Hoolifan: “H παράφωνη χορωδία”


Έλα χωρκανοί πως πάμε όλα καλά να σχιέρουμε? Mα ήντα καλά ρε φίλε μου πίνουμε φάρμακα ενδιάμεσα που τα φάρμακα τζαι πουπάνω πανατόλ ήντα που να γίνει με τούτη την ομάδα.

4 κομμάθκια που το φυγά. Ρε ούτε ο Γιαγκουδάκης εν θυμάται πότε ήταν η τελευταία φορά που έβαλε τέσσερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ρε τζαι λαλείτε μου να το χωνέψω???

Τζαι λαλούν σου ντάξει ρε πελλέ εν είχαμε τύχη, επαίξαμεν τους μάππα αλλά εν μας ήθελε. Ωραία ρε γαμώτο. Που εν να θωρεί το παιδί μου τα στατιστικά μετά που 30 χρόνια τζαι να δει εκείνη τη παραφωνία μέσα στην έδρα μου εν να του πω έννεν τίποτε γιε μου ήμασταν άτυχοι κάμε ότι εν το θωρείς.

Ξυπνάτε μερικοί. Η ιστορία γράφεται δεν ξεγράφεται. Τζαι τούτη των τελευταίων χρόνων εννεν παραφωνία τωρά που το σκέφτομαι, εν ολόκληρη χορωδία που γάρους που αγκανίζουν το Μακαρένα! Ούτε το κομμάτι ΕΕΕΕΕεεεεεεεεεε Μακαρένα εν λαλούμε σωστά!

Τζαι η μαλακία που μας δέρνει εμάς τους ΟMONOIAτες είναι ότι αντί να αλλάξουμε την χορωδία με τους γάρους…..αλλάσουμεν τους το τραγούδι!!!

Still fuckin donkeys re όπως και να τους δεις Celine Dion δεν γίνονται γαμώτα!!!

Και μιλώ για όλο το πακέτο. Διοίκηση, παίκτες, προπονητές.

Ξεχάνεις ρε ΟMONOIAτη μου, ξεχάνεις εύκολα και γρήγορα. Εν η άτιμη η φτανή η καρκιά σου που σε κάμνει έτσι. Είσαι καλόκαρδος λαός. Αν ήσουν γαουρόσπορος όσο παράξενο τζαι να σου ακούετε εν θα χρωστούσες τόσα τωρά ούτε ήταν να ήσουν σε έτσι κατάντια

Εν θα σου έπαιρνε 5 χρόνια να καταλάβεις τον ένα τζαι τον άλλο ήντα που κάμνουν πας τη ράσχη σου. Άτε μεν μιλάς ρε Hoolifan τζαι αλλάξαν τα πράματα, εκάμαμε το 1-0 με τον Άρη στο 80 με πέναλτι και πάμε για μεγάλη νίκη…
Εν θέλω να αγχώνεστε πάντως.

Έκλεισεν ο Φερναντές ρε κοπέλια!

Σοβαρά μπορεί να εν ο μόνος παίκτης που έκλεισε… 5 φορές στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ε μα επρίσετε μας τα. Κλειστός ο Φερναντές, σκαλώνει του Φερναντές, έρχεται για υπογραφές ο Φερναντές, στο περίμενε ο Φερναντές, κλειστός ο Φερναντές.

Χμ…….κάτι μου λέει ότι θα τον πάρουμε τελικά

Πήγαμε να καθαρίσουμε τζαι τον Άρη μεσοφτόμαδα παρολίο να μεν φύουμε που το γήπεδο

Τζαι ναι δεν ήταν που την κίνηση.

Ούλλοι τζι ούλλοι όσοι επήαμε, έφκαινε τζαι δεν έφκαινε ο μισθός του Αλαμπί.

H μόνη ομάδα που τα στατιστικά της ευστοχίας της σε απευθείας φάουλ….παίζει να εν καλύτερα που τα ποσοστά ευστοχίας της στα πέναλτι

Σοβαρομιλώ. Σε μια φάση εσφύρισε ο διαιτητής φάουλ οριακό στην περιοχή τζαι εφώναζα « Έξω!! Ήταν έξω!!!». Κανεί πέναλτι !!!

