Έχουμε δρόμο παίδες


Έλα ρε παίδες, τι μου γενέσθαι?

Είπα να αγιάσω και εγώ σαν πράσινος διαβολάκος που είμαι αλλά δεν με αφήνει κανείς. Ολίγον τι, την μυρίζομαι την πουστιά, σαν καλός διαβολάκος που είμαι. Δεχτείτε το ως ένα από τα χαρίσματα μου.

Και βάση των 2 καλών μου αντενών που διαθέτω τα κύματα των ψεμάτων έρχονται και κτυπάνε κατευθείαν στον εγκέφαλο μου και με ενοχλούνε.

Αφορμή για το συγκεκριμένο μου άρθρο τα συμβάντα που μας πέρασαν. Στη τελευταία συνεδρία που έδωσαν το παρόν τους ο Μυλων-ΑΣΣ και ο Τσακράρης βούιξε ο τόπος περί αποχώρησης 2 παικτών μας. Μάλιστα αυτές οι πληροφορίες ήρθαν στα αυτιά μου από άτομα που ήταν παρών στη συνεδρία.

Μετά και το ΝΤΟΥ του ΛΑΟΥ αυτοί οι 2 παραιτήθηκαν και οι αποχωρήσεις δεν έγιναν ποτέ.

Εμένα η απορία μου είναι, αυτοί οι 2 δηλαδή έκαναν ότι ήθελαν μόνοι τους χωρίς να ρωτάνε κανένα? Ε μα μαθηματικά έτσι βγαίνει, εκτός και αν οι της Διοίκησης αποφάσισαν να θυματοποιήσουν 2 παίκτες για να σωθούν.

Είτε την μια ερμηνεία πιάσω είτε την άλλη μιλάμε για εγκληματίες !! Αυτοί μας διοικούν… Και επειδή βλέπω να επόκατσεν λίο η οργή του ΛΑΟΥ με μνήμη χρυσόψαρου, να πω πολύ απλά πως τα πρωτοπαλίκαρα του Μαστραππά εν ακόμα μέσα στο συμβούλιο και κατέχουν και τρανές θέσεις !! Εν ξέρω για εσάς αλλά εγώ απαιτώ την παραίτηση όλων, όσων ευθύνονται για την κατάντια της ομάδας μας.

Και για να σας προλάβω, ναι εν να μπω εγώ, οκ καράολοι?

Πάμε και στον Τσακράρη (ναι ετσάκρισες μας όπως και ο προηγούμενος σου). Τόσα ψέματα σε μια ανακοίνωση δεν έχω δει ούτε σε μυθιστόρημα. Και επειδή θα γίνω βαρετός θα βάλω μόνο τα τοπ σου.

Το υφιστάμενο Δ.Σ. έχει την ατυχία να εργαστεί κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες στην ιστορία του Σωματείου, καθώς κλήθηκε να διαχειριστεί μία ομάδα που ήταν έτοιμη να καταρρεύσει.

Το υφιστάμενο Δ.Σ. που κατά το πλείστων του ήταν παρών και στο προηγούμενο Δ.Σ. δεν είχε την ατυχία αλλά ήταν η αιτία. Εμείς είχαμε την ατυχία να σας έχουμε εκεί σαν συμβούλιο και εμείς είμαστε Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που δεν κατέρρευσε αυτή η ομάδα.

Επιλέξαμε τον δύσκολο δρόμο να διατηρήσουμε ανταγωνιστικό ρόστερ, να μειώσουμε μισθούς, να κρατήσουμε καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας, είχαμε σωστή διαχείριση των αποδυτηρίων με παίκτες, προσωπικό και προπονητές που είχαν σοβαρές οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ είχαμε προχωρήσει και σε μειώσεις απολαβών

Ανταγωνιστικό ρόστερ? Δεν έχουμε ούτε για βασικούς παίκτες, όχι για αλλαγές. Να κρατήσουμε καλό κλίμα? Απού φύει φύει. Σωστή διαχείριση αποδυτηρίων? Δαμέ εν δέχεται κανένας να μπει αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Παραιτούνται μεσοσεζόν ο ένας μετά που τον άλλον, χωρίς να ζητούν καν τα λεφτά τους. Προπονητές? Σόρρι??? Μιλάς για τον Λάρκου οξά τον Σαβέβσκι?

Σε αυτό το χρονικό διάστημα της θητείας του υφιστάμενου Δ.Σ. έχουμε οριοθετήσει διαδικασίες στον μηχανισμό λειτουργίας του Σωματείου, κυρίως για τις μετεγγραφές, ούτως ώστε για όλα να υπάρχει διαφάνεια και ανάληψη ευθύνης

Διαφάνεια ρε παιθκιά λαλεί. Δεν ξέρουμε για ΚΑΝΕΝΑ μας παίκτη, με τι συμβόλαιο τον εκλείσαν, για ποια διάρκεια, για πόσα χρήματα, αν είναι σπαστό κτλ. ΤΙΠΟΤΕ, αλλά υπάρχει διαφάνεια. Εν ο νους σου που εν διάφανος. Μηχανισμούς λειτουργίας εννοείς το τηλέφωνο σου που κτυπά κλίση στον Καραβίδα? Ένεν ο Νικόλας που ελάλε προχτές ότι εκάμετε ότι εθέλατε ακόμα και με τον Φερναντές ενώ εδιαφωνούσε?

Χειριστήκαμε με επιτυχία διακοπές συμβολαίων, φέραμε έσοδα στο Σωματείο με αξιοποίηση ποδοσφαιριστών μας

1 μέρα μετά την ανακοίνωση του ήρθε ο Μπουθόν να θέλει λεφτά. Φέρατε έσοδα στο σωματείο από ξεπούλημα των καλύτερων μας ποδοσφαιριστών. Σπούγκιν, Χριστοφή, Σοάρες, Άλβες… ΈΛΕΟΣ ρε Τσακράρη, έλεος λέμε.

Επίσης, καταφέραμε να εφαρμόσουμε στο ακέραιο το πλάνο του προπονητή μας

Όι, όι, ένα είβα δαμέ πάει σου και πρέπει να ήσουν ντίρλα για να έγραφες έτσι μαλακίες.

Όμως, στα δύσκολα φάνηκε ότι είχαμε δυσκολίες.

Στα εύκολα τί να σε κάμω ρε διάφανε?

Δυστυχώς φίλοι μου, δεν πετύχαμε και πολλά. Ο εχθρός βρίσκεται εντός των πυλών ακόμη και θα συνεχίσει το έργο του. Σας παρακαλώ, όσοι νοιάζεστε και μπορείτε οικονομικά, συμπληρώστε την αίτηση για μέλος του σωματείου μας.

Εκεί είναι το μοναδικό τους φρούριο, εκεί πρέπει να γίνει και η τελευταία μάχη. Και για να κερδηθεί η μάχη χρειάζεται να είμαστε πολλοί. Αλλιώς θα μικρύνουν το σωματείο μας ακόμη περισσότερο.

Την τελευταία 10ετία η ΟΜΟΝΟΙΑ μετράει ένα πρωτάθλημα, 30 εκατομμύρια (άστε που δεν είχαμε να δώσουμε και έγιναν 14, υποσχέθηκαν άλλες συμφωνίες) χρέη, μια ομάδα που παραπαίει και αυτός και οι δίπλα του μιλάνε για επιτυχημένη διοίκηση.

Λένε, η καλύτερη απάντηση σε ένα πελλό είναι η σιωπή. Ε δεν θα σιωπήσω… γιατί άλλο ο πελλός και άλλο ο βαλτός.