Η ανάγκη για νέα μέλη


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την ανάγκη από νέα άτομα, καινούργια μυαλά και νέες ιδέες για να προχωρήσει και πάλι σε νέες χρυσές σελίδες στην ένδοξη ιστορία της. Ευθύνη για την σημερινή οικονομική κατάσταση και την ντροπιαστική συγκομιδή τίτλων τα τελευταία χρόνια έχουν οι διοικητικοί χειρισμοί. Δυστυχώς για αυτούς τους χειρισμούς πληρώνουμε ΟΛΟΙ, ακόμα και αυτοί που δεν είχαμε λόγο στις αποφάσεις που κατέστρεψαν το Σωματείο μας. Αυτή η ευθύνη βαραίνει πολύ περισσότερο και ο μόνος τρόπος να αντιδράσουμε είναι η εγγραφή μας ως μέλη του Σωματείου.

Για να αλλάξει αυτό το σκηνικό οφείλουμε όλοι να ξεκινήσουμε από το μηδέν μια μεγάλη, τιτάνια προσπάθεια με στόχο την ριζική αναβάθμιση του Σωματείου μας και τον εκσυγχρονισμό του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας έχει ανάγκη και ο καλύτερος τρόπος να την βοηθήσουμε είναι ως ενεργά της μέλη.

Κατανοήστε την μεγάλη σημασία που κρύβεται πίσω από τα μέλη και θυμιθείτε κάθε φορά που φωνάζετε για τα προβλήματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, για τους κακούς χειρισμούς, για τις λανθασμένες ή βιαστικές αποφάσεις την φράση:

“τα λιγοστά μέλη έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο Δ.Σ να συνεχίσει το έργο του”

Αυτή η απόφαση πρέπει να ανήκει σε χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑτες και όχι σε λίγους.

  • Αν είσαι πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας και έχεις συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σου μπορείς να υποβάλεις αίτηση για να εγγραφής ως μέλος στην αγαπημένη σου ομάδα.
  • Τα μέλη του σωματείου έχουν το δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται σε όλα τα σώματα.
  • Η υποχρέωση των μελών είναι η ετήσια συνδρομή τους η οποία καθορίζεται στο ποσό των 15 ευρώ/μηνιαίως. Μέλη του Σωματείου που είναι ανάπηροι ή συνταξιούχοι του σχεδίου Κοινωνικών Ασφαλίσεων θα πληρώνουν 5 ευρώ/μηνιαίως.
  • Πρόσωπο το οποίο εγγράφεται για πρώτη φορά, πληρώνει το ποσό των 30 ευρώ ως δικαίωμα εγγραφής και συνδρομές για τρεις μήνες.

Αριστερά στη σελίδα μας μπορείτε να βρείτε ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η καλύτερη ΕΙΣΦΟΡΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ προς το Σωματείο είναι η ενεργή συμμετοχή. ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