Nightmare: Όχι στους μιζαδόρους. Άμεσα πλάνο …


Καλή καταπράσινη χρονιά ωρε αλάνια. Ο Nightmare σας ανανεωμένος μες τα νάυλα του τυλιμένος, τζαι καμπόσο γυμνασμένος που το φαί τζαι το ποτό μεχ μεχ.

Αστιέυκο σας ρε έφκαλα τες γιορτές μες τα γυμναστήρια τζαι μες την σχολή του καράτε ο γέριμος. Σήκωσε τζαι να σηκώσεις το ποτήρι με το ποτό, βαλε φκάλε την σμίλα με την σούβλα, τζαι στο τέλος αριστερό κροσέ τζαι αεροκλωτσιά πας τα μελομακάρονα τζαι τους κουραμπιέδες. Αιωνία τους μνήμη, έτριξα τους τα δόντια μου για τα καλά…

Που λέτε, εζυγίστηκα πρόσφατα τζαι η ζυαρκά έδειξε ότι έγινα φιτ, έχασα 15 κιλά που πίσω που τα αυτιά, τζαι 25 κιλά που πας τον αστράγαλο. Κρατάτε με λαλω σας να μεν με πάρει ο αέρας!

Ήμουν πρόσφατα σε ένα μπαράκι που πιάνει πασίγνωστους μεγαλοεπιχειρηματίες σαν εμένα, τζαι εν θα το πιστέψετε τι να πάθω άλλο νάκκο.

Είδα ένα κκέλη στο διπλανό τραπεζούι, εφάτσαρε μου πολλά για τον Λοτίνα αλλά εν νομίζω να ήταν τζίνος. Το χάζι όμως ότι δίπλα που τούτον που έμοιαζε του Λοτίνα ήταν ο Λούκας μας ρε. Όχι όχι ο ππελλός ο φτεροπόδαρος που την σκάλα που μετράς 3,2,1 τζαι βλέπεις δηλώσεις του είτε στα ράδια, είτε στες τηλεοράσεις, είτε σε ούλλα τα αθλητικά site να λαλεί σαχλαμάρες.

Ο Χατζηλουκάκος ρε παιδιά ο κολλητός του καρχαρίδα. Εκάθετουν τζιαμέ τζαι έπινε το ποτό του μαζί με τον κκέλη. Σε μια φάση εμύρισε μου ψαρίλα. Γαρίδες? Καραβίδες? Εν ξέρω κάτι τέθκιο ήταν πάντως.

Έτσι για να τελειώνουμε με τους γρίφους τζαι να μιλούμε ίσια. Εάν νομίζουν κάποιοι ότι εννα ελέγχει την ΟΜΟΝΟΙΑ μας ένας μάνατζερ, να το φκάλουν που τον νου τους. Εάν ορισμένοι ερασιτέχνες, ανίκανοι νομίζουν μετά που τούτα ούλλα τα δεινά που προκάλεσαν στο σωματείο μας ότι πριν να τελειώσει ο χρόνος που τους απέμεινε εννα μουντάρουν σαν ύαινες να κατασπαράξουν τζαι το κουφάρι τζαι τα κόκκαλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας να ξέρουν ότι κάποια στιγμή ένα τους καρφωθεί το κόκκαλο μες το λαιμό. Απλά, όμορφα τζαι ωραία!!!

Δεν χρειαζόμαστε άλλους μιζαδόρους, χρειαζόμαστε άμεσα πλάνο. Προσωπικά δεν ξέρω ποιο θα είναι το αύριο του σωματείου μας, τούτο που ξέρω όμως είναι ότι εμείς ο κόσμος, η σύγχρονη ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας θα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση εάν θέλουμε να την κρατήσουμε εν ζωή.

Και όταν λέω υπέρβαση, δεν εννοώ μόνο οικονομική, τούτο εκάμαμε το και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε από την αγάπη μας και μόνο. Εννοώ ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ μας θα πρέπει να αλλάξουμε μυαλά. Από το νέο συμβούλιο μέχρι το τελευταίο μέλος, που τον πρώτο ΟΜΟΝΟΙΑτη μέχρι τον τελευταίο.

Επιβάλλετε σε ούλλους όσους απαρτίζουν το ΟΜΟΝΟΙΑτικο οικοδόμημα να κτίσουν νοοτροπία, να μπει ένα πλάνο σε λειτουργία και να δουλέψουμε προς αυτό με κάθε κόστος.

Χρειαζόμαστε άμεσα πλάνο και άμεσα ριζικές αλλαγές στην λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, ακόμα και χαοτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα αν χρειαστεί. Χρειάζεται επιτέλους να αποβάλουμε ότι σάπιο υπάρχει σε αυτό φτάνοντας ακόμα και στον πάτο (εάν δεν φτάσαμε είδη).

«Είναι πολύ πιο δύσκολο να κρατηθείς από μια κλωστή όταν είσαι σε ελεύθερη πτώση προς τον πάτο, παρά να είσαι είδη στον πάτο και να σκαρφαλώνεις αργά αλλά σταθερά για να ξαναβγείς στην επιφάνεια»

Εάν πραγματικά θέλουμε να ζήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ των πατεράδων μας θα πρέπει να αποβάλουμε από πάνω μας την μισαλλοδοξία που μας πότισαν οι εκάστοτε ανίκανοι. Αυτοί που με τις πράξεις τους έχουν κάψει τα σωθικά μας και έχουν κάνει κουρέλια τα όνειρα μας.

Θα πρέπει τούτη χρονιά που μας ξημέρωσε εμείς σαν Λαός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας αρχής γεννωμένης από την εκλογική συνέλευση του καλοκαιριού.

ΥΓ1  ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

ΥΓ2  Κεκλισμένων των θυρών για δυο παιχνίδια στην ανόρθωση + ένα παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο. Εάν έβρετε με ποιον παίζουν στο ουδέτερο γήπεδο κερδίζετε ένα marshmallow!!!

ΥΓ3  Έλα απόλλωνα…

Nightmare | [email protected]