Η πιππίλλα του Σοάρες και του Σκάρα


Βήμα Φιλάθλου

Βήμα ΦιλάθλουΈλεος πλέον! Όποτε ένας παίχτης αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων αρχίζει η πιπίλα του Σοάρες τζαι του Σκάρα. Απαντώ ευθέως σε όσους πιπιλίζουν τούτες τες περιπτώσεις, διότι έχουν καταντήσει φορτικοί.

Ο Σοάρες τζαι ο Σκάρα έδειξαν από την αρχή τα ποδοσφαιρικά τους προσόντα, από τα φιλικά ακόμα ήταν Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Ο ότι είχαν ικανότητες!!! Το θέμα μαζί τους ήταν ότι δεν είχαν ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ στην απόδοση τους τον πρώτο καιρό. Μη συγχύζεται τη σταθερότητα με την ικανότητα!

Ο κόσμος πρέπει να στηρίζει τους νέους παίχτες που ενδεχομένως στην αρχή να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα, αλλά δείχνουν ότι έχουν προοπτική να ανέβουν και να παίξουν καλύτερα.

Σε αντίθεση με αυτούς, υπάρχουν κάποιοι παίχτες στη φετινή Ομόνοια που δεν έχουν δείξει απολύτως τίποτε που να δικαιολογεί την παρουσία τους στην Ομόνοια, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Πρέπει επιτέλους να φέρουμε επαγγελματίες στο τεχνικό τιμ της Ομόνοιας τζαι να παν στ’ ανάθεμα οι εγκάθετοι του κόμματος που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το ποσό της μίζας από τον κάθε νέο παίχτη.

Διότι δεν εξηγείται αλλιώς ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που πέρασαν από την Ομόνοια τα τελευταία χρόνια, οι πλείστοι με ελάχιστη έως μηδαμινή προσφορά.

Ράινερ Ράουφμαν: «Οι Κύπριοι τότε μετέφεραν την νοοτροπία της ομάδας στους ξένους. Τώρα την μεταφέρουν οι ξένοι στους Κύπριους. Πονούσαμε τη φανέλα που φορούσαμε»

Βήμα Φιλάθλου | [email protected]