Nightmare: Λιώστε τους!!!


Γεια χαρά περήφανε Πράσινε Λαέ, γεια χαρά αλάνια υποταγμένα μέχρι την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων σας στο πλάι της Βασίλισσας. ΝΑΙ ΡΕ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.

Άλλοι δυο βαθμοί στον κάλαθο των αχρήστων μέσα στο ίδιο μας το σπίτι και άλλο ένα παιχνίδι που δεν μπορούμε να κερδίσουμε δεχόμενοι πρώτοι γκολ.

Η κατάρα του να μην μπορούμε να κερδίσουμε παιχνίδι όταν δεχτούμε πρώτοι γκολ συνεχίζεται. Από την χρόνια 2009-10 που πήραμε το πρωτάθλημα ανατρέποντας συνολικά 7 παιχνίδια, φτάσαμε μόλις στα μπαράζ στην περσινή περίοδο και στο παιχνίδι με την αεκ για να τα ξανά καταφέρουμε.

Για κάποιους μπορεί να μην λέει κάτι αυτό, και άλλοι να μην το έχουν ψάξει καν, η αλήθεια όμως είναι ότι οι αριθμοί σχεδόν πάντα λένε την αλήθεια και η ομάδα μας δείχνει να έχει σοβαρό πρόβλημα, είτε ψυχολογίας, είτε σωστής αντίδρασης, είτε σωστής διαχείρισης των παιχνιδιών αυτών, για αυτό επιβάλλετε το τεχνικό τιμ να δουλέψει σκληρά και άμεσα ώστε να βρει λύσεις όταν η ομάδα βρεθεί πίσω στο σκορ.

Εγκληματική Οργάνωση ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας…

Δεν μπορώ να εκφράσω με κάποιον άλλον τρόπο τα συναισθήματα μου για τα αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων.

Όταν παίζεις με τον Άρη και τον Ερμή (Με ποιους???) μέσα στο ίδιο σου το σπίτι με 15000 κόσμο και πετάς τέσσερις βαθμούς που θα σε ανέβαζαν στην κορυφή της βαθμολογίας, τότε δεν μπορείς να χαρακτηριστείς οτιδήποτε άλλο εκτός από εγκληματίας. Τέλος…

Επειδή αυτήν την στιγμή προέχει το παιχνίδι με τα πορτοκαλί λαγοκούνελα, θα πρέπει όλοι μας όσο δύσκολο και αν ακούγεται να τα αφήσουμε όλα πίσω και να επικεντρωθούμε πως θα τσακίσουμε τα τσιράκια της παράγκας.

Αυτούς που έχουν κάνει τα διαιτητικά εγκλήματα ολυμπιακό άθλημα, αυτούς που χωρίς ίχνος ντροπής θέλουν να ελέγχουν ολόκληρο το παρασκήνιο υπέρ τους χωρίς κάνεις να διαμαρτύρεται, αυτούς που έχουν κλέψει και καταληστέψει το Κυπριακό ποδόσφαιρο και τον Κυπριακό αθλητισμό με κάλπικα και ψεύτικα τρόπαια. Αυτής της βρωμερής και μικρής ομάδας.

Αυτό είστε, μια μικρή ομάδα που είναι μεγάλη μόνο σε λαμογιές. Η ομάδα του πρόεδρου της κ.ο.π και αγαπημένη ομάδα των διαιτητών και της δικαστικής όπου με το φαντασμαγορικό σπρώξιμο έχει κάνει τσιφλίκι της το κυπριακό ποδόσφαιρο κατέχοντας δηλωμένους οπαδούς της σε όλα τα καίρια πόστα.

Η ομάδα με τους υπάλληλους οπαδούς που όταν επιτίθονταν σε γυναικόπαιδα με την πρώτη στραβή αφήναν τους αδελφούς τους πίσω μόνους και αβοήθητους. Η ομάδα των τσάτσων και υπαλλήλων που παίρνουν λεφτά από τις εκάστοτε διοικήσεις τους για να μας παρουσιάσουν τις λοιπές σαχλαμάρες τους στα γήπεδα παίζοντας το μας και οι γκράντε οπαδοί. Η ομάδα των θρασύδειλων που μαχαίρωναν και προσπαθούσαν να κάψουν ζωντανούς ανθρώπους κρυβόμενοι πίσω από κράνη, κουκούλες και τις πλάτες της πορτοκαλί αστυνομίας.

Αυτούς όλους λοιπόν που έχουν κατασπαράξει ότι αγνό υπήρχε στο Κυπριακό ποδόσφαιρο με ατιμίες και βρωμιές τους χρειάζεται μια μεγάλη και δυναμική απάντηση.

Ποδοσφαιριστές και Λάε της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο χέρι μας είναι και την θέληση την έχουμε. Λιώστε τους, πατήστε τους χάμω όπως τους αρμόζει, ρίξτε τους στο βούρκο όπως έχουν ρίξει τα όνειρα χιλιάδων αγνών φιλάθλων όλα αυτά τα χρόνια. Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα… ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Nightmare | [email protected]