Η ευκαιρία που έψαχναν

164
bruno aguiar

bruno aguiar

Για πολλούς οι σημερινές απουσίες της ομάδας είναι ικανές να χαλάσουν το ρυθμό και την ομοιογένεια που έδειξε η ομάδας μας τις τελευταίες αγωνιστικές με τα πολύ καλά αποτελέσματα στο γήπεδο. Είναι γνωστό πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει λαβωμένη σήμερα για το δασάκι της Άχνας και οι απουσίες πρωτοκλασάτων βασικών ποδοσφαιριστών θα επηρεάσουν.

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν μπροστά τους την ευκαιρία που έψαχναν αυτές τις αγωνιστικές. Την ευκαιρία να κτυπήσουν μια θέση στην 11άδα της βασίλισσας. Και αυτό είναι μεγάλο κίνητρο.

Μιλώντας για αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα γίνουμε πιο συγκεκριμένοι και θα αναφερθούμε στην περίπτωση των Τέιλορ, Πλατινί και Αγκουιάρ κατά πρώτον λόγο.

Πλατινί – Τέιλορ

Οι δύο πρώτοι έχουν πάρει περισσότερες ευκαιρίες και αγωνίζονται στα φτερά της επίθεσης, εκεί που η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μια πολύ πετυχημένη χημεία φέτος με Εφραίμ και Σκέμπρι.

Οι δύο τους έδειξαν σε κάποιους αγώνες πως διαθέτουν στοιχεία που μπορούν να προσφέρουν στο στυλ παιχνιδιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ταχύτητα και το μαρκάρισμα του Πλατινί, οι τοποθετήσεις και οι ντρίπλες του Τέιλορ. Είναι ποδοσφαιριστές που θα λέγαμε συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο, και για αυτό θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω ως μονάδες για να κερδίσουν μια θέση στην εντεκάδα. Σήμερα ο ένας ή και οι δύο θα έχουν αυτή την ευκαιρία, οπότε να ένα καλό κίνητρο.

Αγκουιάρ

Ο Μπρούνο κακά τα ψέματα έχει περάσει στον πάγο, τόσο αγωνιστικά αλλά και όσον αφορά την άποψη του κόσμου για αυτόν. Έχει 4 χρονιές παρουσίας στο τριφύλλι και διανύει την 5η του σεζόν με τα χρώματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, χωρίς ακόμη να πείσει τους πάντες για την αξία του. Τελευταία όμως κάτι φαίνεται να αλλάζει στο Ηλίας Πούλλος και ίσως σε αυτό οφείλεται και η παρουσία εκεί του Ράινερ Ράουφμαν. Ο Αγκουιάρ δείχνει ανεβασμένος στις προπονήσεις και σύμφωνα με τους ποδοσφαιρικούς όρους “βγάζει φωτιές”. Αυτό θέλουμε να δούμε και στο γήπεδο Μπρούνο, γιατί την ποδοσφαιρική παιδεία την έχεις. Γιατί να μην δικαιώσεις αυτούς που σε στήριξαν; Εμείς πάντως θα πιστώσουμε την πηγή μας πως στις τελευταίες προπονήσεις θέλεις σαν τρελός να κερδίσεις μια θέση στην 11άδα.