Οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις συνεχίζονται


Oι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της δικαστικής και του εφετείου συνεχίζονται.

Οι υφιστάμενοι κανονισμοί αλλά και νέοι, εφαρμόζονται και τηρούνται μόνο για την δική μας ομάδα. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τιμωρίες που προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Έχουμε βαρεθεί να τιμωρείται η ομάδα μας για αντι-φασιστικά πανό την ίδια ώρα που κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα μας εμφανίζονται κέλτικοι σταυροί και το σήμα της Χρυσής Αυγής (μαίανδρος).

Ως πότε η ομάδα μας θα τιμωρείται με χρηματικά πρόστιμα και κεκλεισμένων των θυρών την ίδια ώρα που άλλες ομάδες τιμωρούνται με κεκλεισμένων….του κάτω διαζώματος ή τιμωρούνται με κεκλεισμένων αλλά έχουν δικαίωμα εξαγοράς ποινής.

Πόσα χρόνια ακόμα πρέπει να αντέξουμε? Πόσες αδικίες πρέπει να ζήσουμε ακόμα? Πόσες γραμμές γηπέδων πρέπει να δούμε να μεγαλώνουν μπροστά στα μάτια μας, πόσες κεφαλιές να δούμε να γίνονται κόκκινες, πόσα φάουλ να γίνονται πέναλτι και ας ήταν 4 μέτρα έξω, πόσα οφσάιντ να δίνονται και ας ήταν 4 μέτρα πίσω. Πόσο ακόμα πείτε μας.

Πείτε μας εσείς που κάθε φορά μας πετάτε στα μούτρα αυτό το “Δεν είναι ο σωστός τρόπος να τους αντιμετωπίσουμε”. Βρείτε μας τον σωστό επιτέλους. Εσείς οι σωστοί.

Ας δούμε κάποιον να πληρώνει με τα νόμιμα μέσα και τις σωστές διαδικασίες. Πραγματικά σας παρακαλούμε. Αποστομώστε μας, αποδείξτε μας πόσο λάθος είχαμε που πιστεύαμε πως αυτοί οι άνθρωποι δεν παίρνουν από λόγια….