Green Devil: Ξεθαρρέψαμε? Εεεεε?


Green Devil

Green Devil

Η σημερινή διοίκηση είναι η συνέχεια της προηγούμενης που ήταν η συνέχεια της προηγούμενης κοκ. Θα φύγουν επιτέλους να μπει νέο αίμα  με όρεξη και φιλοδοξίες?

Η δικαιολογία και η φράση προς κατανάλωση, μακάρι να βρεθούν άλλοι και εγώ θα φύγω, αποδείχτηκε ψέμα. Αντιθέτως το ψέμα τους μας απέδειξε πως είναι εκεί για να φάνε, να φάνε, να σπάσουνε και… φευγάτοι, ξέρετε εσείς.

Είναι αδύνατοι και αποδυναμώνουν την ΟΜΟΝΟΙΑ κάθε μέρα που περνάει σαν αριθμητική πρόοδο, μόνο που αυτοί την πάνε προς τα πίσω αντί προς τα μπρος. Δεν τα λέω τώρα επειδή χάσαμε το ντέρμπι.

Πιστέψτε με είναι καιρός που θέλω να τα γράψω αλλά είμαι στο κρύψε να περάσουμε μέχρι τις εκλογές  αλλά δεν με αφήνουνε να αγιάσω… είναι Χ Α Λ Ι Α.

Ο κόσμος έκανε Pre Game από την Τετάρτη για τη Δευτέρα ενώ οι άλλοι το Σαββάτο το είχανε κλείσει η ώρα 9 !! Ήταν μέσα στην κρυάδα και περίμενε να πάρει ένα εισιτήριο ενώ αυτοί παραπονιόσασταν για τη ζέστη του τζακιού τους. Κατά τ` άλλα κατά καιρούς μας λένε ή αφήνουν να νοηθεί ότι είναι πιο ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ από εμάς… ήρθαν οι περαστικοί να μας βγάλουν από τα σπίτια μας μάγκες.

Αυτοί που επιλέξανε την Παπαρίζου, την Κοκκίνου και τις Μέλισσες. Τόση είναι η μουσική τους παιδεία. Και το χειρότερο είναι που νομίζουνε πως αυτά ακούει ο ΛΑΟΣ… ή μήπως αυτά ακούνε οι γυναικούλες τους?

Για το πως προστατεύουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να μιλήσω? Για το πως βοηθάνε τους χορηγούς μας? Που διαλέξανε σαν χώρο της εκδήλωσης την Blinkers, όπου ο ΜΟΝΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που είχε μερίδιο εκεί έχει φύγει πλέον? Να σας το πω ωμά… η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει την εκδήλωση της σε ένα χώρο που θα φάνε αποελίστες το χρήμα

Ναι, με αυτούς έχουμε να κάνουμε, χωνέψτε το !! Και το κερασάκι…? Χορηγοί της εκδήλωσης η SportDay και κρατηθείτε … το SuperSport Fm. Αυτοί που μποϋκοτάρουμε ρε παιδιά (ας γελάσω δυνατά ΧΑ ΧΑ… μιας και είμαι εγώ παιδί, ξέρω πάντα να γελώ χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ ΝΑ ΝΑ).

Αυτοί που μας επιβεβαίωσαν πως δεν θα ξαναδούμε στα γήπεδα της πρώτης κατηγορίας διαιτητές που βλάψαν την Βασίλισσα όπως ο Χρίστος Ηλία? Αυτοί που εδώ και τόσα χρόνια δεν μπορούν να κερδίσουν το παρασκήνιο και αντί αυτού πολλοί από αυτούς κερδίζονται από το παρασκήνιο και αφομοιώνονται με αυτό.

Αυτοί που μας κοροϊδεύουν σε κάθε γενική συνέλευση με τη στάση τους μπρος τα μάτια μας? Αυτοί που για να πάρουν μισή απόφαση σηκώνουν το ακουστικό?

Είστε ικανοποιημένοι με αυτούς δηλαδή? Ο «Θεός» στην άλλη άκρη της γραμμής σας έδειξε ότι οδηγεί τον ΟΜΟΝΟΙΑ σε λαμπρό μονοπάτι? Χωρίς σκοπιμότητες? Πως δεν την χρησιμοποιεί και το κάνει από αγάπη? Πως την προστατεύει και νοιάζεται? Πως την πονεί και τον πονεί όσο εσείς? Πως θα δώσει από το υστέρημα του? Πως κυμαίνεται στα ίδια κύματα αφοσίωσης?

Μην απαντήσετε, γνωρίζετε και εσείς όπως και εγώ την απάντηση πολύ καλά.

Τώρα αυτοί οι κύριοι συνεδριάζουν και ένα από τα θέματα τους είναι αν θα παραμείνει ο Τόνι. Δεν λέω έκανε 1002 λάθη και δεν είναι δικαίωμα μου να τον αμυνθώ ή να τον θάψω. Αλλά όσο δεν είναι δικαίωμα μου εμένα άλλο 999999 φορές περισσότερο δεν είναι δικαίωμα αυτονών των αχάπαρων να αποφασίζουν για το μέλλον της ομάδας μας.

Ναι ρε, δεν με πείθετε.

Και άλλο τόσο δεν είναι δικαίωμα κλειστών κυκλωμάτων (ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι) να αποφασίζουν να διώξουν προπονητή και μάλιστα να έχουν αποφασισμένο από πριν ποιον θα φέρουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Και δεν μιλώ ούτε για το κόμμα, ούτε για τη Διοίκηση… Βλέπετε είναι και κάποιοι 3οι που αν και εκδιώχθηκαν μακριά (τάχα) αυτοί πάντα ήταν κοντά, όχι πολύ αλλά… όσο πρέπει, και τώρα θυμηθήκαν να κάνουν ακόμη ένα βήμα πιο μπροστά στο παλιό τους βίτσιο.

Ξεθαρρέψαμε? Εεεεε?

Ξύπνα πράσινε ΛΑΕ πριν να είναι αργά. Ξύπνα όπως έπρεπε να ξυπνήσεις μετά από την παρωδία της Γενικής Συνέλευσης. Ξύπνα πριν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταντήσει ομαδούλα της σειράς. Ξύπνα όσο υπάρχει χρόνος να φτιάξουμε όλες αυτές τις τρύπες που στοκάρανε. Δεν μπορούν τα θεμέλια να κρατάνε μόνα για πάντα. Δεν μπορεί όλοι οι τοίχοι μας να είναι ψευδοτάβανο. Κάποτε θα σαπίσουν και τότε…  κι άμα θες απ` την αρχή ξαναρχινώ

ΥΓ: Δεν μου αρέσει να τα κρατώ μέσα μου. Σαπίζουν όλα γύρω της καρδιάς μου και δεν το μπορώ, αφού αυτή κτυπά για σένα ΟΜΟΝΟΙΑ