Hoolifan: “Κρίμας”


Κρίμας ρε ΟΜΟΝΟΙΑ

Κρίμας τον κόσμο που κουβαλάς πίσω σου κρίμας τον που τον ταλαιπωρείς και τον βασανίζεις, που τον καταισχέφκεις. Πόσο κόσμο εκατάστρεψες πόσο.

Κρίμας τις ώρες που χάνουμε, τις οικογένειες που διαλύουμε και τις δουλειές που πουτσάρουμε για σένα. Κρίμας.

Κρίμας και τα δικαστήρια κρίμας και τις προσωποκρατήσεις κρίμας και τις φυλακές που πάσιν για σένα τα κοπελούθκια. Όλα του χαμού. Για το όνομα σου μίσχιμου, για να μεν σε περιπαίζουν. Ποιόν όνομα ρε που το ξεφτιλίζεις με την πρώτη ευκαιρία μόνη σου.

Κρίμας τα μωρά που κάμνουν τούρτες με το σήμα σου και σβήνουν τα κεράκια, κρίμα στους γέρους που σε εβάλαν πας το μνήμα τους! Κρίμας!!

Κρίμας τα νεογέννητα που τους βάλλουν τα πράσινα εσκιμούθκια που τον μήνα, ένα γάλα να μεν πιουν πναστά. Μες το άγχος που τες πρώτες εβδομάδες γαμώ το ρε ΟΜΟΝΟΙΑ εσύ, η πιππίλα τζαι τα πάμπερς .

Αντραπείτε ρεεεε. Δέτε τούτον ούλλο το λαό τζαι αντραπείτε, σχύψετε την μουτσούνα σας χαμέ , τέλια χαμέ, σχύψετε την να μεν σας θορώ τζαι νευριάζω παραπάνω!

«Θα βάλουμε πάθος, θα δόκουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θα ικανοποιήσουμε τον κόσμο». Τέτοιες οι δηλώσεις σας κάθε φορά, και κάθε φορά τα ίδια. Τωρά όμως τις εκατάλαβα. Κάθε αγωνιστική εν δηλώσεις για το πορνό που θα γυρίσετε που μας κάμνετε, εμείς εν τις εκαταλαβαίναμε τόσο καιρό

Καθούμαστεν αγχωνούμαστε μιαν εβδομάδα, εν να παίξει ο τάδε τελικά? Ο άλλος έγιανε? Εν κοιμούμαστε, κατασκηνώνουμε πόξω που την μπουτικ και μες το φαν κλαμπ όπως τους άστεγους και όλα αυτά γιατί? Ως τζαι στο παλιό ΓΣΠ επήαμε να τραγουδήσουμε νναα μες τα μαθκια μας για να σας συγκινήσουμε. Για τούτα? Τούτα? ΑΛΗΘΚΕΙΑ ΟΜΩΣ???

Που τα κάρβουνα που άψαμε σκέφτεται να μας την κάμει η Green Peace γαμώ τα κέρατα μου μέσα για μόλυνση του περιβάλλοντος. Τα τρία γουρουνάκια έμεινε να ψήσουμε γαμώτο που το φάε φάε στα pre-game

Ρε μόνο τη πεζίνα του αυτοκινήτου μας έμεινε να ρουφήσουμε τη ψυσχίη σου μέσα τζαι τζίνο γιατί έπρεπε να έρτουμε τζαι ΓΣΠ.

Λυπήθου τα συκώθκια μας λυπήθου το γείτονα που ακούει αναγκαστικά Καζαντζίδη και Ζαγοραίο 24 ώρες το 24ώρο.

Τωρά που είπα Ζαγοραίο το «Δεν ζωντανεύουν οι νεκροί» εξανάκουσες το ρε ΟΜΟΝΟΙΑ??. Να σου πω εγιώ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ !!

Ανάστησε, ανάστησε έκαμες τον ΘΕΟ να αμφιβάλει αν εκτός που τον Ιησού έκαμε τζαι κόρη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ από τη Ναζαρέτ γαμώ τα μέσα !

Επερίμενα όπως το πασχί το μωρό που περιμένει τους κουραμπιέδες να έρτει η μέρα του ντέρμπι και όλα αυτά γιατί? Για να μπω στο γήπεδο να δω τα παντελόνια σας κατεβασμένα με έτοιμα βαζελινωμένα κωλαράκια?

