Hoolifan : Περί ανέμων…


Έλα ρε χαρμάνια τι μου γίνεστε? Τα ίδια ώστε α. Ήντα χαμπάρκα η ομάδα μας?

Άκρα του τάφου σιωπή, ακούγονται μόνο ζίζιροι να τρίζουν….

Η ομάδα μας λέω ρε!!! Τι γίνεται???

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα θυμίζει μου τα παιδικά μου χρόνια…

Τότε που εθωρούσα τον Φρέντι Κρούγκερ να σφάζει κόσμο με τις λεπίδες του τζαι εμισόκλεια τα μάθκια μου.

Ε κάτι έτσι παθαίνω άμα θωρώ την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μισοκλείω τα μάθκια μου  και τραβώ και την κελλέ μου λίο πίσω όποτε ρέσσουν οι αντίπαλοι το κέντρο. Αν είχα τζε μαξιλάρι ήταν να το βάλω μες τα μούτρα μου

Βάρμας το ρε Κρούγκερ μου τζαι κανεί !!

Φυτέψετε λεύκες γυρώ γυρώ που το Πούλλος να πηγαίνει τζαι με το τίτλο « Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες»

Πάντως βρήκαμε τους ενόχους. Μιαν ήταν ο Σαβέφσκι, μιαν η ΘΥΡΑ 9 και τωρά….ο αέρας!

Να σας πω…..ώσπου ήταν υπαρκτό πρόσωπο, κάτι που μπορούσα να δω και να αντιληφθεί ο μικρός εγκέφαλος μου, σας πίστευα. Τώρα πως επήαμε  που απτά χειροπιαστά πρόσωπα στον……Βαρδάρη εν το εκατάλαβα ακόμα!

Ο άερας ο Βαρδάρης. Σιγά να μην ήταν τζαι ο Σταύρος ο Σαλονικιός γαμώτο.

Θκιε Λοτίνα σοβαρά όμως? !!! Άκου με ένα λεπτό.

Εν να σας πάρει τζαι να σας σηκώσει ούλλους!

 Πισκάλα κανέναν ανεμόμυλο του κώλου σου ρε κουμπάρε τζαι κανεί.

ΚΑΙ ΝΑΙ το λέω καθαρά δεν είναι για τις προπονητικές σου ικανότητες, είναι για τις μαλακίες που σύρνεις κάθε φορά που κάμνεις δηλώσεις!

Βάωστο στόμα σου γιατί αν συνεχίσεις έρκεται τζε η ανεμογεννήτρια. Δεν ξέρω αν τις είδες καθώς έρκεσουν που το αεροδρομιο…εν μεγάλες. Aν μεν τες είδες, εν να τις δεις καθώς φεύγεις.

 Μάλιστα. Έχει δίκαιο. Φταίει ο αέρας. Αν και τα επίπεδα της υγρασίας μας ευνοούσαν αφάνταστα, ο αέρας ήταν εναντίον μας!

Τα σωματίδια της σκόνης  επαίζαν μας 50 – 50 δεν έχουμε παράπονο.

Η συγκέντρωση του όζοντος ήταν καθοριστικός παράγοντας για τη σταθερή μας άμυνα!

Τωρά που το σκέφτομαι τούτο σημαίνει ότι ο Αλαμπί εν η τρύπα του όζοντος στην άμυνα.

Κατίσχη μας θκιε Λοιτίνα με τον απόλλωνα. Άκουσα εν να έσχει 8 μποφόρ και χαμηλό βαρομετρικό!!

Ντου στην Μετεωρολογική υπηρεσία  γαμώ τα σπίτια τους μέσα! Κανένας δεν παίζει εναντίον μας και να την γλιτώσει έτσι εύκολα!!!

Μα σοβαρομιλάτε τωρά ρεεεε όξα θέλετε να μας ποφκάλετε πριν την ώρα μας???

Ούλλα τζαι ούλλα αλλά να κάθουμαι να βλέπω τη πρόγνωση για τον καιρό πριν που κάθε αγώνα εν το επερίμενα…..

Πετρούλα γαμημένη η ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!

Έφταιξεν ο αέρας….

«Φυσάει πολύ απ’ το σπασμένο μου το τζάμι».

 Πλούταρχε και εσύ ρε μαλάκα?. Το καλύτερο παιδί και μαλακίες, παίζεις και εσύ με το πόνο μας.

Τωρά που το λαλείς έτυχε μου τζαι μένα σε κάτι εξετάσεις ρε Λοτίνα να μου κάμει πουστιες ο αέρας. Ήρτεν μια φίλη μου να δκιαβάσουμε, εκάτσαμε στη βεράντα εφύσησε λίο είπαμε να πάμε μέσα, εκλείσαμε τζαι τα παράθυρα τζαι τις πόρτες, ε έτο ανάψαμε και κανένα τζερούι, εβάλαμε καμιά μουσικούα, ε σε μια φάση εφκήκαμε ο ένας πάνω του άλλου τζαι τζιαμέ που εδκιαβάζαμε οικονομικά εγυρίσαμε το πρακτική στη σεξολογία. Κούλλουρον στις εξετάσεις. Είδες ρε παιδί μου. Είναι να μεν φυσήσει α….

Λαϊκή απαίτηση να μπει ανεμούριο σε ούλλα τα γήπεδα να ξέρουμε ανά πάσα στιγμή που φυσά.

Έχω μιαν ιδέα θκιε Λοτίνα. Εν λίον ριζοσπαστική, καθόλου συνηθισμένη και μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις. Την επόμενη φορά που θα φυσά προτείνω……..να κάτσουμε την μάππα χαμέ!!!

