Απαραίτητη η παρουσία μας

99

Αδέλφια της Θύρας 9, τιμημένε πράσινε λαέ,

Μερικές μόνο ώρες μας χωρίζουν από το κρίσιμο Κυριακάτικο παιχνίδι και όπως πάντα η ΘΥΡΑ 9 βρίσκεται σε κατάσταση μέγιστης δυνατής ετοιμότητας. Πριν απ’ αυτό όμως, απόψε Παρασκευή, προέχει ένα άλλο επίσης πολύ σημαντικό γεγονός. Το Παγκύπριο Πάρτι της οργανωμένης μας κερκίδας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο κλαμπ Βιβέντι στη Λευκωσία και θα αρχίσει στις 11μμ. Η τιμή εισόδου έχει οριστεί στα 20 ευρώ «Open Bar». Επιπλέον, θα υπάρχουν και λαχνοί εισφοράς των 2 ευρώ με αρκετά πλούσια δώρα.

Το παρών τους στη μεγάλη αυτή γιορτή θα δώσουν οι πετοσφαιριστές, φουτσαλιστές καθώς και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του συλλόγου. Επίσης με την παρουσία του θα μας τιμήσει και ο Ράινερ Ράουφμαν.

Όσο για εμάς αδέλφια…Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις και παρακλήσεις. Η παρουσία μας στο δικό μας γλέντι είναι κάτι πιο πάνω από απαραίτητη! Στις δύσκολες οικονομικά μέρες που βιώνει γενικότερα ο τόπος, αυτό το ολοζώντανο και αυτόφωτο κομμάτι της πράσινης νεολαίας, χρειάζεται την στήριξη των δικών του παιδιών έτσι ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα τον ιερό αγώνα υποστήριξης και υπεράσπισης της πιο αγνής ΙΔΕΑΣ αυτού του πλανήτη, της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Ραντεβού απόψε λοιπόν, μην λείψει κανείς…!!

Τελειώνοντας, μιας και αρχίσαμε με αυτό, το καραβάνι θα αναχωρήσει από το Φαν Κλαμπ στις 1μμ Κυριακή με προορισμό το ΓΣΠ, έχοντας στο μυαλό μονάχα το αποτέλεσμα που θα ανεβάσει την ομάδα μας ένα ακόμα σκαλοπάτι στο δρόμο της για την κορυφή. Στηρίζουμε όλοι τον κεντρικό σύνδεσμο το βράδυ του Σαββάτου στο καθιερωμένο «Pre Game».

ΔΥΝΑΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΙ!

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9