Εν κάμνουμε μάνα μου είμαστε τραγικοί

Ρε για να καταλάβετε ως τζαι μωρά που σύρνουν τες μάππες μέσα εν έχουμε καλά.

Εν αστειεύκω. Ως τζαι τα ball-boys εσύρναν δκιο δκιο τες μάππες μέσα προχτές εσαντανώνουνταν.

Καλύτερη ατάκα που διάβασα. Άρης με ριγέ φανέλες 1 – Άρης με πράσινες φανέλες 0

Ο Εμπέμπα εν θα το πιστέψετε ήταν εντεκάδα. Έψαξα τον λόγο. Ξέρει Ισπανικά…

Α ρε Λοτίνα. Όποιος θωρεί το Λα Πατρόνα και όποιος έσχει τον Ιγκλέσιας αφίσα μες τα αποδυτήρια μπαίνει τζαι εντεκάδα γαμώ τα βάσανα μου μέσα

Ο Κυριάκου μου ξέρει τι να κάμει για να μεν ξαναχάσει τη θέση του έννε? Να πάει να τυπώσει φανέλες που να γράφουν που πίσω Χαρηθ να τον πάρει για ισπανό!

Ξέρετε τι δεν εκατάλαβα ποττέ στον ΟMONOIAτη. Το γνωστό « Τόσο ξέρει τόσο παίζει». Γιατί ρε φίλούθκια μου καλά, εγώ να είμαι ευχαριστημένος με τούτο?

Ασπούμε σοβαρά. Είδετε με να παίζω μάππα? Η μάππα μου εν του 2. Αν μου βάλεις φανέλλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αν με αππώσεις τζαι λίο τζιαμέ όπως κάμνω τη γραμμή πάνω κάτω πιάνω το 3,5. Μιλούμε εν σχεδόν το διπλάσιο από ότι ξέρω!!! Γιατί ρε παπάρα ΟMONOIAτη να είσαι ευχαριστημένος με το 3,5?

Παράδειγμα. Πάεις στο γκουρμέ εστιατόριο που σε έπρηξε η γκόμενα που θέλεις να πηδήξεις, παραγγέλλεις σολομό με σοταρισμένα άγρια σπαράγγια και πουρέ με σάλτσα από δαμάσκηνα και καρύδια. Για να πιείς παραγγέλλεις μια κρύα σαμπάνια Moet & Chandon Don Perignon και φέρνουν σου…….αυκά τηγανητά και μια FreeCola που το discount store. Ούτε καν original Coca Cola ! Τζιαι είσαι τζαι χάππι μαλάκα μου. Ξέρεις γιατί? Γιατί ο μάγειρας έβαλε τα….…δυνατά του!!!

Ααααααααααααααααααααααα τα χάπια μου!!!! OΧΙ εκείνα, τα άλλα, όχι τα μπλε, δίπλα. ΝΑΙ ΑΥΤA !!!

Μάνα μου ρε….όσο ξέρει μαειρεύκει, μεν κάμεις θέμα!

Αν με το κατάλαβες μάγκα μου επλήρωσες αυκά τηανητα 100 ευρώ το πιάτο!! Τζαι ούτε εγάμησες!!

Επίσης άλλο που δεν μπορώ να ξανακούσω. Εν παίζουν γιατί εν απλήρωτοι, κάμνουν τους τραυματίες…γιατί χρωστούν τους! Ε ό,ι ρε κοπέλια κανεί. Η Δίοικηση φταίει πρώτα για ούλλα και να πάσιν που τζιαμέ που ήρτασιν αλλά………… Κανεί!!!!

Κανένας να μεν περιπαίζει το Λαό . ΚΑΝΕΝΑΣ.

Το να παίζεις για να κερδίζεις δεν έχει να κάνει καμία σχέση με τις επιταγές και τα μηδενικά στο λογαριασμό. Είναι θέμα νοοτροπίας, είναι θέμα να το έσχεις μεσα σου, μες το DNA σου να είσαι γεννημένος νικητής, είναι βασικό ένστικτο, είναι η Σχιάρον Στόουν χωρίς σλιπάκι !!

Πέτε μου ρε. Εν η Σχιάρον ομπρός σας χωρίς σλιπάκι και εσείς εν τη αππιάτε ( σκιουσμι κορίτσια) γιατί ήσαστεν απιέρωτοι ρεεεεεε????

