Να την νιώσει και πάλι δική του ο κόσμος

182

Φιλοξενούμε σήμερα στις κύριες ειδήσεις της σελίδας μας, άποψη αναγνώστη, σε συνέχεια του κειμένου μας σχετικά με την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ σωτηρία του Σωματείου και την επιστροφή της βασίλισσας στο ΛΑΟ της. [Το άρθρο μας για τα μέλη]

Σε συνέχεια του άρθρου μας για τα 10 000 μέλη ο φίλος αναγνώστης γράφει τα πιο κάτω

Εγγραφή μέλους στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Σε συνέχεια της εισήγησης σας με την οποία είναι η μόνη διέξοδος που προσφέρεται με την εγγραφή τουλάχιστον 10000 μελών θα ήθελα να προσθέσω τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει υλοποιήσιμο στην κοινωνία κρίσης που ζούμε σήμερα και όχι μόνο.(για την εγγραφή μελών).

Η Βασίλισσα μας όπως όλοι γνωρίζουμε γεννήθηκε μέσα από τις πιο αντίξοες συνθήκες και μεγαλούργησε στηριζόμενη αποκλειστικά στον λαό της τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στηριζόταν και είχε γερές βάσεις σε όλα τα τοπικά σωματεία όλων των προαστίων και χωριών της Κύπρου. Υπήρχε σε κάθε τοπικό σύλλογο ανεπίσημα μια ομάδα ανθρώπων που οργάνωνε είσπραξη εισφορών, εκδρομές για τα εκτός έδρας κτλ πράγμα που σήμερα έχει εξαφανιστεί λόγω της απάθειας κάποιων που μόνη τους έννοια ήταν η καρέκλα και κατάντησαν την Βασίλισσα την ομάδα των λίγων που νομίζουν πως τους ανήκει.

Το σχέδιο που λέτε για τα 10000 μέλη είναι εφικτό με την δημιουργία τουλάχιστον 60-70 τοπικών επιτροπών που θα προέρχονται από τα τοπικά σωματεία. Αυτά τα τοπικά σωματεία αποτελούνται από άρρωστους Ομονοιάτες που πέρσι όλα ανεξαιρέτως έκαναν τοπικούς εράνους και συνεισέφεραν στην σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Να δημιουργηθούν επιτροπές με συνεργασία των τοπικών σωματείων ανα περιοχή(π.χ Καιμακλί-Παλλ/σα-Αγλαντζία στα οποία έχουμε τα σωματεία ΠΡΟΟΔΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΗΣΣΗ-ΑΤΛΑΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ Β.ΠΟΛΟΥ) τις οποίες θα απαρτίζουν 2-3 άτομα από τα προαναφερόμενα σωματεία και θα έχουν την ευθύνη για την εγγραφή και είσπραξη μελών.

Αν δημιουργηθούν 60 επιτροπές παγκύπρια με στόχο τα 150 μέλη άνα περιόχη τότε τα 10000 μέλη τα αγγίζουμε σε ένα μήνα. Αυτές οι επιτροπές θα έχουν άμεση επαφή με το ΔΣ και αν είναι ακόμα δυνατό κάποιοι να συμμετέχουν σε αυτό. Με αυτό τον τρόπο ο κάθε Ομονοιάτης θα έχει ενεργό ρόλο και θα ακούεται και πιο εύκολα η άποψη του με το να περιμένουμε από το ΔΣ και ένα σύνδεσμο φιλάθλων σε κάθε πόλη να συμμετάσχει ενεργά σε αύτη την κοινωνία κρίσης νομίζω κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και δεν μας σώζει τίποτα.

Πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να ξαναδώσει όραμα στον ταλαιπωρημένο κοσμάκη και να την νιώσει και πάλι δική του αρπάζοντας την από τους διάφορους χαραμοφάηδες. Μόνο με την ενεργή συμμετοχή όλων έχουμε σωτηρία. Πρέπει να ξαναγεννηθούμε σε όλη την Κύπρο και μέσα από τα δικά μας τοπικά σωματεία.

Με την εμπλοκή των τοπικών μας σωματείων κερδίζουμε και άλλα πολλά. Το κυριότερο πλην οικονομικού είναι ότι όλα διαθέτουν ποδοσφαιρική ομάδα με τόπακες νεαρούς πλέον ποδοσφαιρίστες και με μια καλή οργάνωση μπορούν να γίνουν και πάλι ο αιμοδότης της ΟΜΟΝΟΙΑ σε ποδοσφαιρίστες. Αυτό είναι μεγάλο θέμα το οποίο κατέχω προσωπικά και έχω απόψεις της οποίες θα σας στείλω με πλήρη ανάπτυξη σύντομα.

Φιλικά
ΧΒ (Μέλος Ομόνοιας και μέλος Δ.Σ τοπικού σωματείου)