Σηκώνει μεγάλη ανάλυση


Θα χρειαστεί ώρες να πάρουμε τις δηλώσεις του κ. Μυλωνά από το βίντεο που ανάρτησε το omonoianews και να τις αναλύσουμε. (δείτε εδώ).

Φανερή η πικρία του κ. Μυλωνά αλλά και η προσπάθεια του να πείσει για την ειλικρίνεια του. Δηλαδή σύμφωνα με τον ίδιο αφήνουμε πίσω όλα τα λάθη που έγιναν και φτάσαμε στα 30 πόσα εκατομμύρια πριν 2 χρόνια και σύμφωνα με τον κ. Μυλωνά οφείλουμε να στηρίξουμε αυτούς που ΕΚΑΝΑΝ τα χρέη και να μην τους επιβαρύνουμε με περισσότερα χρέη όπως πρόστιμα της ΘΥΡΑΣ 9 και τα λοιπά.

Δηλαδή με απλά λόγια, αναγνωρίζει ο κ. Μυλωνάς τα λάθη που έγιναν, αναγνωρίζει τα εγκλήματα αλλά καλεί τον κόσμο να εμπιστευτεί τους ίδιους ανθρώπους για να ξελασπώσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ από τα χρέη.

Συνεχόμενες κατηγορίες για τους οργανωμένους αλλά και γενικότερα τον κόσμο που εμείς θεωρούμε πλειοψηφία σε αντίθετα με τον κ. Μυλωνά. Και όλα αυτά μετά από τα κατορθώματα σύσσωμου του ΟΜΟΝΟΙΑτικου κόσμου που οδήγησε με μπροστάρη τολμούμε να πούμε τους οργανωμένους αλλά και τις ιστοσελίδες που κατηγόρησε ο κύριος Μυλωνάς, στην εκστρατεία διάσωσης της μεγάλης ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τα εγκλήματα των ιδίων. ..

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του μάγκες..