Nτροπή και αηδία


Βήμα Φιλάθλου

Βήμα Φιλάθλου

Ντροπή και αηδία που αυτός ο άνθρωπος ήταν Πρόεδρος της λαοφιλέστερης ομάδας της Κύπρου, του πάθους και της λατρείας μας. Βόθρος και δυσοσμία η κάθε λέξη που ξεστόμισε στο «κύκνειο του άσμα» ο πρώην, επιτέλους, Πρόεδρος  της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στο παραλήρημα του «κυρίου» Μυλωνά, στην τελευταία συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για να μας εξηγήσει τους λόγους που αποχωρεί- λες και δεν είναι ευδιάκριτοι- η ΘΥΡΑ 9 απάντησε με τη δικιά της φωνή, δηλαδή με τα πανό στο γήπεδο, στον αγώνα της ομάδας κόντρα στη Σιόν.

Επειδή όμως ο «κύριος Μυλωνάς, ή ο «Στέλιο μου» και ο «Πρόεδρε μου» κατά τους δημοσιογράφους που παρέστησαν στη συνέντευξη, καταναλώθηκε πέραν του κανονικού σε μια ανελέητη προπαγάνδα εναντίον των οργανομένων, οφείλουμε να απαντήσουμε σε μερικά:

Ναι πολεμήσαμε και την παρούσα και την προηγούμενη και την προ-προηγούμενη. Πολύ καλά τα είπες «Στελλάρα», μόνο που δεν μας είπες και που είναι το κακό; Ποιο; Ότι δεν μας έκανε ο σχεδόν παρόμοιός σου Δώρος Σεραφείμ; Που μας κατάντησε να παίζουμε με παίκτες επιπέδου Βέιγκα, όπως εσύ με παρόμοιούς του, ονόματα να μην λέμε, το ρόστερ είναι γεμάτο! Που δεν μας έκανε ο Μιλτιάδης Νεοφύτου που έπνιξε την Ομόνοια στα χρέη;

«Δεν αλλάζουν», λέει ο Στελλάρας, «είναι οι ίδιοι, πάντα ζητάνε από τη διοίκηση να φύγει». Αμ δεν στα είπανε καλά… Εμείς τασσόμαστε ενάντιοι, στους ενάντιους της Ομόνοιας. Όπως εσύ, όπως ο Μιλτιάδης, όπως και ο Σεραφείμ, όλοι σας χαίρατε αρχικά της εμπιστοσύνης μας. Ή τουλάχιστον της στήριξής μας. Όταν βλέπαμε ότι οι κινήσεις σας ήταν καταστροφικές για την Ομόνοια, δεν μας έμενε άλλη επιλογή, πέραν του «πολέμου», όπως αγωνιζόμαστε εναντίον όλων των εχθρών της ΟMONOIΑΣ. Το έργο όλων σας είναι γραμμένο με τα μελανότερα χρώματα στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Μάλλον εσάς θα πρέπει να παραξενέψει πως στο διάολο μαζευτήκανε τόσες ανίκανες διοικήσεις διαδοχικά, τα τελευταία 20 χρόνια. Οι ανίκανοι ασφαλώς και είναι απέναντι μας, μας κάνουν μόνο οι πιο ικανοί, γιατί αυτό είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μέσα στην απέραντη λαοθάλασσα του ΟΜΟΝΟΙΑτικού κόσμου, σίγουρα θα υπάρχουν και 10 μυαλά που να μπορούν να διοικήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στις κλειστές και στενές αίθουσες όμως που εσείς διορίζεστε, φαίνεται ότι η ικανότητα στερεύει….Αυτό αποδεικνύεται από τις επιλογές των τελευταίων 20 χρόνων,καθώς και των έργων που έχουν να δείξουν οι εκάστοτε διοικήσεις.

Ζητά λέει, ο κυρ- Στέλιος, από την επόμενη διοίκηση να έχει ως πρώτο μέλημά της, με λίγα λόγια, τον έλεγχο ή τη διάλυση των οργανομένων. Το ότι το όνειρό του, μπορεί να εξελιχθεί σε εφιάλτη του, δεν θα το σχολιάσουμε και θα το προσπεράσουμε… Αυτό όμως που μας κάνει υπέρμετρη εντύπωση, είναι η θρασύτητα αυτού του «κυρίου». Όπως και των δημοσιογράφων από κάτω που συμφωνούσαν. Να μας κλείσουν γιατί; Για να μπορεί ο επόμενος ανίκανος να συνεχίζει το καταστροφικό έργο ανενόχλητος; Ε αυτό δεν θα γίνει ποτέ; Είτε σαν ΘΥΡΑ 9 είτε σαν άτομα, θα είμαστε κάτω από το χώμα για να εμποδίζουμε να καρφωθεί η ταφόπλακα που σπρώχνετε…

Α.Π