Χαμένος στ’ όνειρο: Αντί SEASON προτείνουμε ΜΕΛΗ


xamenos st' oneiro

xamenos st' oneiroΓεια και χαρά αδέρφια ΟΜΟΝΟΙΑτες και ΟΜΟΝΟΙΑτισσες μόνο. Χωρίς εισαγωγές κατευθείαν στο μήνυμα:

Τα ίδια λεφτά που θα δώσετε για το SEASON TICKET δώστε τα και κάντε την εγγραφή σας ως μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τουλάχιστον έτσι θα έχετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το δικαίωμα να είστε παρών στις εξελίξεις της ομάδας. Αν όχι άμεσα θα μπορείτε τουλάχιστον να συμμετέχετε σύντομα στις μεγάλες και καθοριστικές ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ που αντί για 10 000 άτομα έγιναν παρουσίας 292 ατόμων.

Κάθε φορά που μια σημαντική συνεδρία θα λαμβάνει χώρα για μέτρα και πλάνα που θα ακολουθεί το ΣΩΜΑΤΕΙΟ θα είστε παρών, να ακούσετε τις συζητήσεις και να προτείνετε τις δικές σας ιδέες.

Αν για παράδειγμα το εισιτήριο διαρκείας στην κερκίδα που θέλεις στοιχίζει 300 ευρώ, τότε κάνε την εγγραφή σου ως μέλος και τα άλλα 90 δώσε τα στην ΟΜΟΝΟΙΑ με άλλο τρόπο. Είτε μοιράζοντας φυλλάδια για την ανάγκη εγγραφής μελών, είτε δώσε τα σε μια εκστρατεία που γίνεται για να βοηθηθούν περισσότερα άτομα που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εγγραφούν άμεσα ως μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Επίσης, σε συνέχεια του πιο πάνω, όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν και άλλους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θέλουν να εγγραφούν ως μέλη, να δημιουργήσουν ταμείο αλληλεγγύης της ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΩΝ.

ΥΓ: Το “Αντί SEASON προτείνουμε ΜΕΛΗ” μπορεί να το δείτε και “ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με τα season εγγραφή μελών” για αυτούς που έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν και τα δύο. Για τους άλλους προέχει το ΔΕΥΤΕΡΟ!

Τα λέμε

Χαμένος στ” όνειρο | [email protected]