 Ξέρω, ξέρω έννεν ανάγκη να θυμώνεις ξέρω το είπα πελλάρα. Αλλά κάτι μου λέει άμαν φυσά και δεν μας φκαίνουν οι σέντρες, ίσως αν βάλουμε την μάππα χαμέ τζαι πασάρουμε τζιλητά ο ένας του άλλου, ίσως λέω ίσως να την κοντρολάρουμε καλύτερα !!!!

ΟΜΟΝΟΙΑ – αλκή 4-0. Αεκ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0. Ξέρεις τι εν τούτο ρε Λοτίνα? Ανεμοδαρμένα ύψη….και βάθη

Ρε είχαν αμυντικό παίκτη για πορτάρη και δεν του εκάμαμε 1 σουτ ρε. Ένα ρε κοπέλια. Να δούμε αν εν καλός πιλέ! Μπορεί να το έσχει ρε .

Ο άνθρωπος έβαλε τζαι τη στολή του έβαλε τζαι τα γάντια του τζαι δεν του εδώκαμε το chance να δει αν κάμνει ρε γαμώτο.

Γιώργος Εφραίμ η επιστροφή! Προαγοράστε τα εισιτήρια σας για τη μεγάλη πρεμιέρα….που by the way εν ξέρουμε πότε θα είναι. Υπομονή όμως ο Γιώργος έχει πολλά να δώσει στην ομάδα…όταν θα είναι 36 χρονών και θα έρθει να κλείσει την καριέρα του..

Δκυό πάσες ρε δκυο πάσες ο ένας με τον άλλο ρε παιδιά. Ούτε γκολ θέλω ούτε τίποτε. Χαμήλωσα τα στάνταρ μου. Δκιο πασούες, τάκκα ο ένας τάκκα ο άλλος. Να σας δω και να φκω στους δρόμους να πανηγυρίζω σαντές τζαι είδα το γιο μου να περπατά πρώτη φορά!

Εν να περάσουμε και κριτήρια ακόμα. Δεν ξέρω τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ αν θα τα περάσει η ομάδα τα κριτήρια του πράσινου λαού εν τα περνά με τίποτε.

Ξέρετε φίλοι μου, όταν οι τεσσάρες και οι τριαρες από ομάδες όπως ο απόλλωνας και η αελ αρχίζουν να είναι μες το πρόγραμμα, όταν παίζεις τρία παιγνίδια με τον άρη και κάνεις μια νίκη και δυο ισοπαλίες και είσαι και happy, όταν εκτός έδρας το Χ με την αεκ είναι κέρδος, τότε κάπου εκεί είναι που καταλαβαίνει κανείς πόσο μίκρυνε η ΟΜΟΝΟΙΑ

Όταν τα κεκτημένα σου είναι πλέον προς διαπραγμάτευση. Όταν ανέχεσαι τη κοροϊδία, όταν παλιά δεν σήκωνες ούτε μια στραβή ματιά απ΄τον καθένα.

Όταν εκεί που ήθελες συνεχώς να καρφώνεις τα λάβαρα σου στις ψηλότερες βουνοκορφές τώρα σε φτάνει να κυματίζουν έξω από τη πόρτα σου. Εκεί που ήθελες να μάθει ο κόσμος όλος την ομάδα σου τώρα σε φτάνει που την ξέρει η γειτονιά σου.

Φτάνει να ανέχεσαι. Φτάνει να δέχεσαι.

Αλλάζουμε

Ο άλλος βάλει πρόταση να παρεμβαίνει ο στρατός σε διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες και κανένας εν εσυγκινήθηκε μέσα στη Κύπρο. Τι τζοιμισμένη κοινωνία θεέ μου

Ήθελα να πάω σινεμά Παρασκευή νύχτα εν τζαι να έσχει κανέναν κέρφιου??? ΟΥΣΤ ΡΕ ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ μα τι ενομίσετε.

Εσινάουνταν τούτοι ούλλοι που ήταν μιτσιοί και επαίζαν ΧΟΥΝΤΑ με τα στρατιωτούθκια τους

Άκου εκεί να παρεμβαίνει ο στρατός. Εν τζαι θέλω να αγχωθείτε αλλά ο στρατός μας εν κάμνει ούτε για την πρώτη τη δουλειά που έσχει όχι να του φορτώσετε τζαι άλλες !!

Σκέφτου μαλάκα. Άπαξ τζαι εσυλλάβαν σε ολόισχια μαγειρία τζαι νούμερο 2-4. Όχι μάνα μου τζελιά καλύττερα!!

Άτεγειασαςμάγκες,  I see ya when I see ya.

Υ.Γ 1 Είμαι διχασμένη προσωπικότητα. Θα γινόμουν καλύτερα, αλλά ο ένας πίνει τα φάρμακα του άλλου….. (Ηοοlifan)

Υ.Γ 2. Προς Λοτίνα. Δεν φτάνει να ξέρεις που φυσάει ο αέρας. Θα πρέπει και τα πανιά σου να μην είναι σκισμένα. Θα πρέπει και το καράβι σου να μην είναι σουρωτήρι από τις τρύπες. Και προπάντων θα πρέπει και ο καπετάνιος να ξέρει τι να κάνει

Y.Γ Μέτρησα τις σταγόνες της  βροχής για σένα, και εσύ με ρώτησες πόσες κατέληξαν στη θάλασσα. Μέτρησα τα κύματα, και εσύ με ρώτησες πόσα έβρεξαν ακρογιαλιές και πόσα βράχια. Σου είπα με πόνο, πόσο δάσος έκαψε η φωτιά και εσύ με ρώτησες πόσα πεύκα. Άντε και γαμήσου. Πάω για πίτσα. (Ηοοlifan)