Πότε θα τον διώξουν άραγε;


Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Ισπανός νέος προπονητής της ομάδας μας Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα. Οι δικές μας πληροφορίες μιλούν για 18 μήνες συμβόλαιο. Βλέπετε στην επίσημη ιστοσελίδα δεν θεωρείθηκε απαραίτητο να γνωρίζει ο κόσμος για τη διάρκεια του συμβολαίου.

Εξάλλου γιατί να αναφέρουν την διάρκεια. Ας μας πουν απλά πότε θα τον διώξουν και αυτόν για να καλύψουν τα λάθη τους κάτω από το χαλί και το ίδιο μας κάνει. Είναι καλή ιδέα πάντως σε κάθε ανακοίνωση παίκτη ή προπονητή το Δ.Σ να αναφέρει τους όρους αποζημίωσης στο συμβόλαιο του καθενός. Αυτό ενδιαφέρει περισσότερο άλλωστε.

Για να δούμε ακόμη πόσους προπονητές θα αλλάξει η τριφυλλάρα μας για να μας κάνουν το χατίρι μερικοί  – που δεν έχουν τις γνώσεις και το όραμα, ούτε την θέληση και το πείσμα να πάρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ μπροστά –  να μας αδειάσουν τη γωνιά και να αφήσουν την ομάδα να ορθοποδήσει.

Ενδιαφέρον επίσης στην επίσημη ανακοίνωση του Σωματείου για την πρόσληψη του νέου προπονητή, το χαμόγελο του Χριστάκη Τσαγκάρη στη φωτογραφία. Για να δούμε αν θα μπορεί να επιβάλει ποδοσφαιριστές που πρέπει να ξεκινούν στην εντεκάδα. Οι απαντήσεις πολύ σύντομα και στο γήπεδο. Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει.