Βήμα Φιλάθλου: Εμπαιγμός προς το ΛΑΟ η συμφωνία με Φερνάντες


Βήμα Φιλάθλου

Βήμα Φιλάθλου

«Υπάρχει πάντως συμφωνία μεταξύ Ρικύ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ και εναπόκειται στον Λοτίνα να αποφασίσει αν τον χρειάζεται στο ρόστερ» γράφει το omonoianews.com.

  • Υπάρχει συμφωνία με ένα παίχτη 35 χρόνων που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, τη στιγμή που η Ομόνοια έχει τον 36άχρονο Ασσίς και τον ταλαντούχο νεαρό Αλίπιο για τη θέση του επιτελικού μέσου.
  • Εκτός από τους Ασσίς και Αλίπιο, την θέση του επιτελικού μέσου μπορούν να καλύψουν οι Λεάντρο και Σκέμπρι, ίσως ακόμα και ο Εφραίμ.
  • Η Ομόνοια πέραν του αμυντικού μέσου που είναι αυτονόητο ότι χρειάζεται, έχει πολύ περισσότερο ανάγκη να ενισχυθεί στην άμυνα και στην επίθεση.
  • Τα λεφτά που σκοπεύουν να δίνουν του Φερνάντες, θα μπορούσε να τα δώσουν στον Σπούγκιν για να επιστρέψει στην Ομόνοια, επιπρόσθετα με τα λεφτά που θα εξοικονομηθούν από την ενδεχόμενη αποδέσμευση κάποιου παίχτη από το υφιστάμενο ρόστερ (πχ Θερβέρα, Εμπέμπα).
    (Όλα αυτά νοουμένου ότι οι παίχτες που θα αποχωρήσουν θα λύσουν τη συνεργασία τους με την Ομόνοια με τρόπο που να μην υποχρεούται η Ομόνοια να τους αποζημιώσει.)
  • Επίσης δεν μπορεί να παραγνωριστεί το γεγονός ότι ο «Ρίκυ» (άκου ο Ρίκυ, σάννα τζαι έπαιζε που παλιά στην Ομόνοια) έπαιξε για 3 χρόνια στους απέναντι.

Λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πάνω, η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω στην ενδεχόμενη συμφωνία με Φερνάντες είναι η συνεργασία με τον “Καραβίδα”, που όπως αντιλαμβάνομαι είναι ο ατζέντης του παίχτη αλλά και του Λοτίνα σύμφωνα με το “omonoianews”.

Το να εξαρτάσαι από τους μάνατζερς επειδή δεν έχεις υποδομή σαν ομάδα δεν είναι ότι καλύτερο, το να συνεργάζεσαι με μάνατζερς για συμφεροντολογικούς λόγους είναι ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ.

Πρέπει επιτέλους να αντιδράσουμε μαζικά όλος ο κόσμος της Ομόνοιας και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ τη σύσταση τμήματος σκάουτινκ (τα μέλη του οποίου να μην είναι μυστικά) και την προώθηση νεαρών από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα (όχι απλά για προπόνηση). Θα μπορούσε ίσως να μπει κάποιος όρος στο καταστατικό του σωματείου που να υποχρεώνει την ομάδα να κάνει επαγγελματικά συμβόλαια με αριθμό ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες σε διάστημα κάποιου χρόνου.

Καλώ όλες τις ιστοσελίδες της Ομόνοιας και τα οργανωμένα οπαδικά σύνολα να οργανώσουν μια μαζική αντίδραση (μόνο αυτοί μπορούν) αντί να περιορίζονται σε άρθρα και ανακοινώσεις και να απαιτήσουν να γίνουν πράξη τα πιο πάνω, από τη στιγμή που είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου της Ομόνοιας. Ίσως να ήταν καλή ιδέα η συλλογή υπογραφών ή μια ενιαία διαδικτυακή ψηφοφορία.

Μπορεί η Διοίκηση να στοχοποιεί μια μερίδα «κακών οπαδών» σαν άλλοθι στην όποια κριτική εναντίον της, τι θα κάμει όμως όταν έχει μπροστά της 20 χιλιάδες υπογραφές;;; Αντί να κατηγορούμε τη Διοίκηση για τις πράξεις της ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ας την πιέσουμε να πράξει τα θέλω του Λαού ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Δεν ξέρω αν ακούγομαι κάπως εκτός πραγματικότητας, αλλά έχω την εντύπωση ότι οι αιτίες που έφεραν την Ομόνοια στην σημερινή οικονομική και αγωνιστική κατάσταση δεν έχουν εκλείψει από το σωματείο και το χειρότερο νιώθω ότι ο κόσμος της Ομόνοιας άρχισε να χάνει το κουράγιο του και να συμβιβάζεται με τη μιζέρια και τη μετριότητα.

Βήμα Φιλάθλου | [email protected]