Εγώ ρε δεν δέχομαι να χάσω. Δεν μπορώ να χάσω. Πούποτε. Ρε να παίξω ταμπού με το γιό μου αν χάσω εν να στεναχωρηθώ που τα αλήθκεια ρε. Μπορεί να μεν του δώκω χαρτζιλίκι μια εφτομάδα. Να με δέρνει ο ρόκολος ρε?

Θέλω να δέρνω παντού και πάντα. Ρε να παίξουμε «όποιος φτύσει πιο μακριά» θα φτύνω ώσπου να πάθω αφυδάτωση για να σε δέρω.

Ρε τάπες να παίζουμε αν με δέρνεις θα τρώω δέκα κουθκιά Cheetos την ημέρα να συνάκσω άλλες να έρτω να σε ξαναπαίξω. Εκαταλάβες το point μου?

Πάω τζαι παίζω φούτσαλ, ούτε με πιερώνουν απεναντίας πιερώνω, και σφυρά το παιγνίδι να τελειώσει και πιάνει με το παράπονο θέλω να παίξω τζι άλλο, αν με βάλω το γκολ σκέφτουμαι το ούλλη τη νύχτα, αν φατσίσω την Δευτέρα πάω κουτσός κουτσός Τρίτη, Τετάρτη αλλά Πέμπτη περιπαίζω τον εαυτό μου ότι είμαι καλά για να ξαναπαίξω. Δεν μπορώ.

Βάλω την φανέλα μου, και ο παρέας μου απέναντι που φορεί διακριτικά πρέπει να ηττηθεί πρέπει να φάει να σπάσει πρέπει να γονατίσει πρέπει να τον νικήσω για να του αποδείξω την ανωτερότητα μου. Δεν μπορώ να δω την αντίπαλη στολή να πανηγυρίζει. Πρωτόγονο αίσθημα, άνθρωπος των σπηλαίων θα πείτε, αρρωστημένα πράματα. Δεν διαφωνώ.

Ξέρετε κάτι όμως ρε boys……..Τις πλείστες φορές κερδίζω.

Αν οι παικτες μας είχαν έστω και λίγο που τούτο το πρωτόγονο εγωισμό θα είχαμε τουλάχιστον 5 νίκες παραπάνω φέτος. Πάρτε το εγωιστικά γαμώ το κέρατο μου ρε να σε περιπαίζουν και εσύ να μεν παίζεις να τους σαπίσεις γιατί είσαι απιέρωτος?

Δέρτους κάβλιαστους τζια κάβλιασε τζαι τη διοίκηση που σε έχει στο περίμενε. Να είσαι μάγκας ρε, να τα κωλοσέρνεις, όχι να κρύβεσαι πίσω που φτηνές δικαιολογίες.

Να περιπαίζουν τους οπαδούς μου οι παίκτες του Άρη στο πρωτάθλημα τζαι να έρκουνται στο κύπελλο τζαι να μεν τους κάτσω 4 που το ημίχρονο ένα για κάθε οπαδό τους γαμώτο.

Άτε κανεί επαλάρετε με τζαι να πάω να φορίσω τους ττάππους μου έτσι όπως πάμε να σας κατεβώ στη προπόνηση!!! LOTINA POR FAVOR very good controlero με τη μπάλα let me play amigo!!!

Πάμε αλλού

Ο Νίκαρος ήπιε τα σκατς του πάλε και είπε μας την. “Historically we were always together” είπε με αγάπη στον πρωθυπουργό της Αγγλίας !!

Ε καλά ρε μαλάκα που μας τα πρήζετε τόσο καιρό. Το 55΄-59’ ήντα που ήταν τελικά….ερωτικό καβγαδάκι???

Εμάλλωσε ο Γρίβας και η Αλισαβού τζαι είπεν της bye bye from now on we ll be seeing other people? And by the way εγώ και οι φίλοι μου μπορεί να ανατινάξουμε κανένα αστυνομικό σου τμήμα έτσι για να το γιορτάσουμε??

Έκαμεν της τζαι την χαιρετούρα την ζαβή με το χέρι στην μετώπα? Eν που τζιαμέ που εφκήκεν η γνωστή φωτογραφία?

