Hoolifan : ” Υποσυνείδητα μηνύματα στα Χρόνια Πολλά “


Χαιρετίζω τον πράσινο λαό, τον κατά πέντε κιλά βαρύτερο από τα φαγοπότια και τα μπεκρουλιάσματα.

Ρε μόνο εγώ πιάνω ρούχα καλά πριν τες 25 του μήνα να τα παννίσω τζε ως την πρωτοχρονιά εν μου κάμνουν? Εν ο μεταβολισμός μου??? Όξα εν επειδή είμαι ζοππόβορτος???

Μου δίνεται η εντύπωση στη Κύπρο ότι οι «γιορτές» είναι στα αλήθεια μια πλεκτάνη που κατασκεύασαν οι κάβες και οι κρεοπώληδες! 

Ακούω υποσυνείδητα μηνύματα στα «Χρόνια πολλά κουμπάρε» . ” Τσίμπα ένα σχοίρο, φάε ένα αρνάκι, σωστό ρε μεν κάμνεις έτσι εν μιτσί, δοκίμασε τον παστουρμά, λίον κοτόπουλο έν έβαλες! ”

Στο « Είβα κουμπάρε» ακούω “πιέ λίο κρασούι, βάλε μια βότκα, άνοιξε ένα ουίσκι, μια ζιβάνα να πάσιν κάτω, κρασούι έβαλα σου??? ”

Αααααααααααααααααααααααααααααααααα κανεί!!!!!

«Λίον γλυκόν εν θα βάλουμεν??»

Απολογούμαι για την καθυστέρηση πάντως αλλά όπως σας είπα υποχρεώσεις.

Τζαι τωρά που το σκέφτομαι αν εμπαίνετε τούτες τις μέρες στην ιστοσελίδα περιμένοντας να δείτε άρθρο μου ίσως το πρόβλημα σας…..να είναι σοβαρότερο από το δικό μου!!!!

Η αλήθεια είναι ότι επήα να γράψω κάτι την παραμονή της πρωτοχρονιάς αλλά ήμουν τόσο μεθυσμένος εφκήκε όπως το διάγγελμα του προέδρου έτσι εν το ανέβασα. Λαλώ τζε εγώ εν να μιλήσει ο άλλος πόψε, πάω σε άλλο μπαρ.

Σοβαρά ώρες ώρες ρε Νίκο άμα σε θωρώ νομίζω ότι το μόνο που μου λείπει για να γίνω πρόεδρος της Μπανανίας μια μέρα είναι….ο Λίο , και αυτή η απίστευτη δύναμη σου να τηρείς της δεσμεύσεις σου! Ακέραιος χαρακτήρας. Δυνατός, αλύγιστος! Σκέττος με λίον πάγο!

Εγώ Νίκο μου είμαι επιρρεπής. Άπαξ τζαι εβάλαν μου ένα ουισκούι παραπάνω ξεχάνω τζαι που εν το Ακάτζι για να καταλάβεις!

Ενι γουέι! Έφερε σας τα δώρα σας ο Βασίλης? Μπράβο λεβεντάθρωποι μου.

Ο Γεωργιάδης εζήτησε που τον Αη Βασίλη δορυφορική να βλέπει κανάλια τζαι απάντησε του « Βάλε μια πέννα μες το αυτί σου και έτσι δορυφορικό πιάτο έν εσχει κανένας με τη Κύπρο τραστ μι. Να κάθεσαι στη βεράντα σου και να ακούεις Αλ Τζαζίρα σαντές τζε μιλά δίπλα σου ο Αγιατολάχ!!»

Ο Πιπιλλίδης εζήτησε που τον Άη Βασίλη ένα αμερικανικό σταθμό πιο κοντά στο σπίτι του γιατί τούτος που έχουμε κόφκει μακριά και είναι και σκοτεινά! Και έχει και λαπόρτα

Ρε Πιπίλλίδη μου εν τζαι κόφτουν με τα κρεβατικά του καθενός ( εκτός που της γυναίκας μου βέβαια) αλλά εσένα ρε φίλε έτσι όπως πάεις με τόσα friend request και τόσα likes που σου κάμνουν οι Πακιστανοί στο facebook  εν να αρκέψει να σε παρακολουθά η C.I.A. Εν να σε πάρουν για τρομοκράτη που στρατολογεί αντάρτες γαμώτο κάμεν νάκκον κράτει!!

Ο Φούλης εζήτησε του ένα ζευγάρι custom made γυαλιά του ήλιου. Ο ένας ο φακός να βλέπει την δύση και ο άλλος την ανατολή.

Τωρά που το σκέφτομαι ρε Φούλη παίζει να είσαι το μόνο άτομο που η συμβουλή-προτροπή « Να έχεις τα μάτια σου ….δεκατέσσερα» ίσως λέω ίσως…..να μην είναι υπέρ σου.

