Κέρδισε με 5-0 η ΟΜΟΝΟΙΑ


Κέρδισε με 5-0 η ΟΜΟΝΟΙΑ

Κόντρα σε μια αδύνατη Αλκή η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε 5 γκολ και επέστρεψε στις νίκες μετά τις 2 ντροπιαστικές ήττες από απόλλωνα και αελ. Δυστυχώς το κλίμα στην ομάδα είναι τέτοιο που η άνετη νίκη περνάει σε δεύτερο πλάνο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα, και δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση. Ένα παιχνίδι με 4 γκολ και 5 δοκάρια δεν χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βέβαια πέτυχε 5 γκολ, το ένα με πέναλτι τύπου αποέλ, από αυτά που δεν θέλουμε και δεν γουστάρουμε να μας σφυρίζουν. Αν μη τι άλλο ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδειξε την διαφορά του από τους υπόλοιπους, αποδοκιμάζοντας έντονα τον διαιτητή του αγώνα για τη σκόπιμη του ενέργεια να τιμωρήσει και με κόκκινη κάρτα τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Αλκής.

Δεν γεννηθήκαμε χθες, αυτό το θέατρο το βλέπουμε κάθε χρόνο τέτοια περίοδο. Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ βγει για τα καλά εκτός διεκδίκησης των στόχων της, ξαφνικά ένα ανύπαρκτο πέναλτι, ή ένα γκολ οφφσάιντ θα μετρήσει κανονικά και από το πουθενά, η ευνοημένη της παρέας η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό το θεατράκι να το πουλήσετε σε άλλους σκουλήκια.

Για την ιστορία τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Γκικίεβιτς, Πλατινί, Σερζίνιο, Μαργκάσα, Σκέμπρι. 2 δοκάρια είχε ο Μαργκάσα, 2 ο Σκέμπρι και 1 ο Πλατινί.

Αναγκαστική αλλαγή έγινε νωρίς στον αγώνα ο Φερνάντες του οποίου η κατάσταση θα εξεταστεί αύριο, ενώ μετά από 2 ολόκληρους μήνες επιστροφή στη δράση είχαμε σήμερα για τον Γιώργο Εφραίμ.

Κάποια άλλα μικρά μικρά:

Ελάχιστος ο κόσμος στο ΓΣΠ. Δεν θύμιζε σε τίποτα παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση και για τον ηγέτη της άμυνας Αντράντε

Αποδοκιμασίες στον Αλαμπί από μερίδα κόσμου

Επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