Άγια ολάν πιε τζαι κανένα tea όχι μόνο whiskey!! Πισκάλα τζαι το Μπικ Μπεν του κώλου σου μαλάκα τζαι η ώρα δώδεκα που να φκει τζαι ο κούκος πισκάλα τον τζαι τζοίνο. Μαλάκα

Γιατί ο άλλος

Ο Ιωνάς ρε κοπέλια. Ο άνθρωπος που εμιλούσε το 2010 για πολιτκές ευθύνες των υπουργών και πολιτκή ευθιξία σήμερα που οι κρεμμασμένοι στις φυλακές σε λίον εν να παραπάνω που τα ρούχα στην απλώστρα κάμει την παπύρα.

5 αυτοκτονίες ένας βιασμός. Μεμονωμένα περιστατικά! Συμβαίνουν και στα καλύτερα τα σπίτια.

-Γυναίκααααα που είναι το παιδί?

-Πήγε να κρεμμαστεί αγάπη μου!

-Του είπες να είναι στην ώρα του για βραδινό????

Ούτε λόγος ανησυχίας. Όλα υπό έλεγχο. Οι κρατούμενοι κάμνουν απλώς ένα πυτζάμα πάρτυ

Τώρα ντάξει αν ξυπνήσουμε μια μέρα και οι τηλεοράσεις μας πουν ολόκληρη η πτέρυγα 5 αφανίστηκε και η μισή πτέρυγα 4 επήρεν gang bang την πτέρυγα 3 τότε να το κοιτάξουμε το θέμα παιδιά. Να ασχοληθεί και ο υπουργός. Τώρα, μεν αγχώνεστε μεμονωμένο περιστατικό.

Εν έσχει πάντως έτσι πράμα. Ο λόος του ανθρώπου ότι τζαι να είναι

Αυτοκτονά ο πρώτος, λαλεί μας ο Ιωνάς « Θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση», γύρισε μέρα αυτοκτόνησε άλλος

Ε τι να κάμει ξαναφκαίνει τηλεοράσεις και λαλεί μας « Θα παρθούν μέτρα», το επόμενο πρωί αυτοκτονά άλλος

Ξαναφκαίνει κορτωτός κορτωτός λαλεί μας « Οι ένοχοι θα πληρώσουν θα ξηλωθούν καρέκλες», επόμενο πρωί και βιασμός και αυτοκτονία!!

Ξαναφκαίνει οργισμένος και λαλεί μας « Θα μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο ριζικές αλλαγές εδώ και τώρα». Επόμενο πρωί μια απόπειρα και μια αυτοκτονία

Ε νομίζω Ιωνά μου κάπου δαμέ πρέπει να το βουλλώσεις τζαι να πάεις έσσο σου.. Ε μααα…

Nα τελειώνω. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί μέσα που αξίζουν πολύ χειρότερα από ένα κρέμμασμα και το εννοώ. Η ρουφιάνα και άδικη κοινωνία που ζούμε όμως οδήγησε πίσω από τα σίδερα και μπόλικους λεβέντες, ανθρώπους ίσιους και ντόπρους. Ανθρώπους που δεν τους αξίζει αυτή η μεταχείριση, ανθρώπους που δεν τους αξίζει να κάθεσαι ρε φίλε εσύ και να λες « καλά να πάθουν όλοι τους». Γιατί δεν είναι όλοι το ίδιο φίλε. Μην μιλάς έτσι εσύ, ο ελεύθερος , για κάποιους ανθρώπους που ο προσωπικός τους χώρος εδώ και κάτι χρόνια είναι μικρότερος από το μπάνιο σου….

Χαίρετε!

Γνωμικό της ημέρας. Είστε και εσείς που κάθεστε στη δροσιά και λέτε «Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει», είμαστε και εμείς που γίναμε προσάναμμα. (Ηοοlifan)

Υ.Γ 1 Άδεια καθίσματα, σκυφτά κεφάλια, προβολείς να φωτίζουν την σπατάλη σου. Και το ρεύμα ακριβό. Θρυμματισμένο μου όνειρο, ακόμα σ’ αγαπώ.

Y.Γ Γυναίκαααααααα, τον Βίκτωρα που να τον βάλω στο κάτω συρτάρι του θαλάμου ή το πάνω???

Hoolifan | [email protected]