Ο Κυπριανού εζήτησε του περισσότερη πειθώ, περισσότερο ματσο μαν ρε παιδί μου, λίγη βαρβατίλλα! Έστειλε του ένα αποχυμωτή μουλινεξ τζαι έμεινε ευχαριστημένος!

Ο Κάρογιαν εζήτησε του ένα κόμμα. Έστειλε του μια τελεία και παύλα.

Το πριγκηπόπουλλο ο Νικόλας εζήτησε του το βασίλειο του να ενοποιηθεί και επιτέλους Πάνω Δευτερά και Κάτω Δευτερά να γίνουν ένα.

Ο Χρίστος Ηλία εζήτησε του να περάσει επιτέλους τα elementary τζαι να πάει στα intermediate

OΤράττος εζήτησε του ένα χάρτη με ούλλα τα χωρκά της Κύπρου και βαθμό επικινδυνότητας δίπλα

Ηξέρετε ότι ο Τράττος εν ο μόνος που όταν ήταν μιτσής ……..αναγνώρισε τον Αη Βασίλη ότι ήταν ο παπάς του????? Μεχ μεχ μεχ μεχ μεχ

Που λέτε έφυεν μας και το 13. Έκαμα μιαν ανασκόπηση για τις μεγαλύτερες κοτσάνες και για τα δημοφιλέστερα στάτους στο facebookτης χρονιάς που μας πέρασε και σας τα παρουσιάζω.

  •  Πίντο δεκαετίας! Μεχ μεχ μεχ
  • Δεσμεύομαι…( στη πρώτη θέση των τσαρτς για πολλούς μήνες)
  • Τρόικα. ( συνοδευόμενη με πολλά επίθετα, προτάσεις, οικονομικές αναλύσεις και λοιπά )
  •   Παιδκιά επέθανεν ο Κληρίδης ( Ο Κληρίδης ρε ο πρώτος κύπριος ποδοσφαιριστής για αυτό εβγάλαμε προς τιμή του το πρωτάθλημα έτσι)
  •   Ουαοοοοοο Σχιονίζει !!!!! Όχι περίμενε εν πιτυρίδα. Όξα? Όχι ρε σχιονίζει που τα αλήθκεια!!!
  •  R.I.P Paul Walker  
  • Τα σύνορα μας είναι στο Ακάκι ( κατίσχη σου ρε Νίκο εν να θέλουν και οι ακακιώτες προσφυγικό επίδομα τωρά )
  •  Παιδκιά μόλις έγινε σεισμός!! ( Κυπριακό τμήμα γεωλογικής επισκόπησης και πελλάρες. Facebook μάνα μου άμεση ενημέρωση και έγκαιρη. Εν επρόλαβε να σουστεί ο πολυέλαιος εκάμαν μου τζαι like)

Ξανάρχισε και η αγωνιστική δράση. Κάμαμε έτσι μια τσακ μπαμ επίσκεψη στο Παραλίμνι τους κεράσαμε 3 γκολάκια έτσι στο χαλαρό και επιστρέψαμε. Κρίμας την πεζίνα!!

Ηθέλαν και 17 ευρώ εισιτήριο. Δηλαδή έφκαινε μας που 5,67 το γκολ! Ευτυχώς που έκοψε λία τζαι ο Μάστρου δηλαδή τζαι ήταν να μας αφήκετε αμπάκιρους εσείς !

Μα που πάτε ρε Παραλιμνίτικα? 17 ευρώ εισιτήριο. Εν τζαι water park που ήρταμε! Που εν οι τιστσιροβίζες, που εν οι ναυαγωσώστες, που εν οι τσιτσιροβίζες????

Αν κοστολογάτε έτσι το θέαμα και τις υπηρεσίες που μας προσφέρετε για το ποδόσφαιρο σας την επόμενη φορά που να θέλω πατάτες παραλιμνίτικες ελπίζω με την τιμή που να σας πληρώσω να φκαίνουν που το χώμα απευθείας έτοιμες jacket με γέμιση χαμ τυρί φρέσκα κρέμα τζαι σιταροπούλα! Παπάρες!

Μακάρι να έρτω να τραβήσω μαρούλι που τα χωράφκια σας τζαι να μεν φκει σαλάτα ceasar απευθείας τζαι σάζω σας ρε κλέφτες!

15 αγωνιστικές η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος έπιασε 1 πέναλτι! Άδε στατιστικά?

Ρε δεχούμαστεν κάθε 5 τηλεοτπικά πέναλτι που κερδίζουμε να μας διάτε ένα κανονικό πάλε θα μας συμφέρει με έτσι ποσοστά που μας εσχιετε

Έχει δίκαιο πάντως ένας καλός φίλος. Να προβληματίσει κάποιους στο αποερλ ότι ο Αλαμπί έβαλε παραπάνω γκολ….που τον Σχιέρινταν!!

