Έδωσε μια υπόσχεση σήμερα ο Ν. Χαραλάμπους

235

Αρκετά ενωτικός ακούστηκε σήμερα σε δηλώσεις του στον Άστρα ο Ν. Χαραλάμπους. Μάλιστα προς το τέλος της συζήτησης είπε πως θα προσπαθήσει να καλέσει καταστατική γενική συνέλευση για να μπορούν να ψηφίσουν και μέλη που θα γραφτούν τώρα και δεν έχουν συμπληρώσει 3 μήνες. Μπορεί να είπε και πολλά στα οποία δεν συμφωνούμε πλήρως, ωστόσο θα κρατήσουμε ως δείγμα καλής θέλησης την υπόσχεση που έδωσε πως θα προσπαθήσει να καλέσει καταστατική συνέλευση για να εγκριθεί η περίπτωση να έχουν δικαίωμα ψήφου τα νέα μέλη.

Ακούστε όλη τη συζήτηση του Ν. Χαραλάμπους στον Άστρα

Όπως είπε και ο ίδιος ο κόσμος θα πάψει να “μουρμουρά” όταν τα λόγια γίνουν πράξεις και με αυτό το τρόπο έδωσε την καλύτερη πάσα στον εαυτό του να τηρήσει μια υπόσχεση που έδωσε πριν κλείσει τη συζήτηση. Αν αυτή η υπόσχεση γίνει πράξη, τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κερδίσει αρκετή από την χαμένη της αξιοπιστία προς τον ίδιο της το κόσμο. Ανακοινώνοντας μάλιστα την Γενική ΕΚΛΟΓΙΚΗ Συνέλευση σε ώρα και ημέρα εργάσιμη, λες και δεν θέλουν το κόσμο να είναι παρών, ο κόσμος έχει απηυδήσει κυριολεκτικά αγαπητέ Νίκο και είναι κάτι που πρέπει να συζητηθεί άμεσα από την Διοίκηση.

Σήμερα στο ραδιόφωνο ο κύριος Νίκος Χαραλάμπους μίλησε με ωραία λόγια που χαϊδεύουν τα αυτιά του κόσμου. Μπορεί αυτή τη φιλοσοφία να την κάνει και στην πράξη; Μπορεί να αποδείξει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ άνοιξε τις πόρτες και ΘΕΛΕΙ το κόσμο να εγγραφεί ως μέλος; Μπορεί η διοίκηση να καλέσει καταστατική συνέλευση άμεσα και να πετύχει τα πιο κάτω.. ;

  • Αισθητή μείωση της συνδρομής των μελών (εν μέσω χαόδες οικονομικής κρίσης)
  • Δικαίωμα ψήφου των νέων μελών από την πρώτη ημέρα
  • Πλάνο για πιο προνομιακή συνδρομή των μελών

..και παράλληλα να οργανώσει εκστρατείες σε αυτές τις 70 ημέρες πριν την εκλογική συνέλευση με στόχο να εγγραφούν χιλιάδες νέα μέλη σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο; Αν ο κύριος Ν. Χαραλάμπους μπορεί να μπει μπροστά σε μια τέτοια προσπάθεια, μια τέτοια πρωτοβουλία τότε θα μας πείσει και εμάς πως υπάρχει ακόμη ελπίδα για να σώσουμε αυτό το Σωματείο.

Στα θετικά επίσης πως έγινε παραδοχή εκ μέρους του Ν. Χαραλάμπους για τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς που γίνονται μέχρι σήμερα, ενώ χαρακτηριστικό ήταν και το σχόλιο του:

“Εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμη τα προβλήματα εκεί, δηλαδή ένα απλό παράδειγμα, Υπάρχουν παίκτες ΑΚΟΜΗ που είναι ακριβοπληρωμένοι, με μεγάλα ψηλά συμβόλαια, λανθασμένα βεβαίως συμβόλαια, τα οποία μας κυνηγούν μέχρι σήμερα. Και αν εμείς πρέπει να απαλλαγούμε από αυτά, πρέπει να δεσμευόμαστε να πληρώνουμε -αφού κάνουμε διακανονισμούς από τους οποίους κερδίζουμε πολλά χρήματα, αλλά είναι πάρα πολλά και οι υποχρεώσεις και τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί μέσα από αυτές τις συναλλαγές- Θεωρούμε ότι ΠΡΕΠΕΙ να βγει μια χριστή διοίκηση, πρέπει να ξαναμπούμε δυνατά, να στηρίξουμε, να ξαναφτιάξουμε αν είναι δυνατόν μια νέα πορεία σε αυτή την ομάδα, από ανρθώπους με ΟΡΑΜΑ, από ανθρώπους με ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ, ΑΓΑΠΗ και πάνω απ’ όλα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ“.

Με λίγα λόγια ο Ν. Χαραλάμπους συμφώνησε με το κόσμο της ομάδας που φωνάζει εδώ και καιρό πως πρέπει να αφήσουν ορισμένοι, το νέο αίμα να μπει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, να δουλέψει με δύναμη, νιάτα, πάθος, θέληση, όραμα, τσαμπουκά, πείσμα, ποδοσφαιρικό εγωισμό, και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ για να επαναφέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην φυσική της θέση. Αυτό είναι και μια πάσα για σένα τον ίδιο κύριε Νίκο. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να κάνεις πράξη αυτά τα λόγια που είπες σήμερα, οφείλεις να στηρίζεις απ’ έξω μια νέα προσπάθεια που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει από νέους ανθρώπους, χωρίς παρελθόν που να επιτρέπει στο κόσμο να κρίνει τις προθέσεις τους από κομματικές σκοπιμότητες και προσωπικές ατζέντες.