Τι έκαναν αυτή τη βδομάδα οι ακαδημίες


Αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαν οι Επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου κατέγραψαν δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Αναλυτικά τα παιχνίδια πιο κάτω:

U13: Διγενής – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3

Αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στο Παγκύπριο πρωτάθλημα έκανε η ομάδα των U13 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία κέρδισε εκτός έδρας τον Διγενή με 3-0, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του προαιρετικού πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» έφτασαν στην δεύτερη συνεχόμενή τους νίκη με γκολ που σημειώθηκαν στο α’ ημίχρονο από τους Χρίστο Καρατζιά (2) και Μαριάν Αλεξάντρου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε αρκετά καλή εμφάνιση, επιβλήθηκε κατά κράτος του αντιπάλου, μπορούσε να σημείωνε επιπλέον γκολ, ενώ μετά τη νίκη της ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον αποελ, που όμως έχει ένα αγώνα λιγότερο.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Πογιατζής, Καουρτίσιης, Φιλίππου, Κόκκινος, Παναγιώτου Π., Τσαγγάρης, Λοΐζου, Μάρτιν, Μαυροφτής, Καρατζιάς, Μενοίκου (Παναγιώτου Γ., Χαραλάμπους, Παναγή, Μερακλής)

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – Δόξα 16-0

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη με μεγάλο σκορ πέτυχε η ομάδα των U15 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία κέρδισε με 16-0 τη Δόξα Κατωκοπιάς,σ τα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του προαιρετικού πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» διατηρήθηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας και συνεχίζουν την καταδίωξη της 2ης θέσης που οδηγεί στο Παγκύπριο πρωτάθλημα. Τα γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέτυχαν οι ακόλουθοι οκτώ ποδοσφαιριστές: Γιάννης Ανδρέου (5), Αριστείδης Νικολάου (3), Μιχάλης Κλάρκ (2), Αλέξανδρος Μυλωνάς (2), Χρίστος Παστού (1), Στέλιος Ιακώβου (1), Άγγελος Σωτηρίου (1) και Γιώργος Στυλιανού (1).
ΟΜΟΝΟΙΑ: Αντωνίου, Αγαθαγγέλου, Ιακώβου, Μυλωνά, Χήρα, Στυλιανού, Παστού, Αντρέου Φ., Αντρέου Γ., Κλαρκ, Νικολάου (Σωτηρίου, Αντρέου Χ.)

U17: Ένωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 5-1

Την ήττα δέχτηκε η ομάδα των U17 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με 5-1 από την Ένωση στο Παραλίμνι, στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και έτσι απομακρύνθηκε από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν όπως ήθελαν το παιχνίδι καθώς προηγήθηκαν με γκολ του Απόλλωνα Βασιλείου, όμως ο αντίπαλος ισοφάρισε νωρίς και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν με το 1-1 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν και με άλλα τέσσερα γκολ πήραν τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα μας μετά την ήττα της παρέμεινε στην 3η θέση, δέκα βαθμούς πίσω από την κορυφή.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Μούντουκος, Ιωάννου, Γιασέμη, Μαυρομμάτης, Τσιαπίνης, Φιάκας, Γιαζός, Νικολάου, Βασιλείου, Ηροδότου, Αντωνίου (Χατζηπέτρου, Κονίσιης, Κίκας)

U21: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ 1-1

Απρόσμενη απώλεια βαθμών είχε η ομάδα των U21 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την ΑΕΚ στη Λευκωσία, σε παιχνίδι πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα και έψαχναν για το νικητήριο γκολ, το οποίο ήρθε στο 81’ με δράση τον Χρίστο Τουμάζο. Ωστόσο, εκεί που όλα έδειχναν ότι η ομάδα μας θα έφτανε σε άλλη μία σημαντική νίκη, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 89’. Μετά την ισοπαλία η ομάδα τω U21 παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο αυξήθηκε η διαφορά της από την πρωτοπόρο Ανόρθωση στους τρεις βαθμούς.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Χαραλάμπους, Χρυσοστόμου, Παναγιώτου, Λοΐζου Α., Αντρέου Ζ., Λούβαρης, Θεράποντος, Θεοδούλου, Σοφοκλέους, Αποστόλου, Ιβανόφ (Τουμάζου, Μαυροφτής, Θεοδόυλου Π.)

www.omonoia.com.cy