Αν εν γαμήσι που εθέλετε ξέρουμε τζαι εμείς .

Εν έσχιεται τσίππα πάνω σας ρε?. Εν είσαστεν άντρες ρε? Πιάστε πουκάτω ρε, σφίξετε ρε, πέτε μας 7 εκκλησιές γαμώ το. Πονείτε ρε πονείτε?

Εγίνετε τα πουτανάκια του πατσό γερου του Μαντούκα, του άλλου του κοκάκια, και του τραβέστα. Εκσπερματώνει πάνω σας ο κάθε ανοργασμικός που θέλει βοηθήματα να καβλώσει γαμώ τη κοινωνία σας μέσα και εσείς είσαστε με τις γλώσσες έξω.

Περιπαίζουν σας ανθρώποι που έχουν μπάτλερ να τους κάμνει το πρεκφαστ τους κάθε πρωί ρεζίληες.

Περιπαίζουν σας ανθρώποι που βάλουν μαλακτική λοσιόν στα μαλλιά τους ρε, ανθρώποι που μες τα reminder τους έχουν εβδομαδιαίο ραντεβού για πεντικιούρ. Αλλά να μπου λαλώ άμπα τζαι έσχετε και εσείς. Φλωρούμπες, χογλαστούθκια εγίνετε ούλλοι σας!

Να έχω εγώ τα λάστιχα να μεν έρκουνται καν στο γήπεδο και να πανηγυρίζουν ρε? 3 κερκίδες ρε είχατε όλες και όλες. Τρεις. Αλλά είδες μαλακία άμαν δεν έσχει θερμαινόμενα καθίσματα το γήπεδο?

Πέτε μου αλήθκεια ρε λαστιχάριες. Ήντα κανάλι είδετε μόλις ετέλιωσεν η μάππα? Πέτε μου αλήθκεια εξανάφετε σάντουιτς πόξω που το γήπεδο όξα μόνο παραγγέλετε ή τρώτε κινέζικα που κάμνει η υπηρέτρια?

Είδετε ρε ποιους διάτε δικαιώματα και μετά λαλείτε μας να ηρεμήσουμε? Τι να ηρεμήσουμε σιορ δαμέ περιπαίζουν μας αθρώποι που η τελευταία φορά που επήαν μάππα ήταν ο Γιάννος Ιωάννου στρατιώτης γαμώ το

Ήβρα το. Εν για αυτό που ήταν όφκερες οι κερκίδες του ΓΣΠ.. Αφού οι παραπάνω επήαν στο Μακάρειο οι μαλάκες!

Επαλάρετε με.

Ο άλλος πονεί το πόδι του δεν είναι 100 της 100 έτοιμος. Δεν είναι έτοιμος για το παιγνίδι της χρονιάς…..Αν με το ξέρει να τον ενημερώσουμε πως έσχει παιδκιά πας τα αναπηρικά με κομμένα πόδκια που θα σκότωναν για να παίξουν σε έτσι παιγνίδι και μάλιστα να έχουν και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο τους. Αν μεν το ξέρει

Έρεξες τα 18 by the way πούτσαρε και λίον τον παπά σου εν τζαι βλάφτει, ζήσε ρε μαλάκα, κάμε μια φορά της κκελλές σου.

Αλλά εν πειράζει ρε ήταν μέσα ο άλλος ο αρχηγός…ο Λεάντρο! Πέρσι έβαλε τα γκολ τζαι έκλαιεν, άμαν επαρετήσαν τα τσεκούθκια να έρκουντε στην μέρα τους άλλαξε και το σαμπουάν του. Βάλει που τζίνο το παιδικό το Τζιονσονς – No more tears

Τζαι πέμου τα λίον ρε Σαβέφσκι. Πέμου τα λίον. Τι στο πούτσο εσκέφτηκες τι φώτιση είσχες και έκαμες έτσι σύστημα πως σου ήρτεν η ιδέα να κάμεις πειράματα με τούτους! Και άτε κάμε τα δικά σου εν σε αδικώ. Μετά που είδες ότι εν σου έφκαινε τα μαυρογέριμα πότε ρε θα αλλάξεις σύστημα και παίχτες, πότε?

