Γραπτή δήλωση Μάρκο Σοάρες
- Δημοσιεύθηκε: 23/12/2013

Γραπτή δήλωση Μάρκο Σοάρες
Με την ευκαιρία της αποχώρησης του από την ΟΜΟΝΟΙΑ, ο ποδοσφαιριστής Μάρκο Σοάρες προέβηκε στην ακόλουθη γραπτή δήλωση:
«Πέρασα ενάμιση χρόνο με τις καλύτερες εντυπώσεις σχετικά με την συνεργασία που είχα με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το θεωρώ μεγάλη τιμή για την ποδοσφαιρική μου καριέρα το γεγονός ότι φόρεσα την φανέλα μια τόσο μεγάλης ομάδας.
Συνδέθηκα με την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον μεγάλο της κόσμο και θα έχω να λέω πάντα τα καλύτερα γι’ αυτή την ομάδα και τον κόσμο της. Θέλω να ευχηθώ όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να επανέλθει στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.
Νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της διοίκησης, στους προπονητές, στους συμπαίκτες μου και ασφαλώς στους υπέροχους φιλάθλους της ομάδας. Ευχαριστώ επίσης τον εκπρόσωπο μου στην Κύπρο, Κώστα Χριστοδούλου, που με βοήθησε να παίξω ποδόσφαιρο στην Ομόνοια».