνήθιζε να λέει και ο τέως πρόεδρος κυρ Στέλιος.

Η έσχατη περίπτωση, και σίγουρα προς αποφυγήν αφού προέχει η διοικητική και οικονομική εξυγίανση του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα ήταν να περνούσαμε αυτά για τα οποία μέχρι σήμερα κάνουμε πολιτισμένα λόγο, δια της πρακτικής οδού.  Η Θύρα 9, μετά από 22 χρόνια λαμπρής ιστορίας και υπηρεσίας προς τη ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ, δικαιωματικά αξίζει έστω και του ελάχιστου σεβασμού σας κύριοι. Λαϊκά δικαστήρια τύπου ράδιο αρβύλα, βγάζω τους πάντες στον αέρα εκτός απ’ την επίσημη φωνή των οργανωμένων, τους πολεμώ και κατευθύνω την αποχαυνωμένη κοινή γνώμη εκεί που θέλω ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΗΔΙΑ και χαμηλώνουν κατά πολύ το επίπεδο του νοσηρού κυπριακού ραδιοφώνου.

Τώρα όσον αφορά τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη δόξα στο ΓΣΠ, μετά από την γνωστή τιμωρία-παροδία της κοπ να κλείσει το Βόρειο Πέταλο για δύο παιχνίδια, η Θύρα 9 αποφάσισε όπως πάρει τη θέση της στην άκρη της ανατολικής κερκίδας προς τη βόρεια. Τα εισιτήρια διαρκείας των μελών μας θα ισχύουν για τη εν λόγω κερκίδα καθώς και για τη νότια. Συνεχίζουμε να δίνουμε παραστάσεις για την πάρτη μας, δείχνοντας παράλληλα τη δεδομένη και ανιδιοτελή μας αγάπη για το τριφύλλι. Κανένας γελοίος νόμος δεν πρόκειται να αλλάξει την οπαδική μας κουλτούρα μα ούτε και την αντίσταση μας απέναντι στη σαπίλα της κοινωνίας του πλήρωνε-ψήφιζε-σκάσε..Ραντεβού έξω απ’ το σπίτι μας, τη βόρεια, στις 5:30!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ Η ΘΥΡΑ 9 ΜΑΖΙ ΣΟΥ

 ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9 | www.gate9.com.cy