Γοράστε του ένα ρολόι. Έλεος με τούτες τες αλλαγές στο 83’

Είχαμε τζε το μυστικό μας όπλο τον Αλαμπί, γιατί εν τον έβαλες μέσα να ανατιναχτεί να πάσιν ούλλοι στο δκιάολο!

Ετέλειωσε το ματς, ούτε πως έγινε κάτι, εκάμνατε και τα γελούθκια σας και τα αξιούθκια σας και τα μωρά πας τες κερκίδες εκλαίασιν ρε μπινέδες. Εχασκογελούσετε και κόσμος σπίτι του έππεσε που τες 8 30 να μεν σας θωρεί άλλο να βασανίζεται μαλάκες!

Μα το θεό εξανακάμετε τα μωρά μας να κλαίουσιν θα αρκέψουν να κλαιν τζαι τα δικά σας!

Δεν φακκώ πέννα με αν ήσαστε πληρωμένοι με αν ήσαστε απλήρωτοι. Έσχει και άλλους απλήρωτους η Κύπρος εν τζαι κάμνουν το μισό πληθυσμό της να κλαίει όμως

Όποιος δεν παίζει γιατί δεν πληρώνεται να πιάσει τα πράματα του και να μας ποσχιερετίσει, να πάει να εβρει αλλού τσεκούθκια. Εμάς ελείψαν μας. Όποιος εν να μείνει και θα ξαναφορέσει τζίνη τη γαμημένη τη φανέλα με το τριφύλλι που να την φκάλει στα αποδυτήρια να εν ολοκότζινη που το γαίμα και 5 κιλά που το δρώμα. Όσο δρώνει τζαι ξιδρώνει ο λαός σας πας τις κερκίδες άλλο τόσο εσείς μες το γήπεδο ακούτε?

Δεν με ενδιαφέρει. Με αν εκαθυστερήσαν να σας πληρώσουν με τίποτε. Τέρμα. Ο κόσμος ζει με 500 ευρώ το μήνα τζαι διά σας τζαι εισφορά. Όσοι θέλετε. Όσοι δεν θέλετε στο καλό. Όχι άκυρο, όχι στο καλό . Στα ανάθεμα τζαι που τζιαμέ τζαι τζι. Ο καλός ο Ηoolifan έφυεν αναλαμβάνει ο παρανοϊκός

Άμα θα βλέπω την ομάδα να διασύρεται προτιμώ να την βλέπω με μιτσιούς στην εντεκάδα που τις ακαδημίες μου. Που τζίνους που τους γαμώ τα όνειρα κάθε χρόνο και θωρούν στις θέσεις τους να παίζουν τα προϊόντα των κάθε μανατζαρέων

Γαμώ σας ούλλους

Η αελ έπιασε το πρωτάθλημα με έναν παμπολέιο και 1,5 μύρια, έκαμε ο Ερμής προϋπολογισμό 1 εκατομμύριο με το ζόρι και έφερε παιχταράες και έχω εγώ τον πενταπλάσιο του για να μου σκαρτάρουν εμένα τα κρέατα και τα ποφάγια οι μανατζερ και οι σκάουτερς με τη δικαιολογία ότι τούτα εν τα οικονομικά μας!

Να του τα πάρετε του Λούκα τα αποφάγια αν έσχιετε αρχίδια να σας δω αν τολμάτε, να σας κάτσει την πιστόλα μες τα χρυσά σας δόντια. Αλλά ήβρατε και κάμνετε μες την ΟΜΟΝΟΙΑ ρε λαμόγια, ήβρετε και κάμνετε.

Και μην ξεχνάτε fair play. Όχι βία, ούτε σε διαιτητές ούτε σε λαμόγια μανατζαρέους και διοικητικούς παράγοντες που μας άφησαν με 26 εκατομμύρια χρέος! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΛΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ. Εννε πολιτισμένος τρόπος ρε παιδιά, κρατήστε λίγο επίπεδο την ώρα που σας γαμούν, μεν σκούζετε έννεν σωστό.

Και πάνω από όλα μην ξεχνάτε. Όποιος δεν μας σέβεται…….θα τον καταγγείλουμε!!!

Ναι ναι ναι. Εκεί. Θα τους δείξουμε. Θα τους γαμήσουμε στη χαρτούρα και στις επιστολές να μην ξέρουν τι τους βρήκε! Φέρτε μου τη σφραγίδα μου

Αλλά τι καρτερώ θεέ μου που έτσι διοίκηση. Που μας κάμνει χριστουγεννιάτικο χορό μες το σπίτι του λαστιχάρη. Τι να περιμένω, πέτε μου τι.

