Μας γέμισε κίτρινες
- Δημοσιεύθηκε: 01/12/2013
Τέσσερις κίτρινες κάρτες δέχτηκε η ομάδα μας στο σημερινό παιγνίδι από το Παναγή. Θερβέρα, Αντράντε, Αγκουιάρ και Σοάρες κιτρινίστηκαν από τον διαιτητή που στο απέναντι στρατόπεδο χαρίστηκε πάρα πολλές φορές και έδειξε την κίτρινη μόνο σε ένα παίχτη.
Πως μπορεί τώρα μια ομάδα που έχει 55% κατοχή και 17 κερδισμένα φάουλ σε σύγκριση με τον αντίπαλο που έχει 45% κατοχή και 12 φάουλ να δέχεται τις τετραπλάσιες κάρτες στον αγώνα από ότι ο αντίπαλος της. Αυτό μόνο οι διαιτητές μας μπορούν να το εξηγήσουν. Οι μαθηματικοί και στατιστικολόγοι αδυνατούν.
Είναι μακρύς ο δρόμος και από ότι φαίνεται κάθε λεπτομέρεια θα παίξει σημαντικό ρόλο. Χρειάζεται προσοχή τουλάχιστον ας γλιτώνουμε τις κάρτες των διαμαρτυριών