Έκαμα χάζι τις live ανταποκρίσεις από όλα τα λιμάνια για το ποιος θα πιάσει το σταυρό στα Θεοφάνεια! Και γαμώ τα σασπένς! Μήπως θα είναι ο καρδαμωμένος πενηντάρης? Μήπως θα είναι ο ουγκα ουγκα απόχρωση χρυσαυγίτη θεοσεβούμενος???

Ρε ούτε στα βαφτίσια τα δικά μου εν είσχε έτσι άκτιον! Πόμπες μες τη κολυμβύθρα και κατούραν του Παπά ώσπου να κιτρινίσουν τα ράσα λαλώ σας. Έσυρνε μου λάδι καλόν τζαι ελαλούσα του σύρε τζε λίες τσακιστές μέσα

Αρέσαν μου και οι δηλώσεις τους που λέτε, αυτών που έπιαναν τελικά το σταυρό. Ο ένας έλεγε « Ελπίζω να μου φέρει υγεία για τη νέα χρονιά», ο άλλος « ελπίζω να μου φέρει ευτυχία και έξοδο από την κρίση». Στη Μύκονο σε ένα λιμανάκι θέλετε πιστεύκετε τον σταυρό έπιασε τον….ένα οκταπόδι!! Εν καλά που σας λαλώ. Εν εμάθα τι ευχήθηκε. Ίσως να είπε « είμαι πολύ χαρούμενο οκταποδάκι και ελπίζω και φέτος να την γλιππάρω και να μεν καταλήξω ουζομεζές στη Ψαρού». Η δύναμη του σταυρού λαλώ σας!

Ρε boys εκάτσαμεν πάνω. Έσυρε λουκουμάες η στετέ μου να φύοουν οι σκαλαπούνταροι…..τζε ήβρεν τον Πούννα!! Εν τη γλιτώνουμε τούτη τη φορά

Αστεία αστεία για να φύγουν οι καλικάτζαροι που μες τούτο το τόπο όχι λουκουμάες ολάν πρέπει να σύρουμε ούλλα τα New York  Sweets! Και δεν εννοώ τα καταστήματα! Εννοώ ούλλλααα τα γλυκά της Νέας Υόρκης!!!

Άντε γεια σας και σήμερα. Φιλούθκια, αγαπώ, αγαπώ!

Γνωμικό της ημέρας. Σκέφτομαι. Αν το κολύμπι μια φορά το χρόνο μέσα στο παγωμένο νερό στην αναζήτηση ενός σταυρού σας κάνει θρήσκους, εγώ που κάμνω μπάνιο με το κρυό ούλλο το χειμώνα γιατί εχάλασε ο θερμοσίφωνας και ούτε το σαπούνι εν βρίσκω που την κρυάδα είμαι και γαμώ τους Αγίους!! ( Ηοοlifan)

Άσχετο. Είδα ένα βίντεο ρε φυγάες με μιαν επίσκεψη στα Πολεμίδκια. Εν θα σχολιάσω τίποτε. Θέλω όμως μια εξήγηση που τζοίνον  που επίεν στο σκηνικό και η πρώτη του έννοια ήταν……να κλέψει τις σμίλες της σούβλας!! Ρε ο τύπος ούτε να σπάσει ούτε να δέρει ούτε τίποτα. Πάει τζιαμέ πιάνει τις σμίλες και γυρίζει και φεύκει !!!

Δηλαδή σοβαρά ρε κουμπάρε μου , αλήθκεια? Ντάξει ασπούμε. Κάμε τη φάση σου και να πάτε να φάτε σουβλάκια μετά  ρε μαλακά έλεος εν τζε να μείνεις νηστικός! Πάλε καλά που εν εμπήκες μέσα να τους απειλήσεις για τα μοτοράκια!!

Υ.Γ Πάρτυ ΘΥΡΑΣ 9 στο Vivendi την Παρασκευή!!! Ετοιμαστείτε να δείτε Hoolifan δεκαεξάριν να χορεύκει πας τα μπαρ.

Υ.Γ 2 Πέτε του Γιώρκουρου να το κλείει τζαι να το ξανανοίγει κάθε μισή ώρα να πελλάνουμε τέλεια να νομίσουμε ότι είμαστε σκολείο!!!!! Βάρτε μας στάμπες πας το μέτωπο!!! Vivendi η επιστροφή!!!!

Υ.Γ 3 Φύετε τον στύλλο που τες τουαλέττες και προβλέπω να φκουν άσχημες φωτογραφίες !!!

O Hoolifan | Email: [email protected]