Γυρεύκουμε και πέναλτι. Ρε τα πέναλτι μας εχαθήκαν στο τρίγωνο των…..μαύρων βερμούδων και εσείς καρτεράτε τα? Εβυθιστήκαν τούτα τα όνειρα ξεχάστε τα

Δε ήθελες πέναλτι χτές για να κερδίσεις τα μωρά του αποερλ. Λίσχιασμαν ήθελες, πάθος, πείνα για τη νίκη. Τσιμπάτε τωρά τα αρχίδια τους να φάτε.

Επήα να φάω προχτές τζιαμε στο Σαλονικιό. Επαράγγειλα ένα γύρο χωρίς….πέναρτι. Εν ηξέραν, είπα τους πιάστε τον Κουτσοκούμνη να σας πει τη συνταγή. Ένα γύρο χωρίς πέναλτι. Ρε η ομάδα του δημοτικού σχολείου του Αναλιόντα έσχει παραπάνο δύναμη μες το παρασκήνιο που λλόου μας ρεεεε

Αλλά κατά τα άλλα μεν ξεχνάτε αααα. Δεν δέρνουμε τους διαιτητές δεν είναι σωστός τρόπος. Μιλήστε τους πρώτα, παρακαλέστε τους, συμβουλέψετε τους. Είμαι σίγουρος θα σας ακούσουν

Εν να μας σύρουν και τη φανέλα μερικοί παίχτες πας τη κερκίδα. Μα ναμπου μας επήρετε ρε, γκομενίτσες σε συναυλίες των Backstreet Boys όξα του Μπίμπερ γαμώ τα μπιμπ μου μέσα που έπρεπε να γεμώσω όλο το άρθρο κανονικά με τόσες ξιτιμασχιές.

Κανεί.

Ήμουν απότομος? Υπερβολικός? Επρόσβαλα τους? Ελπίζω. Τούτον ήταν το point.

Να κάτσουν την μουτσούνα τους χαμέ όπως αναγκάστηκα να την έχω τζαι εγώ. Που μου κλεφκουν τα επιχειρήματα με έτσι εμφανίσεις. Έχουν ολόκληρο δεύτερο γυρό να φέρουν τα μίλια τους και να μας ξανακερδίσουν. Τους αντιπάλους, δεν με ενδιαφέρει. Εμένα να κερδίσουν, εμένα και εσάς. Και δεν μιλάω για να κερδίσουν την επιστροφή στα γήπεδα. Στα γήπεδα θα είμαστε μια ζωή ώσπου να πεθάνουμε. Μιλάω να με κερδίσουν να με κάμουν να τους νοιώσω πάλε μέρος της οικογένειας μου γιατί τωρά μου είναι ανεπιθύμητοι και ξένοι.

Υ.Γ Οι σταυραετοί που εχάσαν την σημαία από το σύνδεσμο και πήγαν αστυνομία ελπίζω αν πιαστεί ο ένοχος ΟΜΟΝΟΙΑτης από την αστυνομία να μεν το θεωρήσουν και….σκηνικό υπέρ τους. Κρίμας. Άλλα άκουα για τζικάτω..

Υ.Γ 2 Μερικά λαστιχαρούθκια που ανοίγουν το στόμα τους να πειράξουν όποιον ΟΜΟΝΟΙΑτη βρεθεί μπροστά τους μες τες δουλειές, μες τα σχολεία, μες τα κολλέγια, χωρίς να τον ξέρουν προσωπικά, χωρίς να ξέρουν τι πράγματα είναι ικανός να κάμει για την ομάδα του, να ξέρετε ότι σήμερα μπορεί να εβρεθήκατε 2 μέτρα μακριά που μένα και 2 δευτερόλεπτα μακριά που ένα περιποιημένο δεξί κροσέ. Προσέχετε φημίζουμε για πολλά πράματα, για την υπομονή μου όμως εν εβρέθηκε κανένας να μιλήσει…

Y.Γ 3 ΘΥΡΑ 9, η γλυκιά μελωδία που ακούγεται καθώς ο Τιτανικός βυθίζεται

O Hoolifan | [email protected]