Δημοκρατικές διαδικασίες!


Στις 11 του Απρίλη η πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη Εκλογική Γενική Συνέλευση του σωματείου μας. Σαν ιστοσελίδα αλλά πάνω από όλα σαν οπαδοί αυτής ομάδας που ανησυχούν για το μέλλον του σωματείου μας θέλουμε να τονίσουμε την επιτακτικότατη ανάγκη αυτή η εκλογική διαδικασία να μην αφήσει σκιές να πλανούνται πάνω από το όποιο αποτέλεσμα

Απαιτούμε και ζητούμε αυτά που θα έπρεπε να ήταν ευκόλως εννοούμενα. Συγχωρήστε μας για το θράσος μας αλλά έχουμε δει πολλά και ζήσαμε ακόμα πιο πολλά για να επαναπαυθούμε πιστεύοντας ότι όλα θα κυλήσουν σύμφωνα με τις διαδικασίες. Ζητάμε σωστές δημοκρατικές διαδικασίες την μέρα των εκλογών. Χωρίς καλπονοθείες, χωρίς μαγειρέματα και αμφισβητήσεις με παρατηρητές από τους υποψήφιους συνδυασμούς να το διασφαλίζουν.

Ζητάμε το μητρώο μελών του σωματείου μας να παραδοθεί σε όλους τους υποψηφίους ούτως ώστε να διασφαλίσουμε πως κανένας ουρανοκατέβατος «Ομονοιάτης» δεν θα παρουσιαστεί στις πιο κρίσιμες εκλογές και να καθορίσει το αποτέλεσμα. Ζητάμε να μάθουμε αν υπάρχει καν αυτό το μητρώο σε ηλεκτρονική μορφή ή αν έχουμε καταγραμμένα τα μέλη μας σε καμιά απλή φυλλάδα.  Ζητάμε να μάθουμε ποια από αυτά τα μέλη βάση καταστατικού πρέπει να διαγραφούν λόγο των μη τακτοποιημένων εισφορών του και μέχρι πότε δικαιούνται να τις τακτοποιήσουν για να πάρουν δικαίωμα ψήφου, αν δικαιούνται.

Απλά και αυτονόητα. Και οποιοσδήποτε προσπαθεί να μας κατηγορήσει για σκοπιμότητες να του πούμε αλλού αυτά. Δεν είναι σκοπιμότητες είναι οι ανάγκη των καιρών, αυτών των μαύρων καιρών που μας ρίξατε. Για αυτό πείτε μας ότι γουστάρετε. Εσείς μα κάνατε να αμφισβητούμε τα πάντα που συμβαίνουν στην ομάδα μας, και τολμήστε να μας αδικήσετε αν τολμάτε. Είναι το ελάχιστο που ζητάμε σε τέτοιους καιρούς που διανύει το σωματείο μας. Κανονικά με τέτοια κατάντια που μας φέρατε θα έπρεπε να σας είχε πάρει ο κόσμος με τις κλωτσιές και όχι απλά να καθόμαστε να σας ζητάμε δημοκρατικές διαδικασίες.

Υ.Γ Κάτι μας λέει πως οι πληρωμές την τελευταία στιγμή για να τακτοποιηθούν οικονομικά κάποια ανενεργά μέλη θα ακουμπήσουν ποσό ρεκόρ!

Υ.Γ Μέσος όρος των τελευταίων συνελεύσεων 200 με 300 άτομα. Προβλέπουμε αυτό το νούμερο να τριπλασιαστεί τουλάχιστον στις εκλογές…