Καλή αρχή αδέρφια


Οι οργανωμένοι μας ανακοίνωσαν μια νέα αρχή για το κεντρικό σύνδεσμο. Ανακοίνωσαν την αλλαγή διεύθυνσης διαχείρισης του μπουφέ και καλούν όλο τον κόσμο να αγκαλιάσει τη νέα αυτή προσπάθεια.

Γίνεται μια προσπάθεια από τα παιδιά να γίνει αντιληπτό σε όλους τους Ομονοιάτες ιδιαίτερα το νεαρόκοσμο ότι το φαν κλαμπ είναι ένα καθαρά ομονοιάτικο στέκι στο οποίο μπορούν όλοι να περάσουν ευχάριστα τις ώρες τους. Είναι ελεύθεροι όλοι να κοπιάσουν και να δουν από κοντά τις σταδιακές αλλαγές που θα προκύψουν. Ο σύνδεσμος δεν είναι το «άβατο». Ο σύνδεσμος είναι για όλους μας, για όλους τους στρατιώτες της πράσινης Βασίλισσας.

Απόψε λοιπόν είστε όλοι προσκεκλημένοι στο πράσινο pregame πάρτι που θα σηματοδοτήσει και την έναρξη της νέας εποχής του κεντρικού συνδέσμου. Ευχόμαστε στους οργανωμένους μας και στα παιδιά που ανάλαβαν τη διαχείριση καλές καταπράσινες δουλειές. Εμείς θα στηρίξουμε αυτή τους την προσπάθεια και ευχόμαστε να δούμε το σύνδεσμο να σφύζει από ζωή, και να γίνει ένα καταπράσινο στέκι που θα χαίρονται και θα απολαμβάνουν όλοι